Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

HGK:n junioritoiminnan runko Kesäkausi 2015. FARMIN VIIKOITTAINEN OHJELMA 2015 Farmilaisilla on viikoittain valmentajan tunti, ohjaustunti ja peli-ilta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "HGK:n junioritoiminnan runko Kesäkausi 2015. FARMIN VIIKOITTAINEN OHJELMA 2015 Farmilaisilla on viikoittain valmentajan tunti, ohjaustunti ja peli-ilta."— Esityksen transkriptio:

1 HGK:n junioritoiminnan runko Kesäkausi 2015

2 FARMIN VIIKOITTAINEN OHJELMA 2015 Farmilaisilla on viikoittain valmentajan tunti, ohjaustunti ja peli-ilta. Näiden lisäksi kesän aikana järjestetään farmilaisille viisi omaa kisaa sekä lähipelikisoja. Farmilaiset on jaettu neljään ryhmään.

3 FARMIN VIIKOITTAINEN OHJELMA 2015 Valmentajan tunnit Tunnit ovat keväällä 5.–27.5. tiistaisin/keskiviikkoisin ja syksyllä 10.8.–17.9. maanantaisin/torstaisin klo 17–19 välillä. Koulujen kesälomilla 1.6.–6.8. tunnit ovat maanantaisin/torstaisin klo 13–15.45. Ohjaustunnit Tiistaisin/keskiviikkoisin ohjaustunneilla on tarkoituksena opetella harjoittelemaan monipuolisesti. Tunteja ohjaavat HGK:n junnu-ohjaajat. Ohjaajien treeneissä harjoitellaan monipuolisesti golftaitoja, mutta myös erilaisia perusliikuntataitoja. Tunnit pidetään 2.6.–17.9. klo 17–19. Peli-illat Peli-illat ovat tiistaisin/keskiviikkoisin aikavälillä 2.6.–5.8. Peli-ilta on tarkoitettu ensisijaisesti niille, joilla ei ole juurikaan pelikokemusta. Peli-illoissa pelataan 2-5 reikää riippuen pelaajien taidoista sekä osallistujamäärästä. Lähipelikisa Kaikille avoimia lähipelikilpailuja järjestetään kesän aikana muutamia. Niistä tiedotetaan erikseen. Hinnat Kaikki edellä mainittu toiminta sisältyy kesän toimintamaksuun, joka on tänä vuonna 180 €. Tämän lisäksi maksettavaksi tulee jäsenmaksu 100 € kaikille sekä liittymismaksu 120 € uusille junioreille. Laskutus tapahtuu toukokuun aikana.

4 Ilmoittautuminen ja kalenteri Ilmoittautuminen tunneille Tunneille ilmoittautuminen tapahtuu www.nimenhuuto.com kautta. Jokaiselle tulee sähköpostitse ilmoitus ryhmään liittymisestä sekä salasana, jolla pääsee kirjautumaan järjestelmään.www.nimenhuuto.com Arvokilpailujen vuoksi farmitoimintaa ei ole viikolla 34 (The Erkko Trophy). Vanhemmat farmilaiset voivat ilmoittautua vapaaehtoisiksi kilpailujen tulospalveluun. Junnujen kalenteri Kokoamme lähes koko junnujen toiminnan alustavaan kalenteriin, joka lähetetään jokaiselle farmilaiselle sähköpostitse. Kalenteri tulee löytymään myös nettisivuiltamme. Huomioittehan, että muutokset ovat mahdollisia.

5 Toiminta-/ pistekortti Merkintöjä voi kerätä treeneistä, talkoista, pelaamisesta, kilpailuista jne. Varmistaa paikan seuraavalle kaudelle. Hakuperusteena kilparyhmiin Eniten pisteitä keränneillä mahdollisuus aktiivijäsenyyteen. Kortin saa caddiemasterin toimistosta.

6 Leiri 1.-5.6 & 8.-12.6. Leiripäivien alustava ohjelma: 9nimenhuuto 9-11monipuolisia golftreenejä 11-12lounas klubitalolla 12-14vaihtelevia golfharjoituksia ja kisoja, perjantaina peli rei’ille 1-5 rakennetulla par-3 kentällä 14-14.30välipala klubitalolla 14.30-15.30muuta liikuntaa Varustus: golfvarusteet, sään mukainen vaatetus, juomapullo, lenkkarit ja liikuntavaatteet iltapäiviä varten Leirin hinta 195 euroa. Minimiosallistujamäärä on 10 junioria.

7 Kilpailut Merkitse kalenteriin! pe 22.5.Farmilaisten avajaiset Kaikki farmilaiset voivat osallistua. pe 12.6.Junnu Cup I Kaikki farmilaiset voivat osallistua. pe 10.7.Junnu Cup II Kaikki farmilaiset voivat osallistua. pe 7.8.Junnu Cup III Kaikki farmilaiset voivat osallistua. pe 25.9.Valopallo & farmin päättäjäiset Kaikki farmilaiset voivat osallistua

8 Lisää kilpailuja… Klubikilpailut: Klubikilpailuihin voivat osallistua ne farmilaiset, jotka täyttävät HGK:n sisäisen kilpailun tasoitusvaatimuksen ja ovat maksaneet farmilaisten pelikausimaksun. su 31.5.Lippukilpailu, hcp<36 la 6.6.Captain’s Cup, hcp <18 tai 18-36/45 to 18.6.Pisin drive ja The Midnight Sun Golf Tournament, hcp <36/45 su 19.7.Pappa Jensen 36 r, hcp<24/30 Avoimet kilpailut: Toivomme, että pelitaitoiset farmilaiset käyvät pelaamassa kilpailuja myös muilla kentillä. Kilpailukalenterin löydät esim. caddiemasterin toimistosta. Hyvä paikka aloittaa on Tsemppitour, mikä on avoin kilpailusarja alle 15-vuotiaille junioreille. To 7.7. Talissa pelataan Tsemppitourin osakilpailu. Ilmoittautuminen kilpailuihin: Kaikkiin kilpailuihin ilmoittautuminen alkaa kolmea viikkoa ennen ja päättyy kolme päivää ennen kilpailua klo 17.30. Kilpailuihin ilmoittaudutaan caddiemasterille, caddiemaster@helsingingolfklubi.fi tai (09) 22523710.caddiemaster@helsingingolfklubi.fi

9 Herra Hakkaraisen green card / Junior Green Card Hae kortti caddiemasterilta ja ala tehdä tehtäviä opastajan johdolla Opastajan tulee olla täysi-ikäinen ja hänen tasoitusvaatimuksensa on 36 Kortissa on 3 tasoa: punainen, keltainen ja vihreä Punaisen tason voi suorittaa harjoitusalueella ja keltaisen ja vihreän tason peli-iltojen yhteydessä tai esim. jollakin par3 –kentällä Kun ohjaaja hyväksyy tehtävän suoritetuksi, merkitään se tehdyksi korttiin Kun kortin kaikki tehtävät on suoritettu, palautetaan kortti caddiemasterille, joka toimittaa kortin eteenpäin valmentajille Valmentajat tekevät sen jälkeen päätöksen peliluvan myöntämisestä Peliluvan saamisen jälkeen farmijunnun tasoitus Talissa on 54 Mikäli junnu pudottaa peliluvan saamisen jälkeen tasoitustaan, ei varsinaista green cardia tarvitse enää suorittaa, HGK ylläpitää hänen tasoitustaan Junnu voi suorittaa myös varsinaisen green cardin halutessaan. Varsinaisen green cardin suorittamiseksi kannattaa ottaa yhteyttä valmentajiin.

10 Pelaaminen Junior Green Cardin ja peliluvan jälkeen Peliluvan saatuaan junnu voi pelata Talissa itsenäisesti farmilaisten aikoina, jäsenen kanssa rajoittamattomina aikoina ja muussa seurassa jäsenenä olevan vanhempansa kanssa vieraspelaajien aikoina

11 Farmilaisten pelaaminen Farmijunnuilla on kolme tapaa pelata Talissa. Kaikissa tapauksissa farmijunnun kierroshinnat ovat 20 € 18 reiän kierros tai 5 € 5 reiän kierros. Farmilainen voi maksaa myös pelikausimaksun 190 €, jolloin erillistä kierrosmaksua ei peritä. Aikarajoitukset koskevat kuitenkin myös pelikausimaksun maksaneita. 1.Itsenäisesti:  Farmilaisten aikoina ke klo 18.00 jälkeen, pe-su klo 16.00 jälkeen.  Ajan saa varata edellisenä iltana klo 18.00 jälkeen caddiemasterilta, puh. 09-22523710 2.HGK:n aktiivijäsenen kanssa (voi olla vanhempi tai muu sukulainen tai ystävä):  Ei aikarajoituksia  HGK:n aktiivijäsen voi varata ajan omilla nettitunnuksillaan tai caddiemasterilta, puh. 09-22523710 3.Vanhemman, joka ei HGK:n jäsen, kanssa:  Vieraspelisääntöjen mukaisesti eli kaikkina muina aikoina, paitsi ns. jäsenaikoina ma-to klo 14-18  Tällöin vanhempi maksaa normaalin green feen (70 €)  Ajan voi varata caddiemasterilta, puh. 09-22523710 vieraspelisääntöjen mukaisesti eli kaksi päivää aiemmin  Vanhemman tasoitusrajat M30, N36 TAI  Farmilaisten aikoina ke klo 18, pe-su klo 16 jälkeen, HUOM! keskiviikkona vasta klo 18 jälkeen  Tällöin vanhempi maksaa 18 reiän kierroksesta 30 € tai 5 reiän kierroksesta 15 €  Ajan voi varata caddiemasterilta, puh. 09-22523710 vieraspelisääntöjen mukaisesti eli kolme päivää aiemmin  Vanhemman tasoitusrajat M30, N36 HUOM! Edustusryhmissä (Tour, Haastaja, Tsemppi) treenaavat voivat pelata itsenäisesti ilman aikarajoituksia. Heidän pelatessaan vanhempiensa, jotka eivät ole jäseniä, kanssa menevät hinnat kuten yllä. Eli edullisemmat hinnat ovat voimassa ke klo 18 ja pe-su klo 16 jälkeen.

12 ITSENÄINEN LIIKKUMINEN Kannustamme junioreita golfin lisäksi itsenäiseen liikkumiseen! Liikunta tukee lapsen kasvua, kehitystä ja hyvinvointia. Kouluikäisen liikuntasuositusten mukaan kaikkien 7-18 –vuotiaiden tulee liikkua vähintään 1-2 tuntia päivässä monipuolisesti ja ikään sopivalla tavalla

13 Kilparyhmät Kansallisia kiertueita kiertäville pelaajille. Tsemppiryhmään otetaan mukaan innokkaita toukokuussa tai kauden aikana. Jos kiinnostusta ota yhteyttä Henrikki Toloseen

14 Juniorien vanhempien pelisäännöt Pidämme kiinni sovituista aikatauluista. Annamme ohjaajille, valmentajille ja junioreille työrauhan. Ilmoitamme poissaoloista. Junnuilla on oikeat varusteet ja terveelliset eväät. Näytämme hyvää esimerkkiä, emme tupakoi treenialueilla jne. Kannustamme kaikkia junioreita.


Lataa ppt "HGK:n junioritoiminnan runko Kesäkausi 2015. FARMIN VIIKOITTAINEN OHJELMA 2015 Farmilaisilla on viikoittain valmentajan tunti, ohjaustunti ja peli-ilta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google