Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Syyskokous Syyskokouksen esityslista Kokouksen avaus 2.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Syyskokous Syyskokouksen esityslista Kokouksen avaus 2.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa."— Esityksen transkriptio:

1 Syyskokous 12.11.2015

2 Syyskokouksen esityslista 12.11.2015 1.Kokouksen avaus 2.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa 3.Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.Hyväksytään kokouksen työjärjestys 5.Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle kalenteri- vuodelle 6.Valitaan hallituksen puheenjohtaja joka kolmas vuosi ja muut hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle 7.Valitaan kaksi tilintarkastajaa/toiminnantarkastajaa ja varatilin- tarkastajaa/varatoiminnantarkastajaa tai tilintarkastusyhteisö 8.Valitaan valtuuskunnan jäsenet 9.Sääntömuutosesitys ( 2 § ) 10. Muut asiat 11. Kokouksen päättäminen

3 Syyskokouksen esityslista 12.11.2015 Hallitus: Erovuorossa Jokisalo Jorma pj. 2017 Ahola Tuija2016 Haveri-Nieminen Marja-Liisa, vpj.2015 Ehrnrooth Martti2016 Kinnunen Aki2015 Känsälä Risto2015 Levonen Juhasiht.2016 Sysilampi Timo2016 Vettenranta Pirkko2015 rah.hoitaja Yhdistyksen kokousten koollekutsuminen Säännöt 11 §: Hallituksen on kutsuttava yhdistyksen kokoukset koolle vähintään 7 vuorokautta ennen kokousta jäsenille postitetuilla kirjeillä, yhdistyksen kotipaikkakunnalla ilmestyvässä sanomalehdessä tai sähköpostitse. Toteuma: Ilkka 31.10.2015, Epari 4.11. ja Seinäjoen Sanomat 4.11. Lisäksi sähköposti 30.10. ja viidelle kirjeellä 30.10.

4 Nykyiset säännöt ( 2 § ) 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vapaaehtoisen maanpuolustustyön perinnettä ja tukea Seinäjoella toimivaa valtakunnallista Suojeluskunta- ja Lotta Svärd –museota, sekä vaalia tätä arkkitehti Alvar Aallon alkuperäisasuisen nuoruudentyön säilyttämistä kokonaisena rakennusmiljöönä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys osallistuu Etelä- Pohjanmaan maakuntamuseoon kuuluvan Suojeluskunta- ja Lotta Svärd –Museon näyttelyiden järjestämiseen, harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa sekä voi tukea taloudellisesti Etelä-Pohjanmaan Maakuntasäätiötä museo-kiinteistön kunnossapidossa osallistumalla kiinteistön korjauskuluihin.

5 Sääntömuutosesitys Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vapaaehtoisen maanpuolustustyön perinnettä, sen säilymistä ja esilläpitoa. Yhdistys vaalii arkkitehti Alvar Aallon alkuperäisasuisen nuoruudentyön säilymistä kokonaisena rakennusmiljöönä ja yhdessä toimintaamme lähellä olevien muiden yhdistysten kanssa toimien edistää nuorempien sukupolvien kiinnostusta maamme itsenäisyyshistoriaan ja kulttuuriin. Yhdistys toimii tavalla, joka tukee, pitää esillä ja tarjoaa uusien sukupolvien nähtäväksi ja arvioitavaksi aikaisemmille sukupolville tärkeitä asioita. Nämä asiat ovat oleellinen osa suomalaista itsenäisyystaistelua ja sinänsä arvokasta aatehistoriaa. Toinen osa yhdistyksen toiminnassa on myötävaikuttaa arkkitehti Alvar Aallon maineikkaan ja monipuolisen kulttuuriperinnön säilymiseen kokonaisuutena ja saumattomana osana arvokasta arkkitehtuuria. Kolmas osa yhdistyksen toiminnasta muodostuu kulttuuritapahtumien järjestämisestä muiden toimijoiden kanssa.

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15


Lataa ppt "Syyskokous Syyskokouksen esityslista Kokouksen avaus 2.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google