Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Aihekokonaisuudet opetussuunnitelmassa -kurssin tilasuunnitteluprojekti Eläinten äänillä Projektimme käynnistyi musiikin lehtori Anna Tainan aloitteesta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Aihekokonaisuudet opetussuunnitelmassa -kurssin tilasuunnitteluprojekti Eläinten äänillä Projektimme käynnistyi musiikin lehtori Anna Tainan aloitteesta."— Esityksen transkriptio:

1 Aihekokonaisuudet opetussuunnitelmassa -kurssin tilasuunnitteluprojekti
Eläinten äänillä Projektimme käynnistyi musiikin lehtori Anna Tainan aloitteesta. Hän halusi musiikkikellariin tilataidetta keskiviikkona järjestettävää musiikkimatineaan varten. Matineassa esiintyivät lehtorin piano-oppilaat ja kantavana teemana olivat erilaiset eläinaiheiset laulut. Aloitimme yhteistyön suunnittelupalaverilla ja Anna Tainan toiveita kuunnellen. Saimmekin tilataiteellemme selkeät ohjeet - musiikkikellarin toinen pääty naamioitaisiin viidakoksi joka pikku hiljaa muuttuisi suomalaiseksi maalaismaisemaksi. Ideoita haimme laulun sanoista ja pitkälti myös lehtorin tuomista pehmoleluista, joita käytimmekin loppujen lopuksi todella paljon tilassa. Oma luovuus pääsi valloilleen tekstuureita tuottaessamme ja sommitteluvaiheessa. Tila oli meille entuudestaan tuttu ja tiesimme sen luomat mahdollisuudet ja haasteet. Onnistuimme kuitenkin hyvin, saimme kannustavaa palautetta oli ja käytävän yleisilme piristyi huomattavasti! Mikä parasta, työskentely sujui todella leppoisasti ja työryhmällä oli hauskaa projektia toteutettaessa.

2 Tilataidetta musiikkikellarissa!

3 Tilan ehdoilla Tutkimme tilan tuomia mahdollisuuksia ja haasteita. Esimerkiksi kiinnitystavat loivat meille haasteita. Tilan käytössä oli huomioitava myös matineaa kuuntelemaan saapuva yleisö.

4 Paperinmakuista suunnittelua

5 Työvaiheita Valmistimme maalaismaisemaan liittyviä tekstuureita ja yksityiskohtia. Viidakko rakentui pääosin Anna Tainan tuomista pehmoleluista ja muovikasveista.

6 Matinean viidakkoveijarit:

7

8

9 Puu O' Koivu, La' Palma

10 Maalaismaisema Pääosassa suomalaiset kotieläimet ja suomalainen metsä.

11 Eläinten karnevaali

12

13 Kosken kuohuja Maunu vietti valoisia öitä – makuuhuoneen verho koskikankaana.

14 Ei jaksettu stressata!

15 HAPPY END. Janne Björninen Maunu Hurtig Kyösti Juvonen Katri Kaljunen


Lataa ppt "Aihekokonaisuudet opetussuunnitelmassa -kurssin tilasuunnitteluprojekti Eläinten äänillä Projektimme käynnistyi musiikin lehtori Anna Tainan aloitteesta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google