Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

FlexCrème ™. Setyyliesteriyhdistelmää sisältävä ihovoide FlexCrème ™

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "FlexCrème ™. Setyyliesteriyhdistelmää sisältävä ihovoide FlexCrème ™"— Esityksen transkriptio:

1 FlexCrème ™

2 Setyyliesteriyhdistelmää sisältävä ihovoide FlexCrème ™

3  Nopea ja helppo tapa tehdä elämästä entistä aktiivisempi, joustavampi ja liikkuvampi  Tärkeimmät ainesosat toimivat emulgointiaineina ja kosteuttajina  Nopeavaikutteinen, kohdistuu välittömästi ongelma-alueisiin  Auttaa myös lisäämään ihon kollageenitasoa parantaen joustavuutta ja ihonväriä Tuotteen edut

4  Sisältää ainoana maailmassa setyyliesteriyhdistelmää  Aktiivisena ainesosana paikallisesti iholla käytettävä mentoli, pitoisuus 1,25 %  Helppo levittää iholle  Imeytyy ihoon nopeasti  Koostumus ei tunnu rasvaiselta FlexCrème ™ Tuotteen ominaisuudet

5  Setyylimyristaatti-oleaatti (Cetyl Myristoleate, CMO)  Täysin luonnollinen rasvahappoyhdistelmä  Esiintyy luonnostaan tietyissä eläimissä, pähkinöissä ja vihanneksissa  Ainutlaatuinen ja vain tässä tuotteessa  Suun kautta annettuna todettu pinta-aktiiviseksi ja kosteuttavaksi Setyyliesteri- yhdistelmä Ainutlaatuinen ainesosa

6 Tieteellisesti todistettu  Kaksinkertainen sokkotesti plasebovertailulla*  Suoritettu Connecticutin yliopistossa  Esiteltiin toukokuussa 2003 San Franciscossa Kaliforniassa pidetyssä kokouksessa, jonka järjesti American College of Sports Medicine  Tutkijat havaitsivat, että 100 prosenttia tätä voidetta käyttäneistä potilaista saavutti tilastollisesti merkittävää hyötyä  Julkaistaan Journal of Rheumatology -lehdessä *Kraemer WJ. MSSE 2003;35(5 supplement): 1358, 1998.

7  Käytetään ongelma-alueelle enintään 3-4 kertaa päivässä  Käyttäjiksi soveltuvat 2-vuotiaat ja sitä vanhemmat henkilöt  Käyttö turvallista myös niille, joilla on lääkitys nivel- tai selkäsärkyyn, jännityspäänsärkyyn tai lihaskipuihin  Ainoastaan ulkoiseen käyttöön  Vältä kosketusta silmien tai muiden herkkien alueiden kanssa Käyttöohjeet

8 Ihon merkitys  Iho on kehomme suurin elin (sen paino on jopa 16 % ruumiinpainostamme), ja se muodostaa eristekerroksen elimistön sisäosien ja ympäristön välillä.  Tämä eristekerros on kuitenkin jatkuvasti alttiina ympäristölle, koska sen kautta siirtyy lämpöä, ilmaa ja nesteitä.

9 Ihon perusrakenne  Iho muodostuu kolmesta kerroksesta, joilla kaikilla on oma tehtävänsä ja tarkoituksensa.  Nämä kerrokset ovat  orvaskesi eli ihon ylin kerros,  verinahka ja  ihonalaiskudos.

10  Ihonalaiskudos  Ihonalaiskudos huolehtii ravitsemisesta, erityksestä ja lämmönvaihdosta.  Hikirauhaset sijaitsevat tässä kudoksessa, eivätkä ne ainoastaan poista kuona-aineita hikoilun myötä, vaan myös säätelevät lämpötilaa ihon pinnalta tapahtuvan haihtumisen avulla.  “Kananlihalla” olo johtuu tämän kudoksen ohuiden lihaskerrosten supistumisesta. Ihon perusrakenne

11  Verinahka  Verinahka muodostuu sidekudoksesta, joka sisältää lukemattomia pieniä verisuonia. Niiden avulla iho hengittää ja ravitsee ihon päällimmäisiä kerroksia.  Verinahka on kerros, joka imee iholle levitetyt aineet. Talirauhaset sijaitsevat tässä kerroksessa kunkin hiustupen juuressa. Talirauhasten öljyinen erite, tali, kosteuttaa ihoa.

12 Ihon perusrakenne  Verinahka jatkoa  Hiki- ja talirauhasten normaali toiminta on oleellista ihon tasapainon kannalta.  Yhdessä nämä rauhaset muodostavat “happoviitan”, luonnollisen kalvon, joka suojaa ihoa ulkoisen ympäristön hyökkäyksiltä.  Talirauhasten liikatoiminta esimerkiksi nuoruusiässä voi johtaa mustapäiden ja finnien syntyyn.

13 Ihon perusrakenne  Orvaskesi  Orvaskesi on ihon läpinäkyvä päällimmäinen kerros, joka peittää koko ulkoisen kehomme.  Orvaskeden lukuisat hermopäätteet tekevät ihosta yhden suuren tuntoelimen, joka aistii lämmön, kylmyyden, valon, maut ja kosketuksen.

14 Ihon perusrakenne  Orvaskesi jatkoa  Kipua ja mielihyvää tunnetaan näiden hermopäätteiden avulla, ja voimme havaita ihon kalpenemisesta tai punastumisesta tunnetilojen vaihtelun.  Orvaskeden ulkoinen kerros muodostuu kuolleista soluista, ja sitä kuoriutuu jatkuvasti ihon pinnalta, kun alta kasvavat uudet kerrokset korvaavat vanhoja soluja.

15 Mitä kollageeni on?  Kollageeni on eräs proteiinityyppi.  Kollageenia esiintyy useissa kudoksissa ja useina alalajeina, mutta erityisen paljon sitä on nivelissä ja niiden ympärillä.  Jänteiden ja rustojen useat tärkeät ominaisuudet ovat kollageenin ansiota.  Rakenteita sisältävää kollageenia on ravittava, jotta se ei kuluisi kehossa.

16 FlexCrème ™ © ™ 2003


Lataa ppt "FlexCrème ™. Setyyliesteriyhdistelmää sisältävä ihovoide FlexCrème ™"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google