Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Toteutuksen ajoittaminen uudelleen ehdotus. Jos opiskelija on jo ilmoittautunutkin toteutukselle, hänen pitää saada huomautus siitäkin (”peru ilmoittautumisesi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Toteutuksen ajoittaminen uudelleen ehdotus. Jos opiskelija on jo ilmoittautunutkin toteutukselle, hänen pitää saada huomautus siitäkin (”peru ilmoittautumisesi."— Esityksen transkriptio:

1 Toteutuksen ajoittaminen uudelleen ehdotus

2

3 Jos opiskelija on jo ilmoittautunutkin toteutukselle, hänen pitää saada huomautus siitäkin (”peru ilmoittautumisesi tälle kurssille”).

4 Opiskelija tulisi leijukkeelle, ja hänen pitäisi klikata kalenterikuvaketta… oikean suoritustavan pitäisi vähintäänkin hehkua. Tässä näkymässä näkyisi koko opinnon konteksti, ja oppija voisi esim. vaihtaa suoritustapaa tai suoritusvaihtoehtoa. Oikea suoritustapa hehkuisi, jotta opiskelija ohjautuu oikeaan kohtaan.

5 Jos jaksolla on suunnitellut järjestämisajankohdat, uudelleenajoitus tulisi oletuksena niiden mukaan. Tai sitten aukeaisi suoraan ajoitusikkuna…

6 Kun opiskelija on ajoittanut suoritustavan uudelleen, toteutustieto poistuu leijukkeelta ja aikajanalta.


Lataa ppt "Toteutuksen ajoittaminen uudelleen ehdotus. Jos opiskelija on jo ilmoittautunutkin toteutukselle, hänen pitää saada huomautus siitäkin (”peru ilmoittautumisesi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google