Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Rovaniemen palvelualojen oppilaitos 2005

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Rovaniemen palvelualojen oppilaitos 2005"— Esityksen transkriptio:

1 Rovaniemen palvelualojen oppilaitos 2005

2 Catering- alan perustutkinto
Suurtalouden ruokatuotannon koulutusohjelma, suurtalouskokki Suurtalouskokki hallitsee elintarvikkeiden hankinnan, vastaanoton, varastoinnin, esikäsittelyn ja valmistuksen.

3 Hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto
Hotellipalvelun koulutusohjelma, hotellivirkailija Hotellivirkailija myy ja esittelee hotellin palveluja sekä neuvoo ja opastaa asiakkaita lähiseudun muiden matkailupalvelujen käytössä. Ravintolan ruokatuotannon koulutusohjelma, ravintolakokki Ravintolakokki hallitsee alusta loppuun kaiken ruoanvalmistukseen liittyvän, kuten raaka-aineiden hankinnan, säilytyksen ja käsittelyn, ruokalajien suunnittelun ja valmistuksen sekä tyylikkään tarjolle asettelun.

4 Hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto sekä lukio
Ravintolapalvelun koulutusohjelma, tarjoilija + ylioppilas Tarjoilija myy asiakkaille ravintolan palveluja sekä esittelee ruokia ja juomia. Samalla myös lukiokoulutus.

5 Hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto, englanninkielinen koulutus
Pääsyvaatimuksena yo-tutkinto Hotellipalvelun koulutusohjelma, hotellivirkailija. Hotellivirkailija myy ja esittelee hotellin palveluja sekä neuvoo ja opastaa asiakkaita lähiseudun muiden matkailupalvelujen käytössä. Ravintolapalvelun koulutusohjelma, tarjoilija Tarjoilija myy asiakkaille ravintolan palveluja sekä esittelee ruokia ja juomia. Koulutus toteutetaan osittain englanninkielellä.

6 Liiketalouden perustutkinto, merkonomi
Asiakaspalvelun ja markkinoinnin koulutusohjelma Asiakaspalvelun ja markkinoinnin koulutusohjelmasta valmistunut merkonomi työskentelee myynti-, asiakaspalvelu- ja markkinointitehtävissä. Suuntautumisvaihtoehtona myös Retail- eli vähittäiskauppamerkonomi. Taloushallinnon koulutusohjelma Taloushallinnon koulutusohjelmasta valmistunut merkonomi hoitaa pienen yrityksen taloushallinnon tehtäviä kuten kirjanpitoa, budjetointia, palkanlaskentaa ja kannattavuusseurantaa.

7 Matkailualan perustutkinto
Matkailun ohjelmapalvelujen koulutusohjelma, matkailupalvelujen tuottaja Matkailupalvelujen tuottaja suunnittelee ja toteuttaa mm. luonto-, kulttuuri-, terveys- ja liikuntamatkailun ohjelmapalveluja.

8 Puhdistuspalvelujen perustutkinto
Siivousalan koulutusohjelma, toimitilahuoltaja Siivoustyö on palvelutyötä, jonka tuote on asiakkaan tilaama ja maksama palvelu. Toimitilahuoltaja suunnittelee työskentelyrytminsä ja työnsä päiväkohtaisen sisällön. Koulutus alkaa seuraavan kerran syksyllä 2006

9 Tietojenkäsittelyn perustutkinto
Informaatioteknologiapalvelujen ja markkinoinnin koulutusohjelma, Datanomi Informaatioteknologiapalvelujen ja markkinoinnin koulutusohjelmasta valmistunut datanomi kouluttaa, avustaa ja neuvoo yrityksen muita työntekijöitä tietotekniikan käytössä. Suuntautumisvaihtoehtoina Digitaalinen viestintä tai Käytön tuki. Myös ammattilukiona!

10 Rovaniemen palvelualojen oppilaitos
Kairatien yksikkö: Kairatie 75 96190 Rovaniemi Toripuistikon yksikkö: Toripuistikko 5-7 96200 Rovaniemi


Lataa ppt "Rovaniemen palvelualojen oppilaitos 2005"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google