Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kerromme teille, rakkaat ystävät, joistakin perheistä, joita autamme.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kerromme teille, rakkaat ystävät, joistakin perheistä, joita autamme."— Esityksen transkriptio:

1 Kerromme teille, rakkaat ystävät, joistakin perheistä, joita autamme

2

3 Margaritalla (Rita) on 4 lasta: tyttäret Uljana (26 vuotta) ja Yana (22 vuotta), pojat Nikita (16 vuotta) ja Igor (6 vuotta). Ritan mies jätti hänet joitakin vuosia sitten. Rita on kasvattanut lapsensa yksin. Hän saa vain 48 EUR per kuukausi etuutena ja 19 EUR pienimmästä pojasta. Hänen täytyy maksaa asunnostaan 64-70€/kk Vain tuki Mercy Centeriltä (ruoka, vaatteet, rahallinen apu vuokraa varten) auttaa heitä selviytymään…. Yana ja Igor- Ritan lapset Rita Uljana Ja hänen poikansa

4 Uljanan mies oli narkomaani ja hän kuoli vuosi sitten. Uljanalla on kaksi lasta, joilla on molemmilla aivovamma. Aleksandr-vauvalla on myös aivovamma; Lääkärit eivät tiedä mikä on vikana… Uljana asuu erillään, ei äitinsä kanssa. Hän saa lapsilisää ja vammaistukea lapsistaan.

5 Rita ja hänen lapsensa asuvat asunnossa, johon ei tule kuumaa vettä.Tämä on heidän suuri tarpeensa! He myös tarvitsisivat kokonaan uuden kylpyhuoneen, koska vanha on niin remontissa ja kaapin keittiöön ja hellan ruuanvalmistukseen. Eikä heillä ole jääkaappia… Näet kuvissa Ritan asunnon…

6 Maria Kopchikova and family

7 Marian ja Olegin perheessä on 5 lasta: Kristina (17vuotta), Andrei (15vuotta), Nastja (12vuotta) Aljona (8vuotta), Egor (7vuotta). He asuvat yhden huoneen maalaistalossa kaupungin ulkopuolella.. Vuosi sitten heidän saunansa paloi. Heillä ei ole rahaa korjata sitä eikä toista huonetta pieneen taloonsa. Aljonalla on ollut leukemia vauvasta asti, ja he käyttävät suurimman osan tuloistaan lääkkeisiin. Joka kolmas kuukausi Marian täytyy lähteä Aljonan kanssa Tarton sairaalaan. Tytön vastustuskyky on niin heikko, että hänen täytyy pitää hengityssuojaa julkisilla paikoilla ehkäistääkseen flunssaa…

8 Tyttö ei voi käydä koulua niinkuin muut lapset, Siksi Maria tuo hänet kahdeksi tunniksi päivittäin kahdenkeskiseen opetukseen opettajan kanssa. Tämän vuoksi heidän piti vuokrata asunto kaupungista, koska olisi ollut mahdotonta kulkea joka päivä kouluun kaupungin ulkopuolelta. Iso osa heidän tuloistaan menee asunnon kuluihin. Oleg on työtön. Maria tulee nyt Mercy Centeriin auttamaan meitä keittiössä (hän kokkaa tosi hyvin!). Me annamme perheelle ruokaa ja mitä he tarvitsevat.

9

10 Lyudmila (26 vuotta) asuu kunnan vuokrataloissa tyttärensä Marinan kanssa (5 vuotta). Lyudmilan elämä on hyvin vaikeaa. Hänen perheessään oli 6 lasta (Lyudmila on kuudes lapsi). Kun hän oli 3-vuotias hänen isänsä muutti Venäjälle ja asuu nyt siellä. Hän auttaa joskus muita lapsiaan, mutta ei Lyudmilaa. Kaikki lapset vietiin lastenkotiin Narva-Jõesuussa avioeron jälkeen… Lyudmilan äiti kuoli kun tyttö oli 14 vuotta vanha. Lyudmila asui lastenkodissa 19-vuotiaaksi asti.

11 Lyudmila meni naimisiin ja synnytti tyttövauvan, Marinan. Lyudmila’n anoppi ei pitänyt hänestä ja pian pari erosi 5 kertaa ex-mies ja hänen äitinsä ottivat tytön häneltä ja pelottelivat vievänsä hänet Lyudmilalta kokonaan. Tässä tilanteessa hän kerran (elokuussa 2010) joi paljon ja istui ikkunalaudalla paniikissa 3.kerroksessa ja tippui alas maahan. Eräs mies näki hänet ja soitti ambulanssin Sairaalassa lääkärit laittoivat kaksi terästukea hänen selkärankaansa, hänellä on myös ongelmia jalkansa kanssa Hän saa vammaistukea(200 Euroa kuukaudessa). Hän maksaa huoneesta kunnallisessa talossa 50 euroa ja päiväkodista 45 euroa. Hän saa myös lapsilisää tyttärestään 19 euroa.

12 Lyudmila on hyvin peloissaan, etä ex-mies vie tytön häneltä vaikka miehellä ei olekaan oikeuksia siihen, mutta miehen äidillä on paljon ystäviä eri organisaatioissa, joilta hän saa apua. Me kerroimme Lyudmilalle,että me autamme häntä ja että hän voi luottaa apuumme. Me aina rohkaisemme häntä ystävällisillä sanoilla ja teemme parhaamme hänen hyväkseen. Viime vuonna Lyudmila muutti yhteen Stanislav-nimisen nuoren miehen kanssa. Helmikuussa 2012 hän sai poikavauvan Menneisyydessään Stansilav on ollut narkomaani, mutta voi nyt hyvin ja he menevät pian naimisiin.

13

14 Svetlana asuu kahden lapsensa kanssa. Hän varttui lastenkodissa. Kun hän meni naimisiin ja sai kaksi lasta, hänen miehensä jätti hänet. Nyt Svetlana asuu kunnan kerrostaloissa kahden lapsensa kanssa: Samuil (5 vuotta) ja Mark (3vuotta). Molemmilla on kehitysvamma. Samuililla on myös CP-vamma. Svetlana saa vammaistukea lapsistaan ja sosiaalitukea, kaikkiaan 240 euroa kuukaudessa. Hän maksaa vuokraa 120-130euroa, kesällä vähän vähemmän. Viime viikolla hänellä ei ollut mitään syötävää.

15

16 Stupnikovin perheessä on 4 henkeä: äiti Natalja, tytär Anastasia (27 vuotta) ja Anastasian lapset: Viktoria (6vuotta) ja Vladik (1,3 vuotta). Natalja ja Anastasia riitelevät keskenään paljon eivätkä voi asua saman katon alla. Tyttö Viktoria asuu isoäidin luona (huoltajuus). Vladik asuu äitinsä kanssa. Anastasia menetti asuntonsa, koska ei maksanut siitä. Hän sai asunnon kunnan kerrostaloista, mutta menetti senkin, koska ei halunnut maksaa siitä. Hän asui ystäviensä luona, kodittomien asuntolassa, Tuntemattomien kodeissa… Vladik asuu ajoittain lasten turvakodissa,hän on nytkin siellä.. Kun Anastasia saa asunnon, poika annetaan Hän saa tukea Vladikista,mutta kun Vladik täyttää 1,5 vuotta, tuki loppuu..

17 Me yritämme ruokkia kaikki luoksemme tulevat (teetä,pannukakkuja jne.) MUTTA virallisesti emme voi heitä ruokkia koska emme täytä tiettyjä elintarvikelain määräyksiä. Me voisimme ruokkia heidät virallisesti vain jos rakentaisimme isomman keittiön ja tekisimme sen säädösten mukaan… Todella toivomme,että tilanne kääntyy parempaan. Me haluamme, että voisimme virallisesti ruokkia jokaisen jolla ei ole ruokaa Anastasia ei osaa käyttää rahaa oikein, Hänellä on mielenterveysongelmia ja siksi on vaikeata auttaa häntä, koska hän kyllä kuuntelee meitä,mutta tekee niinkuin tahtoo… Vladik on usein sairas ja joskus joudumme kutsumaan ambulanssin hänelle.

18

19 Marina Kazinan perheessä on 7 henkeä: 5 lasta ja vanhemmat. Perheen tulot ovat vain 260 euro kuussa (noin 21euroa per henkilö per kuukausi)!, Ja tästä summasta perhe maksaa 100euroa asumiseen kunnallisessa kerrostalossa (kesällä maksu on pienempi). Tämän perheen kotiin ei tullut kuumaa vettä, vain kylmä.Nyt heille on lahjoitettu lämminvesivaraaja. Perheen isä menee usien metsään etsimään sieniä tai kalaan saadakseen perheelleen ruokaa. Tämä perhe asuu tällaisessa asunnossa. Timur ja Ksjusha – Marinan lapset Katja, Ivan,Timur, Sasha- Marinan lapsia

20

21 Jelenalla on kuusi lasta. She erosi miehestään joitakin vuosia sitetn ja jäi yksin 4 lapsen kanssa. Sitten hän eli toisen miehen kanssa ja sai hänelle kaksi lasta, Mutta hän alkoi väkivaltaiseksi ja usin hakkasi Jelenaa ja hänen lapsiaan. Joten Jelena jätti hänet. Nyt Jelena asuu 6 lapsensa kanssa (Hän sai poikavauvan joulukuussa). Lapset: Slavik (16), Vitaly (13), Sergei (12), Nastja (11), Nikolas (3), David (2kk)

22 Hän vuokraa yhden huoneen vuokra- asuntoa ja me autamme häntä minkä pystymme. Jelena saa 268 EUR - lapsilisää + 68 EUR – vammaistukea Sergeistä: Hänen toinen korvansa on kuuro. He maksavat 214 EUR vuokraa asunnostaan. Heillä jää siis kuukaudeksi koko perheelle vain –50EUR. Usein heillä ei ole rahaa ruokaan tai muuhun (vaipat,vauvarasvat jne.) mitä he tarvitsevat, joten he tulevat Mercy Centeriin pyytämään meiltä apua…

23


Lataa ppt "Kerromme teille, rakkaat ystävät, joistakin perheistä, joita autamme."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google