Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus"— Esityksen transkriptio:

1 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Toiminnan tavoite Vuonna 2017 yhdistyksen tavoitteena on toimia jäsenten välisenä yhdyssiteenä sekä yhteisten sosiaalisten ja oikeudellisten etujen ajajana. Tavoitteena on myös edistää jäsentenvirkistys- ja harrastustoimintaa. Kokoukset Yhdistys pitää sääntömääräisen yhden vuosi-kokouksen helmikuussa hallituksen määrää-mänä päivänä. Hallitus kokoontuu tarvittaessa puheenjohtajan tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtajan kutsusta tai jos vähintään puolet hallituksen jäsenistä niin vaatii.

2 Yleinen järjestötoiminta
Jäsenistön yhteisiä tilaisuuksia järjestetään vuoden 2017 aikana noin kerran kuukaudessa lukuun ottamatta kesäaikaa. Kuukauden 3. keskiviikkona klo 14 kokoonnutaan yhteiseen kahvihetkeen Häggmanin kahvilassa Oulaisissa (ei kesäkuukausina). Vaihtoehtotilana voisi olla myös nk. Penttilän talo.  Hallituksen alustavien suunnitelmien mukaan tehdään yhteisiä matkoja ja retkiä, järjestetään erilaisia kursseja sekä osallistutaan paikkakunnan ja lähiseudun kulttuuritapahtumiin. Kaikista tilaisuuksista ilmoitetaan Pyhäjokiseudun Muistilistassa.

3 1. Järjestetään kevätretki Kalajoelle
1. Järjestetään kevätretki Kalajoelle. Mahdollisina muina retkikohteina ovat Hanhikivi, Rautaruukki ja Raahen saaristo. 2. Järjestetään Suomi 100 vuotta –teemaan liittyvä kuusen istutus esim tai Joensuun seudun senioriopettajien haastamana.  Kuusentaimi on osa Tulevaisuuden kuusi -juhlapakettia, johon kuuluu myös kuparilaatta ja kirja. Tämä paketti (100 €) tilataan ennakkoon Suomen 4h-liitolta osoitteesta 3. Osallistutaan mahdollisesti Haapavedellä järjestettä-vään Minna Canthin syntymän 120-vuotistapahtumaan uudessa Kirnu-kulttuurikeskuksessa su tai ke 17.5. 4. Osallistutaan esim. oopperaan elokuvissa Oulaisissa KinoKulmassa, ainakin ellei musikaalimatkaa Tampereelle (Cats) toteuteta.

4 5. Osallistutaan Oulaisten musiikkiviikkojen konserttiin loka-marraskuussa
6. Osallistutaan Suomen itsenäisyysjuhlaan Oulaisissa 7. Järjestetään teatteriretki lähikaupunkiin 8. Järjestetään pikkujoulu (mahdollisesti yhdistettynä teatteriretkeen tai Penttilän talossa) 9. Ohjataan senioriopettajia tutustumaan OSJ:n blogiin ja www-sivuille sekä oman yhdistyksen kotisivuille

5 Yhteistoiminta Yhdistys pyrkii lisäämään yhteistoimintaa muiden senio-riyhdistysten kanssa ja pitämään yhteyttä Opetusalan Seniorijärjestöön. Yhdistys pyrkii tuomaan esille mielipiteitään julkisuudes-sa sekä esittää tarpeen mukaan lausuntojaan ja näkemyk-siään virkamiehille ja päättäville elimille. Hankitaan aktiivisesti yhdistykselle lisää jäseniä. Varainhankinta Tuloja yhdistyksen toimintaan saadaan jäsenmaksuista sekä Opetusalan Seniorijärjestön toiminta-avustuksesta. Kehitetään myös omatoimista varainhankintaa esim. järjestämällä arpajaisia ja tempauksia sekä hankkimalla sponsoriavustuksia. Matkat ja retket ovat enimmäkseen omakustanteisia.

6 Koulutus Koulutukseen osallistutaan tarjonnan ja tarpeen mukaan. Vuosikokousedustaja OSJ:n kokoukseen Helsinkiin valitaan tässä yhdistyksen vuosikokouksessa. Hallitus laittaa myös edustajansa Kuopion koulutukseen ja senioriopettajapäiville 17— Myös mahdollisiin muihin koulutuspäiviin laitetaan yhdistyksen edustaja. Tiedottaminen Seuraavasta vuosikokouksesta ilmoitetaan jäsenkirjeellä. Muusta yhdistyksen toiminnasta tiedotetaan yhdistyksen kotisivuilla ja tämän ko-kouksen päätöksen mukaan myös Pyhäjokiseudussa. Puheenjohtaja käyttää tekstiviestejä jäsenille tiedottami-sessa. Myös sähköpostin käyttöä mahdollisesti lisätään jäsenten välisessä tiedottamisessa.


Lataa ppt "TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google