Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

2015 Liikevaihto kasvanut viime vuosista tasaisesti Henkilöstä kasvanut – nyt mukana myös palkattua henkilöstöä. Toiminta on yhä kotimaista ja keskittynyt.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "2015 Liikevaihto kasvanut viime vuosista tasaisesti Henkilöstä kasvanut – nyt mukana myös palkattua henkilöstöä. Toiminta on yhä kotimaista ja keskittynyt."— Esityksen transkriptio:

1 2015 Liikevaihto kasvanut viime vuosista tasaisesti Henkilöstä kasvanut – nyt mukana myös palkattua henkilöstöä. Toiminta on yhä kotimaista ja keskittynyt etelä-suomeen, mutta laajentunut useammalla kuin yhdelle pelialueelle Omistajat ovat yhä samoja, mutta muutamia uusiakin osakkeenomistajia on harkittuina. Kasvu on toteutettu luomalla uusia yhteistyösopimuksia muiden pelinjärjestäjien kanssa ja yhdistämällä voimavaroja.

2 Miten tilanteeseen on päästy? Otettu pienempiä ja nuorempia, mutta potentiaalisia pelinjärjestäjiä mukaan Tiivistetty yhteistyötä muiden vanhempien pelinjärjestäjien kanssa Järjestetty enemmän tapahtumia nuorille ja innokkaille pelaajille. Kilpailukykyä on kehitetty järjestämällä suurempaa mainostusta tapahtumista ja lajista yleisesti. Tavoite yrityksen suhteen Mahdollisesti työllistää ihmisiä, kehittää harrastusta ja tuottaa omistajilleen pientä käyttörahaa kaiken muun ohessa.

3 PelitapahtumatTavoiteMiten mitataan Pelitapahtumien yleisarvosana toiminnalta >8Kyselyillä Pelitapahtumia vuodessa>4 pienempää ja >1 suurempi Sisäisesti Järjestäjiä pelitapahtumassa >4 per 100 henkeäJärjestäjien/avustajien määrällä Asiakasprosentti suunnitellusta määrästä >80%Asiakkaita/suunnitellulla asiakasmäärällä. Yksilöllinen asiakastyytyväisyys >7Kyselyillä Ongelmatapauksia pelinjärjestäjiltä <6Tapauskohtainen Onnettomuuksia<2 per 100 henkeä.Tapauskohtainen


Lataa ppt "2015 Liikevaihto kasvanut viime vuosista tasaisesti Henkilöstä kasvanut – nyt mukana myös palkattua henkilöstöä. Toiminta on yhä kotimaista ja keskittynyt."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google