Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kysy kysymys parilta. Vastaus on tekstissä s

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kysy kysymys parilta. Vastaus on tekstissä s"— Esityksen transkriptio:

1 Kysy kysymys parilta. Vastaus on tekstissä s
Kysy kysymys parilta! Vastaus on tekstissä s. 63–64 Olga Onko Olgalla mies? Kuinka monta lasta Olgalla on? Onko Olgalla työpaikka? Alex Onko Alexilla pikkusisko? Kuinka monta huonetta Alexilla on? Pedro Onko Pedrolla tumma tukka? Onko Pedrolla auto? Onko Pedrolla vaimo?

2 Tässä on Maria. Hän on tosi _ _ _ _ _ nainen: 180 cm
Tässä on Maria. Hän on tosi _ _ _ _ _ nainen: 180 cm! Maria on kotoisin Meksikosta, mutta hänen tukka ei ole tumma, vaan se on _ _ _ _ _ _. Hän puhuu paljon, hän on _ _ _ _ _ _ _ _. Marian tukka ei ole kihara, se on _ _ _ _ _.

3 Mitä kieltä sinä puhut. Minä puhun saksaa
Mitä kieltä sinä puhut? Minä puhun saksaa.______________ Mitä Mikko rakastaa? ______________________________ Mitä Pedro soittaa? Mitä kieltä te ymmärrätte? Mitä turisti etsii?

4 G + kanssa = with Puhun suomea Marian kanssa
G + kanssa = with Puhun suomea Marian kanssa. I speak Finnish with Maria. Olen kurssilla ________ (with Olga) Puhumme englantia ________ (with Alex) Hän on kotona _________ (with the cat) Kesällä ostan jäätelöä ________ (with my friend) Istumme puistossa _________ (with our mum)

5 G + kanssa = with Puhun suomea Marian kanssa
G + kanssa = with Puhun suomea Marian kanssa. I speak Finnish with Maria. Olen kurssilla Olgan kanssa. Puhumme englantia Alexin kanssa. Hän on kotona kissan kanssa. Kesällä ostan jäätelöä minun ystävän kanssa. Istumme puistossa meidän äidin kanssa.


Lataa ppt "Kysy kysymys parilta. Vastaus on tekstissä s"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google