Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Otsikko Ingressiin kirjoitetaan kortin sisältö tiivistettynä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Otsikko Ingressiin kirjoitetaan kortin sisältö tiivistettynä."— Esityksen transkriptio:

1 Otsikko Ingressiin kirjoitetaan kortin sisältö tiivistettynä. Kuviin merkitään aina kuvaajan nimi. Kuviin suositellaan tiiviin ja informatiivisen kuvatekstin laatimista, jotta kuvan ja sen kontekstin ymmärtäminen olisi mahdollisimman helppoa. Sisältö Kuvat Käytä napakkaa, selkeää ja virheetöntä kieltä. Pyri lyhyisiin ja loogisiin lauserakenteisiin. Lihavoi alaotsikot. Kuviin merkitään aina kuvaajan nimi. Kuviin suositellaan tiiviin ja informatiivisen kuvatekstin laatimista, jotta kuvan ja sen kontekstin ymmärtäminen olisi mahdollisimman helppoa.

2 Visuaaliset laatuvaatimukset Tekniset laatuvaatimukset Määräykset
Sisällön järjestämisessä käytetään seuraavia alaotsikoita. Mikäli korttiin ei liity alaotsikon mukaista asiaa, se voidaan jättää pois. Yleistä Visuaaliset laatuvaatimukset Tekniset laatuvaatimukset Määräykset Ohjeet Muu aihekohtainen sisältö Otsikoi muu aihekohtainen sisältö sitä parhaiten kuvaavilla otsikoilla. Listat Kirjoita listan tekstit omille riveilleen ilman luettelomerkkiä. Lihavoi myös listan otsikko. Kuviin merkitään aina kuvaajan nimi. Kuviin suositellaan tiiviin ja informatiivisen kuvatekstin laatimista, jotta kuvan ja sen kontekstin ymmärtäminen olisi mahdollisimman helppoa. Kuviin merkitään aina kuvaajan nimi. Kuviin suositellaan tiiviin ja informatiivisen kuvatekstin laatimista, jotta kuvan ja sen kontekstin ymmärtäminen olisi mahdollisimman helppoa. . Kuviin merkitään aina kuvaajan nimi. Kuviin suositellaan tiiviin ja informatiivisen kuvatekstin laatimista, jotta kuvan ja sen kontekstin ymmärtäminen olisi mahdollisimman helppoa.

3 Helsingin ohjeet ja linjaukset
Korttiin liittyvät, kaupunkitilaohjeen ulkopuoliset linjaukset ja ohjeet listataan tähän. Ohjeen, linjauksen tai asiakirjan nimi kirjoitetaan sellaisenaan, eikä linkkejä käytetä. Mikäli ohje ei vielä löydy muualta kaupungin nettisivuilta, se voidaan tallentaa Kaupunkitilaohjeen intraan ja linkittää korttiin. Lisätiedot ja -lähteet Ulkopuoliset lähteet, jotka eivät ole Helsingin omia linjauksia tai ohjeita, listataan tähän. Lähteisiin viitataan seuraavassa muodossa: Sukunimi, E. (VUOSI). Teoksen nimi. Julkaisukaupunki: Julkaisija. Gehl, J. (2010). Cities for People. Washington, D.C.: Island Press. Katso myös Kaupunkitilaohjeen sisäiset linkitykset listataan tähän kohtaan. Kirjoita tähän sen kortin nimi, jonka sisältö esimerkiksi täydentää tämän uuden kortin sisältöä. Hakusanat Kortti näkyy etusivun haussa vain siihen kirjattujen hakusanojen mukaisesti. Kirjoita tähän lista hakusanoista, joilla haettaessa tämän kortin tulee löytyä. Hakusana on yksittäinen sana, perusmuodossa ja taivutettuna, kuten porras, portaat. Erota hakusanat toisistaan pilkulla.


Lataa ppt "Otsikko Ingressiin kirjoitetaan kortin sisältö tiivistettynä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google