Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Bio- ja elintarviketekniikan koulutusohjelma Carola Fortelius, KoVa Koulutusohjelmien esittely Myyrmäessä 17.12.2009.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Bio- ja elintarviketekniikan koulutusohjelma Carola Fortelius, KoVa Koulutusohjelmien esittely Myyrmäessä 17.12.2009."— Esityksen transkriptio:

1 Bio- ja elintarviketekniikan koulutusohjelma Carola Fortelius, KoVa Koulutusohjelmien esittely Myyrmäessä 17.12.2009

2 2 17.12.2009 Bio- ja elintarviketekniikan koulutusohjelma Bio- ja elintarviketekniikan koulutusohjelma/cf 2 26.3.2015 Suomen vanhin biotekniikan insinööri- koulutusohjelma, koulutus aloitettu 1989 Sisäänotto 40 opiskelijaa/vuosi + vuosittain vaihteleva määrä aikuisopiskelijoita Hakijoita 2,6…3 /opiskelijapaikka

3 3 17.12.2009 Bio- ja elintarviketekniikan OPSin rakenne Metropolia Ammattikorkeakoulu3 26.3.2015 Ensimmäisenä vuonna opiskelijat lukevat ’ammattiperusaineita’ kuten mikrobiologia, biokemia ja elintarvikekemia ja keväällä he tekevät orientoivat CDIO-projektit, jotka liittyvät näihin oppiaineisiin Jokaiselle periodille on haettu opintojaksosynergiaa, ts. samana aikana toteutetut opintojaksot muodostavat kokonaisuuden

4 4 17.12.2009 Jokaisella opiskeluvuodella on oma teema Metropolia Ammattikorkeakoulu4 26.3.2015 1. Minustako insinööri? 2. Tuote- ja prosessituntija 3. Tuotteiden ja prosessien kehittäjä 4. Tulevaisuuden ymmärtäjä ja oman organisa ation kehittäjä

5 5 17.12.2009 Kolme suuntautumisvaihtoehtoa Metropolia Ammattikorkeakoulu5 26.3.2015 Laadunvalvonta ja tuotekehitys Biolääketiede Bioprosessien suunnittelu ja käyttö

6 6 17.12.2009 Opintosuunnitelman oikopolut www.Metropolia.fiwww.Metropolia.fi -> valikko sivun oikeassa yläreunassa: valitse Opinto-opas -> Tiedot tutkinto-ohjelmista (keskipalkki) -> Ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus (vasemalla) -> Bio- ja elintarviketekniikka -> Ajoitussuunnitelma

7 7 17.12.2009 Koulutusohjelman henkilökunta Metropolia Ammattikorkeakoulu7 26.3.2015 Riitta Lehtinen KP (⅓ työajasta Biossa): elintarviketekniikka Marja Vaheri: biolääketiede Heikki Ojamo: bioprosessitekniikka Carola Fortelius: ympäristöbiotekniikka & mikrobiologia Veli-Matti Taavitsainen: matematiikka Heikki Salparanta: tuotantotalous Kirsti Leszczynski: fysiikka Tomi Kempas: laboratorioinsinööri Liisa Heikkilä: assistentti (kolmen ko:n yhteinen assistentti)


Lataa ppt "Bio- ja elintarviketekniikan koulutusohjelma Carola Fortelius, KoVa Koulutusohjelmien esittely Myyrmäessä 17.12.2009."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google