Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PAU Lapin Toimihenkilöt ry:n toimintakertomus 2014

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PAU Lapin Toimihenkilöt ry:n toimintakertomus 2014"— Esityksen transkriptio:

1 PAU Lapin Toimihenkilöt ry:n toimintakertomus 2014

2 Osaston edunvalvonnallinen tavoite
Tavoitteena on työpaikkojen säilyttäminen ja jäsenten tukeminen muutoksessa. Nuorisotoiminnan kehittäminen ja jäsenten aktivoiminen. Uusien jäsenten hankkiminen. Liittokokoukseen valmistautuminen. Saimme vuoden aikana 5 uutta jäsentä. Jäseniltoja pidettiin 2. Valtakunnallinen p ääluottamusmies Mirja Sandberg, työsuojeluvaltuutettu Tarja Stranden ja alueellinen varapääluottamusmies Martti Määttä tekivät työpaikkakierroksen Rovaniemen Kuluttaja-asiakaspalvelussa ja toimipaikoissa sekä Kemin ja Tornion toimipaikoissa.

3 2. Jäsenistö Ammattiosaston työpaikat ja paikat, joissa on luottamusmies ja/tai työsuojeluasiamies Oulu, Lappi ja Kainuu toimihenkilöt pääluottamusmies ja työsuojeluvaltuutettu Arja Lämsä pääluottamusmiesvara: Martti Määttä 1.työsuojeluvaravaltuutettu: Martti Määttä Kuluttaja-asiakaspalvelu Rovaniemi - luottamusmies Katja Virkkula (Tarja Salminen vuorotteluvapaalla ) - työsuojeluasiamies Katja Virkkula Myymälät Kemi, Tornio, Rovaniemi, Joulupukin pääposti ja rehatallentajat - luottamusmies ja työsuojeluasiamies Kari Hosio, vara Kari Ikäläinen, kesäkuusta lähtien Arja Lämsä (Karit ottivat muutosturvapaketin).

4 3. Osastossa vaikuttavat eri ammattiryhmät ja niiden henkilömäärä
Jäsenet yhteensä 273 jäsentä: - aktiivisia 127 jäsentä - vanhuuseläkkeellä 110 jäsentä - työkyvyttömyyseläkkeellä 5 jäsentä - työttömyys työkyvyttömyyseläkkeellä 31 jäsentä

5 4. Osaston sääntömääräiset kokoukset ja niiden asiasisällöt/ajankohdat.
Kevätkokous pidettiin , Napapiirillä Joulupukin pääpostilla ja osallistujia oli 9 jäsentä. Kokouksessa käsiteltiin toimintakertomus ja tilinpäätös Vastuuvapaus myönnettiin toimikunnan jäsenille. Kokouksen valmisteluvastuu oli puheenjohtajalla ja sihteerillä. Syyskokous pidettiin Rovaniemellä Hotelli Santa Clausissa , osallistujia oli 8 jäsentä. Kokouksessa talousarvio ja toimintasuunnitelma 2015 hyväksyttiin seuraavalle toimintavuodelle. Toimikunnan puheen johtajaksi 2015 valittiin Katja Virkkula ja varsinaisiksi jäseniksi valittiin: Anja Herva, Inkeri Kemppainen, Satu Wallin ja Eija Ruoho. Varajäseneksi valittiin Martti Määttä. Kokouksessa valittiin varsinainen toiminnantarkastajaksi Raija Poikela ja varaksi Tuija Remes.

6 5. Toimikunnan kokoukset
Toimikunnan kokouksia on pidetty 8 kertaa. Kokouksiin osallistumiset varsinaiset jäsenet: Pj. Katja Virkkula 8 kertaa Anja Herva 7 kertaa Inkeri Kemppainen 8 kertaa Anu Kivelä 7 kertaa Auli Sihvo 4 kertaa Mirva Mattila 0 kertaa (24.3 asti) Olli Poikajärvi 7 kertaa Eija Koutaniemi 1 kertaa (24.3 alkaen) varajäsenet: 1.Tarja Salminen 1 kerran 2. Eija Koutaniemi (24.3 asti)

7 6. Ajankohtaiset tiedotus- ja koulutus-tilaisuudet
Tilaisuuden aihe Osallistuja Ajankohta Puheenjohtajien neuvottelupäivät Helsinki Katja Virkkula Työoikeuden kurssi, Heimari Katja Virkkula Työsuojelun peruskurssi, Heimari Katja Virkkula Martti Määttä Luottamusmieskurssi Katja Virkkula Nuorisokurssi, Lahti Katja Virkkula ja Antti Ylitervo Nuorisokurssi, Oulu Katja Virkkula Ammattiosaston viestinnän kurssi, Tampere Katja Virkkula Jäsenilta Ravintola Turkoosi, Rovaniemi 10 jäsentä Vierailijana alueellinen pääluottamusmies Arja Lämsä Jäsenilta Kemissä jäsentä Viranomaisyhteistyön ABC, Kiljava Katja Virkkula Myynnin edunvalvojapäivä Martti Määttä PLM ja TSV koulutuspäivät Martti Määttä Työsuojelun jatkokurssi Martti Määttä

8 7. Järjestötapahtumat Tilaisuus Ajankohta ja osallistuja
PAUn Talvipäivät, Lahti , Anja Herva ja Katja Virkkula PAU Lapin aluejärjestön kokous 1.11,2014 osallistujat Anja ja Katja SAK aluetoimikunnan kokoukset 23.3, 17.5 ja osallistuja Anja Herva SAK aluejärjestön palaveri SAK paikallisjärjestön kokoukset SAK päivät Levillä , osallistujat 13 jäsentä PAU Liittovaltuusto syyskokous , Anja Herva PAU Liittovaltuuston ylimääräinen kok , Anja Herva PAU Nuorisovaliokunnan kokous , Katja Virkkula PAU valtuuston kokoukset toukokuu, 27.8, , Anja Herva PAU järjestövaliokunnan kokous 4 krt, Anja Herva SAK Rovaniemen paikallisjärjestön kokous 6 krt, Anja Herva

9 8. Virkistystapahtumat ja valmisteluvastuu
Valmisteluvastuu on ollut toimikunnalla. Pikkujoulu Hotelli Santa Claus , osallistujia 15 jäsentä. Pohjoisten osastojen kesäpäivät Kainuussa peruuntuivat vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

10 9. Suunnitelmat uusien jäsenten hankkimiseksi
Luottamusmies ja puheenjohtaja ovat kertoneet liitosta uusille työntekijöille. Uusia jäseniä on liittynyt 5 jäsentä Jäsenille on pidetty 2 jäseniltaa. Nuorisotapahtuma jouduttiin perumaan, koska osallistujia tapahtumaan ei ollut. 10. Osaston viestintäsuunnitelma Jäseniä tiedotetaan ajankohtaisista asioista, koulutuksista, järjestötapahtumista, jäsenilloista ja kokouksista pääsääntöisesti nettisivuilla ja Facebookissa. Lisäksi olemme lähettäneet ilmoitukset / tiedotteet työpaikoille sähköpostilla ja pyydetty laittamaan ilmoitukset / tiedotteet ilmoitustauluille. Reitti-lehteen on pyritty myös laittamaan ilmoitukset kokouksista. .

11 11. Jatkuvuuden varmistaminen
Toimenpiteet Jäseniä on kannustettu osallistumaan liiton järjestämiin koulutuksiin Facebookissa ja verkkosivuilla sekä ilmoitustaululle on laitettu koulutusinfot. Koulutuksista on puhuttu myös henkilökohtaisesti jäsenille mm. jäsenilloissa. Jäsenille on pidetty jäseniltoja ja virkistysretki SAK päiville Leville. Jäsenillassa vieraili alueellinen pääluottamusmies ja työsuojeluvaltuutettu Arja Lämsä ja hän kertoi ajankohtaisista asioista.


Lataa ppt "PAU Lapin Toimihenkilöt ry:n toimintakertomus 2014"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google