Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Uusi kylähanke Päin kylää Yhteisöhautomo Kotikylä? Kyläläinen? Toimiva, kehittyvä? Nukkumalähiöstä kyläksi? Uusikylä? Aktiivinen asukas? Kotiseutu? Aktiivinen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Uusi kylähanke Päin kylää Yhteisöhautomo Kotikylä? Kyläläinen? Toimiva, kehittyvä? Nukkumalähiöstä kyläksi? Uusikylä? Aktiivinen asukas? Kotiseutu? Aktiivinen."— Esityksen transkriptio:

1 Uusi kylähanke Päin kylää Yhteisöhautomo Kotikylä? Kyläläinen? Toimiva, kehittyvä? Nukkumalähiöstä kyläksi? Uusikylä? Aktiivinen asukas? Kotiseutu? Aktiivinen asukas?

2 Tavoitteet Aktiivisia ja suunnitelmallisesti toimivia kyliä Lähidemokratiaa ja paikallista vaikuttavuutta Uusia asukkaita ja lisää aktiivisia toimijoita Laadukasta yhdistystoimintaa Tarkoituksenmukaisia toimitiloja mielekkäillä sisällöillä Kansainvälistyminen, verkostoituminen Imagon, itsetunnon ja näkyvyyden vahvistaminen Kylät ovat mieletön matkailukohde!

3 Kyläsuunnitelmat Kyläsuunnitelma itseisarvoinen prosessina Kyläsuunnitelmien vaikuttavuuden lisääminen kuntiin ja kylienneuvottelukuntiin Monimediaisuus, linkitettävyys, kyläsuunnitelma markkinointimateriaalina Karttojen ja paikkatiedon hyödyntäminen suunnittelussa Muita palveluita Nettisivuilta: http://www.ravakka.fi/leader_ravakka/yhteisoille

4 Toimenpiteet Monitavoitteisia kyläsuunnitelmia Kylien neuvottelukuntien toiminnan tukeminen ja kehittäminen Näkyvyyden lisääminen netissä, uusien asukkaiden vastaanottamisen ja integroimisen kehittäminen Kylätalot kuntoon sisältä (toiminta ja sisällöt) ja ulkoa (rakennus), virkistyskohteet ja reitit Laadukasta yhdistystoimintaa: koulutusta ja konsultointia Ympäristötaidetta ”Walon kylät” Kumppanien haku ja tutustumismatkat maakuntiin ja ulkomaille Tapahtumat ja kylät matkailunäkökulmasta esille

5 Leader Ravakka Vihtorinkatu 6 23800 Laitila www.ravakka.fi p. 0440 344 345 Ulla.kallio@ravakka.fi www.leadersuomi.fi


Lataa ppt "Uusi kylähanke Päin kylää Yhteisöhautomo Kotikylä? Kyläläinen? Toimiva, kehittyvä? Nukkumalähiöstä kyläksi? Uusikylä? Aktiivinen asukas? Kotiseutu? Aktiivinen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google