Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

YRITTÄJYYS OP2.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "YRITTÄJYYS OP2."— Esityksen transkriptio:

1 YRITTÄJYYS OP2

2 YRITTÄJYYS Sisäinen yrittäjyys on tapa ajatella ja toimia tavoitteiden saavuttamiseksi. Se vaatii aloitteellisuutta, luovuutta, vastuunottoa, sosiaalisia taitoja ja periksi antamattomuutta. Ulkoisella yrittäjyydellä tarkoitetaan liiketoimintaosaamista sekä yrityksen perustamiseen, omistamiseen ja toiminnan johtamiseen liittyviä taitoja.

3 MINUN YRITTÄJYYTENI – SISÄINEN VAI/JA ULKOINEN
Tehtävä Tee monisteessa oleva tehtävä Pohdi sen jälkeen seuraavia aiheita: Minkä tekemisestä nautit tai olet kokenut työn iloa? Millaisia taitoja tai osaamista sinulla on eli missä olet hyvä? Voisitko muuttaa osaamisesi yrittäjyydeksi tai saada siitä kannattavan liikeidean? Voisiko osaamiseesi liittää jonkun toisen henkilön idean ja taidot sekä kehittää siitä yhteisen bisneksen? Ketkä ideastasi hyötyisivät? Kenelle myisit tuotetta tai palvelua? Missä lähiseudun yrityksessä haluaisit työskennellä tai harjoitella? Miksi?

4 Yritysmuodot Toiminimi Avoin yhtiö Kommandiittiyhtiö Osakeyhtiö
Osuuskunta

5 MISTÄ LÖYDÄT TIETOA?

6 Tehtävä Etsi erilaisiin yritysmuotoihin perustuvia yrityksiä
Pohdi, minkälainen yrittämisen tapa sopisi sinulle, jos päätyisit aloittamaan yritystoiminnan.

7 NUORET JOHTAJAT LUKIOLLA
Mieti valmiiksi kaksi kysymystä, jotka esität nuorille johtajille. Katso: tuhatnuortajohtajaa.fi Nuoret johtajat pääaulassa, mene tapaamaan ja kyselemään Kirjaa saamasi vastaukset ja pohdintasi oppimispäiväkirjaasi


Lataa ppt "YRITTÄJYYS OP2."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google