Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Method Putkisto Lajiesittely

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Method Putkisto Lajiesittely"— Esityksen transkriptio:

1 Method Putkisto Lajiesittely
©Copyright Marja Putkisto

2 Method Putkisto Finland Oy TAVOITTEET
Kehittää terveyttä ja hyvinvointia edistäviä liikunta-alan erikoisohjelmia. Kouluttaa ammattitaitoisia ohjaajia sekä kehittää heidän ammatillista osaamistaan. Kehittää ja ylläpitää menestyvää kansainvälistä Method Putkisto BRÄNDIÄ.

3 Method Putkisto Kirjat/DVD
MP 30-päivän teho-ohjelma MP Huippuliikkuja MP Pilates MP Power Pilates

4 Method Putkisto - Tavoitteet
Kehon tasapaino Kokonaisvaltainen hyvinvointi Kehon liikkeiden vapauttaminen Neutraalin asennon saavuttaminen. ” Vartalon notkeus on avain sen voimaan ja tasapainoon. Jokaisen lihaksen tulisi olla pidempi kuin luu, jota se liikuttaa.”

5 Method Putkisto - Elementit
1. Keskittyminen 2. Hengitys 3. Tila 4. Paino 5. Aika

6 Method Putkisto 30päivän teho-ohjelma NOTKEUTEEN JA SOLAKOITUMISEEN
Method Putkisto on kokonaisvaltainen kehoa tasapainottava harjoitusohjelma. Syvävenytys- ja kehonhallintatekniikka, joka vapauttaa kehon neutraaliin keskiasentoon poistaen lihasjännityksiä ja kireyksiä. Syvävenytys-osuus - pidentää lyhyet, kireät lihakset Syväjumppa-osuus - vahvistaa ryhtiä ylläpitävät lihakset Syvähengitys-osuus - palauttaa pallean kimmovoiman

7 Method Putkisto Huippuliikkuja SELKÄRANGAN HALLINTAAN
Opit tukemaan ja hallitsemaan selkärankasi liikkeet. Parantaa kaikkien lihasten hermotusta ja siten hienomotoriikan hallintaa. Vahvistaa kehoasi äärimmäisen tarkasti. Hallitset minkä tahansa liikuntasuorituksen uudella tavalla: esimerkiksi kävelyn, tanssin tai golfin. Saavutat tuloksia kaikessa harjoittelussa entistä nopeammin. Tulokset näet ryhdistäsi ja kehosi hallinnasta, tavastasi liikkua sulavasti ja taitavasti

8 Method Putkisto Kevytohjelma KIINTEYTYKSEEN, NESTEIDEN POISTOON, VIRKISTYMISEEN
tehostaa aineenvaihduntaa, kiinteyttää (lihastonus). parantaa lymfakiertoa, poistaa tulehdusta väsymystä ja uupumusta. ”pika lift” virkistymiseen matkan jälkeen, tai juhlatilaisuuteen valmistautuessa. raskaista urheilusuorituksista palautumiseen. Sopii erityisryhmille ja kuntoutukseen.

9 Method Putkisto Power Pilates VOIMAAN
Vähillä toistoilla ja keveillä painoilla syntyy nopeasti tuloksia. Harjoitteita tehostetaan käyttämällä apuvälineitä, esimerkiksi kuminauhoja ja painoja. Voimasi kasvavat ja vartalosi muokkautuu tasapainoisesti, parantaa myös hengitys- ja verenkiertoelimistösi kuntoa. Korvaa kuntosaliharjoittelun.

10 Method Putkisto Parhaat
Sisältää Method Putkisto 30-päivän teho-ohjelman Method Putkisto Kasvokoulun Method Putkisto Pilateksen

11 Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka KASVOJEN TERVEYTEEN JA TASAPAINOON
Vähentää koko kehon jännitystiloja. Linjaa ylävartaloa asentoa. Kohottaa kasvosi. Vahvistat ihon kollageenia ja parannat kasvojen lihasten tasapainoa. Kirkastat ja tasaat ihonväriä, silmiä, parannat huulien muotoa. Lievität stressiä, päänsärkyä, migreeniä ja hampaiden narskutusta. Parannat ilmaisukykyäsi ja äänesi kantavuutta. Näytät paremmalta.

12 MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka
Kasvot ovat ikkuna sisimpääsi.

13 MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka
Kun pään asento on oikeassa linjassa, kasvot rentoutuvat ja kasvojen lihaksisto muuttuu – koko keho on vapaa.

14 MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka
On mukava olla kasvotusten. Kiitos ajastasi!


Lataa ppt "Method Putkisto Lajiesittely"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google