Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Power Point -karaoke Power point –karaoke on menetelmä, jota voi käyttää nopeamman tai pidemmän kaavan mukaan. Menetelmä toimii erityisen hyvin tilaisuuden.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Power Point -karaoke Power point –karaoke on menetelmä, jota voi käyttää nopeamman tai pidemmän kaavan mukaan. Menetelmä toimii erityisen hyvin tilaisuuden."— Esityksen transkriptio:

1 Power Point -karaoke Power point –karaoke on menetelmä, jota voi käyttää nopeamman tai pidemmän kaavan mukaan. Menetelmä toimii erityisen hyvin tilaisuuden alussa tunnelmaan ja aiheeseen virittäjänä tai pidemmän rupeaman päätteeksi leikkimielisenä yhteenvetona. Ajatuksena on, että seinälle heijastetaan yksi kuva ja sana kerrallaan ja pyydetään osallistujia kertomaan lyhyesti, mitä heille tulee sanasta mieleen. Kuvat ja sanat voi valita tilaisuuden ja osallistujajoukon mukaan. Osallistujia voi kannustaa sanomalla, että mielipiteensä voi esittää missä muodossa tahansa. Ihan puhuttuna riittää, mutta saa myös laulaa tai lausua vaikka runon. Edetä voidaan joko niin, että mennään yksi sana per yksi vastaaja tai jos useampi innostuu kertomaan samasta sanasta, siinä voidaan pysytellä pidempään. Karaoke lopetetaan kun aika loppuu tai uusia puheenvuoroja ei enää tule. Välineet: Valmiiksi laaditut diat heijastettuna projektorilla

2 OSALLISTUMINEN

3 KUULEMINEN

4 SELKEÄ KIELI

5 YMMÄRRETTÄVYYS

6 AVOIN TIETO

7 OSALLISTUJAN ERILAISET TARPEET

8 JULKISUUS

9 UUDENLAISET OSALLISTUMISEN TAVAT

10 ERITYISEN HAAVOITTUVASSA ASEMASSA OLEVAT

11 Kiitos!


Lataa ppt "Power Point -karaoke Power point –karaoke on menetelmä, jota voi käyttää nopeamman tai pidemmän kaavan mukaan. Menetelmä toimii erityisen hyvin tilaisuuden."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google