Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Potentiaalia ja ansaitsemismahdollisuuksia

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Potentiaalia ja ansaitsemismahdollisuuksia"— Esityksen transkriptio:

1 Potentiaalia ja ansaitsemismahdollisuuksia
Forever ARGI+ Potentiaalia ja ansaitsemismahdollisuuksia

2 ARGI+ Suurin lanseeraus Aloe vera-juoman jälkeen
L-arginiini – tärkeä aminohappo - Vaikuttaa typpioksidin (NO) muodostumiseen veressä Meillä on upouusi tuote, jolla on ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta odotettavissa suurta kysyntää. Rex arvioi, että ARGI+ nousee TOP2-suosikiksi Aloe vera -juoman jälkeen. Vuonna 1998 kolme amerikkalaista tutkijaa sai Nobel-palkinnon osoitettuaan, miten typpioksidi (NO) rentouttaa verisuonten lihaksia, ja sydämen, keuhkojen ja muiden elinten verenkierto paranee.

3 ARGI+ Pakkauskoko: 300 g (30 annosta)
Annostus: 10 g liuotetaan lasilliseen vettä 5 g L-arginiinia/annos Pakkaus sisältää 300 g jauhetta ja mittalusikan. Yksi 10 g:n annos mitataan mittalusikalla ja sekoitetaan huolellisesti lasilliseen vettä n. 1 minuutin ajan. Väri on tummanvihreä, mutta muuttuu vaaleanpunaiseksi, kun jauhe on kokonaan liuennut.

4 Vitamiiniyhdistelmä C-vitamiini (100 % RDA) D-vitamiini (100 % RDA)
- Immuunijärjestelmän normaalin toimintaan D-vitamiini (100 % RDA) - Tärkeää solunjakautumiselle K-vitamiini (100 % RDA) - Auttaa luuston terveenä pysymisessä

5 6 12 9 Vitamiiniyhdistelmä B6-vitamiini (100 % RDA)
- Tärkeää suorituskyvylle ja hormonitoiminnalle Foolihappo (B9-vitamiini) (100 % RDA) - Tärkeää veren muodostumisessa B12-vitamiini (100 % RDA) - Tärkeää aineenvaihdunnalle 12 9

6 Hedelmä- ja marjauute Granaattiomena Vadelma Mustikka Mustaherukka
Kirsikka Karhunvatukka Seljanmarja + Punaviini Luonnollisia antioksidantteja Luonnolliset antioksidantit auttavat neutraloimaan vapaita radikaaleja, jotka hajottavat mm. typpioksidia.

7 Kiinnostus arginiinia kohtaan kasvaa!
50 prosentin kasvu top-10 arginiinituotteissa Saksassa 2009–2010 Kohderyhmä: - Aktiiviurheilijat - Henkilöt, joiden tulee jaksaa

8 Markkinat Forever toi ARGI+:n Saksan markkinoille marraskuussa 2010
Yhdessä päivässä sitä oli myyty purkkia, ja tuote valloitti 3. sijan arginiinituotteiden top 10 -listalla Pohjoismaissa ei ole myytävänä ARGI+:n kaltaista tuotetta! ARGi+ on aivan ainutlaatuinen. Pohjoismaissa ei ole myytävänä tuotetta, joka sisältää samanlaisen yhdistelmän L-arginiinia, vitamiiniyhdistettä ja hedelmäuutetta kuin ARGI+.

9 Uusi kohderyhmä Keskitymme liikunta-, urheilu- ja elämäntapamarkkinoille Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka urheilevat ammattimaisesti tai harrastuksekseen Kiinnostus kasvaa etenkin yli 40-vuotiaiden aktiivi- ja harrastelijaurheilijoiden keskuudessa. 40–59-vuotiaiden triatlonharrastajien määrä Dansk Triatlon Forbund -yhdistyksessä kasvoi 83 prosentilla 1 374:ään vuonna 2010. Tanskan tutkimuskeskuksen mukaan kuntoilua harrastavien tanskalaisten määrä oli 15 prosenttia vuonna 1964 ja vuonna 2004 jo 59 prosenttia. Vuodelta 2010 olevan ruotsalaisen ”Hälsa på lika villkor” -kansanterveyskyselyn mukaan osallistujasta n. 60 prosenttia on fyysisesti aktiivisia ja yli 80 prosenttia pyrkii lisäämään aktiivisuutta.

10 Ammattilaiset käyttävät ARGI+:aa
Saksassa kolme huippu-urheilijaa on käyttänyt ARGI+:aa hyvin tuloksin ARGI+:ssa on ominaisuuksia, joita ei muissa arginiinituotteissa ole: - luonnollisia antioksidantteja hedelmistä ja marjoista - 100 % kuuden tärkeän vitamiinin RDA:sta Miksi ammattilaisurheilijat käyttävät ARGI+:aa? Koska se on ainutlaatuinen tuote, joka toimii.

11 Tutkija suosittelee ARGI+:aa
Ferid Murad Nobelin palkinnon voittaja Lääkäri ja farmakologian fil. toht. George Washington -yliopiston biokemian ja molekyylibiologian laitoksen professori ”ARGI+:n koostumus on täysin ainutlaatuinen. Olen vieraillut Forever Living Productsilla ja minun on tunnustettava, että olen vaikuttunut.” Ferid Murad on yksi kolmesta tutkijasta, jotka saivat vuonna 1982 Nobelin palkinnon osoitettuaan typpioksidin merkityksen sydän- ja verenkiertoelimistölle. Murad osallistui vierailevana luennoitsijana edelliseen Super Rally -tapahtumaan, joka pidettiin Washingtonissa. Hän ilmaisi ihastuksensa ARGI+:aan ja Foreveriin.

12 Günther Weidlinger Kuuluisa itävaltalainen maratonjuoksija
käyttää ARGI+:aa On mitannut aikansa parantuneen 6 sekunnilla Kokee palautumisen parantuneen ja nopeutuneen Kokee ARGI+:n juoksun uutena ulottuvuutena Käyttää ARGI+:aa kolme kertaa päivässä: - ennen juoksua, juoksun aikana ja juoksun jälkeen Yksi kolmesta ammattilaisurheilijasta on itävaltalainen Günther Weidlinger.

13 ARGI+ on uusi alku Vaikuttaa nopeasti – tuottaa nopeasti uusia tilauksia Hyvä portinavaaja urheilijoille Muita tuotteita: Aloe vera, Aloe2Go, First, Heat Lotion ja MSM ARGI+ voi olla uusi alku liiketoiminnallesi. Nyt voit ottaa yhteyttä kaikkiin, joiden kanssa olet aiemmin puhunut liiketoiminnasta, koska nyt sinulla on aivan uusi tuote ja uusi kohderyhmä. Voit myös ottaa yhteyttä kaikkiin vanhoihin asiakkaisiisi. Anna urheilijoiden kokeilla ARGI+:aa ja muita tuotteita.

14 Mitä voit sanoa ARGI+-tuotteesta
Uusi tuote aktiivisille henkilöille, jotka harrastavat liikuntaa Ainutlaatuinen sisältö, jossa on tärkeää aminohappoa, L-arginiinia, ja vitamiiniyhdistelmä Tärkein argumentti: Oma kokemuksesi, esim. ”Käytän ARGI+:aa, koska silloin olen vähemmän väsynyt juoksulenkin jälkeen. Minusta tuntuu, että palaudun nopeammin.”


Lataa ppt "Potentiaalia ja ansaitsemismahdollisuuksia"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google