Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Terveysteknologia Tutustutaan, mitä kaikkea terveysteknologialla voidaan tarkoittaa ja miten se auttaa terveyden hoidossa ja sairauksien ehkäisyssä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Terveysteknologia Tutustutaan, mitä kaikkea terveysteknologialla voidaan tarkoittaa ja miten se auttaa terveyden hoidossa ja sairauksien ehkäisyssä."— Esityksen transkriptio:

1 Terveysteknologia Tutustutaan, mitä kaikkea terveysteknologialla voidaan tarkoittaa ja miten se auttaa terveyden hoidossa ja sairauksien ehkäisyssä

2 Virittäytymistä aiheeseen…
Kerro kaverille, minkälaista terveysteknologiaa olette hyödyntäneet tai käytätte tällä hetkellä arjessa? Listatkaa kaikki terveyteen liittyvä teknologia, jota käytätte. Arvioikaa sitten, mikä teknologia hyödyttää teitä eniten / antaa tärkeää informaatiota terveydestänne.

3 Sähköisen terveydenhuollon tarjoamat mahdollisuudet
Kaavio dokumenttikameralta

4 Sähköisen terveydenhuollon edut ja haitat
Oppikirjan tehtävä 2 sivulta 90 -> pohtikaa parin kanssa vastauksia vihkoon

5 Design- vauvoja? Oppikirjan tehtävä 4 s. 90
Lue teksti ja pohdi omaa mielipidettäsi asiaan Muodostetaan pienimuotoinen väittely aiheesta

6 Tutustutaan kirjan kappaleeseen
Lue kirjasta sivut ja tee itsellesi lista kaikista terveysteknologian / hyvinvointiteknologian laitteista, sovelluksista, apuvälineistä tms. mitkä löydät tekstistä. Määrittele vihkoon lyhyesti ne käsitteet, jotka ovat sinulle uusia.

7 Harjoitellaan YO-tehtävä 2016 syksyltä


Lataa ppt "Terveysteknologia Tutustutaan, mitä kaikkea terveysteknologialla voidaan tarkoittaa ja miten se auttaa terveyden hoidossa ja sairauksien ehkäisyssä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google