Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tee lause! me - alkaa - opiskella - suomi - syksy Me alamme opiskella/opiskelemaan suomea syksyllä. opettaja - opettaa - opiskelijat - puhua - suomi opiskelijat.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tee lause! me - alkaa - opiskella - suomi - syksy Me alamme opiskella/opiskelemaan suomea syksyllä. opettaja - opettaa - opiskelijat - puhua - suomi opiskelijat."— Esityksen transkriptio:

1 Tee lause! me - alkaa - opiskella - suomi - syksy Me alamme opiskella/opiskelemaan suomea syksyllä. opettaja - opettaa - opiskelijat - puhua - suomi opiskelijat - harjoitella - tehdä - konditionaali Maria - pyrkiä - opiskella - matematiikka toivottavasti - hän - päästä - yliopisto - opiskella hän - voida - valmistua - yliopisto - maisteri

2 Tee lause! me - alkaa - opiskella - suomi - syksy Me alamme opiskella/opiskelemaan suomea syksyllä. opettaja - opettaa - opiskelijat - puhua - suomi Opettaja opettaa opiskelijoita puhumaan suomea. opiskelijat - harjoitella - tehdä - konditionaali Opiskelijat harjoittelevat tekemään konditionaalia. Opiskelijat harjoittelevat koditionaalin tekemistä.

3 Maria - pyrkiä - opiskella - matematiikka
Maria pyrkii opiskelemaan matematiikkaa. toivottavasti - hän - päästä - yliopisto - opiskella Toivottavasti hän pääsee yliopistoon opiskelemaan. hän - voida - valmistua - yliopisto - maisteri Hän voi valmistua yliopistosta maisteriksi 2019.

4 Jatka lauseita monikon partitiivilla
Jatka lauseita monikon partitiivilla! Me olemme hyviä ja kivoja opiskelijoita. Suomalaiset ovat… Minun ystävät ovat… Koirat ovat… Kesäpäivät ovat… Otaniemessä on… Suomessa on… Suomessa ei ole…

5 Vastaa adjektiivin komparatiivimuodolla
Vastaa adjektiivin komparatiivimuodolla! Mitä eroa on kissalla ja leijonalla? - Leijona on isompi ja vaarallisempi. Mitä eroa on Helsingillä ja Espoolla? Mitä eroa on Suomen kesällä ja talvella? Mitä eroa on suomen kielellä ja englannin kielellä? Mitä eroa on bussilla ja metrolla?

6 Sano verbi konditionaalin preesensissä
Sano verbi konditionaalin preesensissä! minä puhun minä puhuisin sinä et syö sinä hän lukee hän me harjoittelemme me te ette avaa te he opiskelevat he Sano verbi konditionaalin prefektissä! minä en soita minä en olisi soittanut sinä käyt sinä hän mennä hän me emme halua me te pyydätte te he kirjoittavat he

7 Sano verbi konditionaalin preesensissä
Sano verbi konditionaalin preesensissä! minä puhun minä puhuisin sinä et syö sinä et söisi hän lukee hän lukisi me harjoittelemme me harjoittelisimme te ette avaa te ette avaisi he opiskelevat he opiskelisivat Sano verbi konditionaalin prefektissä! minä en soita minä en olisi soittanut sinä käyt sinä olisit käynyt hän mennä hän olisi mennyt me emme halua me emme olisi halunneet te pyydätte te olisitte pyytäneet he kirjoittavat he olisivat kirjoittaneet


Lataa ppt "Tee lause! me - alkaa - opiskella - suomi - syksy Me alamme opiskella/opiskelemaan suomea syksyllä. opettaja - opettaa - opiskelijat - puhua - suomi opiskelijat."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google