Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lape Uusimaa ajankohtaiskatsaus

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lape Uusimaa ajankohtaiskatsaus"— Esityksen transkriptio:

1 Lape Uusimaa ajankohtaiskatsaus
Hankepäällikkö Maikki Arola

2 Lape Uusimaa Perhekeskuskoordinaattorina aloitti Sanna Nieminen Sannan tavoittaa osoitteesta ja numerosta Maksatushakemus osa 1 on kokonaisuudessaan toimitettu. Ei sujunut ongelmitta. Maksatushakemus osa 2 on vaillinainen viiden kunnan osalta. Ei sujunut ongelmitta, mutta jo paremmin. Maksatushakemuksessa on monta liikkuvaa osaa, joten ohjeistusten mukaan toimiminen on tarpeellista. Jokainen ”roikkuva” palanen on riski. Olennaista on, että tätä osuutta tekemässä on henkilö, jolla on riittävä perehtyneisyys sekä talouteen, että hankkeen sisältöön. Hankkeiden mahdollinen jatko ja sen rakenteet käsittelyssä ministeriössä helmikuussa.

3 KEHITTÄMISTYÖN AJANKOHTAISET
Yhdessä olemme enemmän. Työpajat ja kokoukset keräävät edelleen osin sektoroituneesti osallistujia. Ohjausryhmän jäsenillä on oleellinen rooli innostajina ja viestittäjinä omassa kunnassa. Ei vain oman sektorin toimijoille vaan laajemmin. HUOM!! Puimala 2:n 22.3 Tikkurilassa. Kasvun tuki; Kiitos tiukalla aikataululla mahdollistuneesta KT /ihmeelliset vuodet ponnistelusta. Lohjalla ja Kotkassa meidän porukkaa helmikuussa. Kiinnostuneisuus edelleen kartoituksessa jotta saadaan syyskuusta jatkumo/tasapuolisuus vrt. kuntien koko.

4 2018 Kehittämisalueiden integraatio vahvistuu Kärkiajattelu tiivistyy Arviointi ohjaa kehittämistyötä edelleen 1-3/18 Työpajat Arvioinnin suunnittelu 4-6/18 Tiedon jäsentäminen Arviointi Juurruttamisen suunnittelu 7-9/18 Yhteen koostaminen Osaamisen lisääminen 10-12/18 Raportointi Juurruttamisen käynnistäminen

5 KEHITTÄMISTYÖN AJANKOHTAISET
NHG:n työpanoksesta ensimmäinen osuus on laskutettu. Kokonaisuudessaan olemme siinä tilanteessa, että hankkeelle kohdistetusta tuesta on käytetty 55%. NHG on sitoutunut yhteistyöhön hankeaikana, tarkoittaen vuoden 2018 loppua. Keskeiset tehtävät tähän saakka on olleet: Kuuden työpajan suunnittelun, toteutuksen ja dokumentoinnin tuki. Hankkeen arvioinnin tuki. Erilaiset kyselyt esim. asiakaskysely ja oppilashuollon selvitys. Infograafit mm. integraatiovisualisointi.

6 Uudenmaan Lapessa työpajojen suunnittelutyö
Työpajan kohderyhmän, tavoitteiden ja aikataulun suunnittelu, dokumentointi: 1-2 tapaamista, 0,5-1pv Työpajan läpijuoksutuksen suunnittelutyö, dokumentaatiopohjat, yhteydenpito ja koordinointi 1-2pv Työpajan dokumentointi 1-2pv Työpajan fasilitointi: riippuen montako konsulttia paikalla ja kuinka kauan Yhteensä siis per/työpaja 2,5-5htp + fasilitointiin osallistuneiden konsulttien työaika. Konsulttipäivien hinnat vaihtelevat julkishallinnossa sopimuksesta riippuen tyypillisesti €. Lape Uusimaan sopimuksessa ei ole varsinaista päivähintaa vaan kiinteä kokonaishinta. Karkeasti n €/työpaja

7 11 työpajaa joista osa yhdessä PKS:n kanssa.
2018 luvassa mm. 11 työpajaa joista osa yhdessä PKS:n kanssa. EVA –oppilashuollon työpajat + muut työt Esiopetuksen mallintaminen palvelumuotoilun keinoin: työpajat + muut työt Hyvinvointityön ja oppilashuollon selvityksen tulosten tekeminen Arviointityö Loppuraportissa avustaminen - + muut yllättävät työt, tapaamiset, muistiot jne. Ohjausryhmä toivoi kokouksessaan loppuvuonna, että NHG toimittaisi säännönmukaisen raportin tekemästään työstä (tunneittain) ohjausryhmälle. Tällaista tuntikohtaista raporttia ei kerätä automaattisesti NHG:llä (sopimuksessa ei ole sovittu hankkeen edistymisen seurannasta tai tuntiraportoinnista kirjallisesti) ja mikäli näin toimitaan, on se hankkeelle käytettyä konsulttihintaista työaikaa.

8 www.lapeuusimaa.fi #lapemuutos #lapeförändring
#kärkihanke #spetsprojekt Maikki Arola Hankepäällikkö


Lataa ppt "Lape Uusimaa ajankohtaiskatsaus"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google