Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Työn nimi (=eläinlaji) Työn tekijä Tallenna tämä sivu luokan omaan kansioon > Omat tiedostot > Biologia > Nisäkkäät > Nisäkkään ja tekijöiden nimet. Noudata.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Työn nimi (=eläinlaji) Työn tekijä Tallenna tämä sivu luokan omaan kansioon > Omat tiedostot > Biologia > Nisäkkäät > Nisäkkään ja tekijöiden nimet. Noudata."— Esityksen transkriptio:

1 Työn nimi (=eläinlaji) Työn tekijä Tallenna tämä sivu luokan omaan kansioon > Omat tiedostot > Biologia > Nisäkkäät > Nisäkkään ja tekijöiden nimet. Noudata ohjeita. Älä kopioi, vaan kirjoita asia omin sanoin. Käytä ehdotettuja lähteitä. Merkitse käyttämäsi tietolähteet näkyviin (nettisivu / kirjan tekijät, kirjan nimi ja julkaisuvuosi). Lähteet merkitään usein kursiivilla. Tavoitteena on informatiivinen, tyylikäs, selkeä ja helppolukuinen esite vesinisäkkäästä. Tarpeettomat tekstit voi lopuksi poistaa… Värien ja fonttien vaihtamiseen voi keskittyä kun työ on muuten valmis.

2 Tuntomerkkejä Luettele tuntomerkkejä, joista lajin voi tunnistaa. Käytä oppikirjaa ja lajiopasta (Internet) Merkitse käyttämäsi tietolähteet (kirjan tekijät, kirjan nimi ja julkaisuvuosi)

3 Lisää tälle sivulle edustava, hyvä kuva nisäkkäästäsi. Voit lisätä nuolia osoittamaan tuntomerkkejä. Kirjoita sopiva kuvateksti ja paikka (lähde), josta kuvan otit (nettisivu) tähän tekstikehykseen.

4 Ravinto Kerro nisäkkään ravinnosta ja sen hankinnasta. Merkitse käyttämäsi tietolähteet (kirjan tekijät, kirjan nimi ja julkaisuvuosi)

5 Levinneisyys Suomessa Eläimen ”alkuperä”? Onko se kuulunut aina Suomen luontoon? Kuvaile aluetta, jolla eläintä esiintyy. Voit lisätä myös kartan (ja sen lähteen…) Onko nisäkäs yleinen tai harvinainen? Merkitse käyttämäsi tietolähteet (kirjan tekijät, kirjan nimi ja julkaisuvuosi)

6 Pesintä ja lisääntyminen Millainen ja missä on nisäkkään pesä? Milloin eläin lisääntyy ja montako poikasta se saa? Miten poikasia hoidetaan? Merkitse käyttämäsi tietolähteet (kirjan tekijät, kirjan nimi ja julkaisuvuosi)

7 Otsikko videolle Katso sivustolta oppiminen.yle.fi (tai Googlen avulla) löytyykö eläimestäsi videoklippiä.oppiminen.yle.fi Kuvaile lyhyesti omin sanoin mitä videossa tapahtuu. Merkitse käyttämäsi tietolähteet (kirjan tekijät, kirjan nimi ja julkaisuvuosi)

8 Muuta tietoa? Mitä muita kiinnostavia tietoja löysit? Voit käyttää apunasi tehtävämonistetta. Merkitse käyttämäsi tietolähteet (kirjan tekijät, kirjan nimi ja julkaisuvuosi)


Lataa ppt "Työn nimi (=eläinlaji) Työn tekijä Tallenna tämä sivu luokan omaan kansioon > Omat tiedostot > Biologia > Nisäkkäät > Nisäkkään ja tekijöiden nimet. Noudata."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google