Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Katsaus verkon mahdollistamiin palveluihin

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Katsaus verkon mahdollistamiin palveluihin"— Esityksen transkriptio:

1 Katsaus verkon mahdollistamiin palveluihin

2 Asiakaslupaukset Parempaa palvelua et muualta saa.
Korostaa paikallisen palvelun merkitystä, nopeaa reagointia, ihmisen kohtaamista, kilpailijoista erottumista. Korostaa lähellä olevaa, kasvollista ja joustavaa palvelua. Yksi kumppani riittää. Kertoo Lounean laajasta tuote- ja palveluvalikoimasta etenkin yritysasiakkaille. Kertoo myös hyvästä palvelusta – et tarvitse muita palveluntarjoajia Kumppanuus-sana korostaa hyvää ja läheistä asiakassuhdetta .

3 Liikevaihto ja tulevaisuuden haaste
Teleliiketoiminta 32 M€ CU 10 M€ 3,4 M€ Kaksi liiketoiminta-aluetta; teleliiketoiminta ja verkkokauppaliiketoiminta. Investoinnit ovat pääosin kohdistuneet valokuituverkon rakentamiseen toimialueella. Lounean teleliiketoiminnan tulevaisuus on kiinni asiakkaista (tuoterepun laajuus, paras palvelu) sekä investointien onnistumisesta (teknologiavalinta, transformaatio, käyttöaste, verkon laajuus ja tehokkuus, uudet liiketoiminnat)

4 Lounean toimialue 1.1.2016 alkaen

5 Palvelujen tuottamiseen 34 000 asiakkaalle tarvitsemme
207 ”keskitinkoppia” 101 kännykkämastoa n km kuparikaapelia n km kuitukaapelia n km kaapeli TV kaapelia Sähköä yli €:lla

6 Palveluita maailmalta

7 Viestintäkäyttäytyminen muuttuu sukupolvien vaihtuessa

8 Kuluttajaviestintä kehittyy kuva- ja lyhytviestipohjaiseksi

9 Perinteinen TV jäämässä nuorisolle toissijaiseksi tavaksi katsoa liikkuvaa kuvaa
SVOD = Tilausvideopalvelu

10 Käyttöpäätelaitteiden myynnin kehitys

11 Pilvipalveluiden yleistyminen yrityksissä 2010-2016, esimerkkejä
Lähde; Valor-analyysi

12 IOT-sovellusalueita lähivuosina

13 Mikä on Lounea Älykoti? Lounea Älykoti on aidosti älykäs, asukkaiden elämänrytmin oppiva järjestelmä, joka huolehtii kodin turvallisuudesta ja taloudellisuudesta sekä lisää viihtyisyyttä. Lounea Älykoti ohjaa itsenäisesti kodin toimia ja kertoo asukkaille mitä kotona tapahtuu. Asukkaat voivat seurata kodin tapahtumia tai halutessaan ohjata ja antaa käskyjä Älykodille älypuhelimen välityksellä. Älykodin toimintaedellytykset Älypuhelin (Ios tai Android käyttöjärjestelmällä). Kiinteä internet yhteys + wlan Peruspalvelu käytössä alkaen 9,95€/kk

14 Miksi Lounea Älykoti? Lasten seuranta – Tiedät, kun lapsesi tulee koulusta kotiin Älykäs kodin valaistus – sytyttää valot kun olet tulossa kotiin, sammuttaa ne kun lähdet. Valot siellä missä niitä tarvitaan, tunnelman mukaan. Voi ajastaa tai ohjata myös etänä. Pitää huolta kodin turvasta - sammuttaa päälle unohtuneet laitteet, vartioi lääkekaappia, murtohälytys ja kamera, palovaroitin ja vuotovahti. Taloudellisuus - säätää kodin lämpötilaa tarpeen mukaisesti, turhat sähkölaitteet pois päältä

15

16 Mikä on OMAseniori? OMAseniori on turvapalvelu yksin asuvalle seniorille. Se antaa mahdollisuuden asua ja elää turvallisesti omassa kodissa pidempään. OMAseniori oppii asukkaan rutiinit, raportoi läheisille rutiinien muutoksista tai hälyttää tarvittaessa, jos on syytä olettaa jotain sattuneen. OMAsenioriin kuuluu kaikki tarpeellinen. Laitteet, yhteydet, seuranta, raportointi, asennus sekä ylläpito.

17 Miksi OMAseniori? Mielenrauhaa itselle ja läheiselle
Omaisena tiedät seniorin pärjäävän ja saat tietoa poikkeustilanteista. Seniorina pystyt asumaan kotona luottavaisena ja tiedät, ettei läheisten tarvitse olla turhaan huolissaan. Hallinta omaan elämään - voit asua kotona pidempään Seniori voi elää ja asua kotonaan pidempään. Järjestelmä ilmoittaa läheisille jos jotain poikkeuksellista tapahtuu.

18

19 Virtuaalitodellisuus (VR), lisätty todellisuus (AR) ja yhdistetty todellisuus (MR)
Hetki sitten puhuttiin virtuaalitodellisuudesta (VR) ja lisätystä todellisuudesta (AR), nyt terminologiaan on tullut mukaan mixed reality (MR), niin kutsuttu yhdistetty todellisuus, jota jotkut kutsuvat myös laajennetuksi todellisuudeksi.

20 Sekä valokuitu, 5G että WLAN tärkeitä
IP verkot ainoa käyttötarkoitus niin kiinteille kuin mobiiliverkoille v kuluttua. 5G verkot tulevatkin pohjautumaan perinteisten valtakunnallisten mobiiliverkkojen yhdistämiseen paikallistason tai lähitason verkkoihin. Käytännössä siis 5G, 5G:n tulevat piensolut ja WLAN-verkot tulevat täydentämään toisiaan maksimoiden käyttäjien kapasiteetin. Lähde; Valor-analyysi

21 Ihmisen kärsimättömyys on killeri sovellus
Interaktiiviset pilvipalvelut Välitön tyydytys Mukaansatempaava virtuaalitodellisuus

22 Me kaikki käytämme jo kuitua…
Kyse on ainoastaan siitä, kuinka lähelle asiakasta valokuitu missäkin tilanteessa on tuotu. Kupariverkon rungot ovat toteutettu valokuiduilla laiteasemille. Mobiiliverkon tukiasemat tukeutuvat valokuituihin. Kodeissa ja yrityksissä parhaat yhteydet saadaan tuomalla valokuitu jokaiseen kiinteistöön ja luomalla tehokas langaton verkko sisätiloihin tai kytkemällä laite johdolla suoraan kuitupäätelaitteeseen.


Lataa ppt "Katsaus verkon mahdollistamiin palveluihin"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google