Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tynnyripuiston hankekokonaisuus Meri-Matti sekä Matinkylän uimahalli

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tynnyripuiston hankekokonaisuus Meri-Matti sekä Matinkylän uimahalli"— Esityksen transkriptio:

1 Tynnyripuiston hankekokonaisuus Meri-Matti sekä Matinkylän uimahalli
Hankekuvaus

2 1. Tynnyripuiston hankekokonaisuuden yleiskuvaus
Yleistä 1 Merkittävä hankekokonaisuus sisältää uimahallin ja koulun rakentamisen Espoon Matinkylän Tynnyripuiston alueelle, tulevan Matinkylän metroaseman läheisyyteen. Vieressä yksityinen hotellihanke (”Eliksiiri”), jonka vaikutus hankkeelle on huomioitava (mm. taloudelliset, tekniset sekä juridiset) Aluetta palveleva pysäköintilaitos tulee sijaitsemaan Eliksiiri korttelin ja kadun alla ja sisältää n. 210 ap. Koulun ja uimahallin hankekokonaisuuden toteuttamista varten perustettaneen kiinteistöyhtiö, joka rakennuttaa ja rahoittaa Uimahallin sekä koulun.  Kaavaa varten on tehty viitesuunnitelmat koulusta ja uimahallista sekä alueen kunnallistekninen yleissuunnitelma. Kaava menossa ehdotuksena nähtäville, valtuustoon maaliskuussa 2016 ja saanee lainvoiman 4/2016

3 1. Tynnyripuiston hankekokonaisuuden yleiskuvaus Kaupungin tavoitteet hankkeessa
Kaupungin keskeisiä tavoitteita hankkeessa ovat: Hankkeen ja kohteiden saama positiivinen julkisuuskuva Kaupunkikuvallisesti onnistunut suunnitteluratkaisu Toiminnalliset, laadukkaat ja elinkaaritehokkaat tilat koululle ja uimahallille Tietomallipohjainen työskentelytapa kohteiden suunnitelmien kehittämisessä Ympäristön vaatimukset huomioiva toteutusvaihe Kohteiden työmaajärjestelyiden onnistunut vaiheistus ja yhteensovittaminen Onnistunut yhteistyö tilaajan ja urakoitsijoitten välillä hankinta- ja investointivaiheessa

4 1. Tynnyripuiston hankekokonaisuuden yleiskuvaus Yhteenveto aikataulusta
Alustava aikataulu 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Toteutusmallin sekä kohteiden (koulu, uimahalli ja pysäköintilaitos) aikataulun ja vaiheistuksen suunnittelu ja markkinatestaus. Kohteiden luonnossuunnitelmien valmistelu ja kilpailutusvaiheen neuvottelu- ja tarjouspyyntöaineiston valmistelu Hankkeen kilpailutusvaihe Toteutussuunnittelu ja rakentaminen (alustavasti kaikki kohteet samassa aikataulussa)

5 2. Kuvaus yksittäisistä kohteista
Meri-Matin koulukeskus Meri-Matti tulee olemaan opetusrakennus, johon tulee tilat noin oppilaan lukiolle sekä Keinumäen sairaalakoulun sivutoimipisteelle. Uuteen lukioon siirretään nykyisen Olarin lukion toiminta. Rakennukseen tulee neljä maanpäällistä kerrosta, jonka lisäksi kellarikerrokseen tulee opetustilaa ja rakennuksen ylimpään kerrokseen IV-konehuoneet.

6 2. Kuvaus yksittäisistä kohteista
Matinkylän uimahalli Matinkylän uimahalli tulee toimimaan kuntalaisten käyttöön tarkoitettuna uimahallina, jossa huomioidaan suosiotaan kasvattaneet vesijuoksu ja vesijumpat. Uimahalli tulee sisältämään seuraavat allastilat (yhteensä noin hym²) Lisäksi uimahallihankkeeseen sisältyvät pesuhuone- ja saunatilat, aula- ja kahviotilat sekä kunto- ja liikuntasalitilat. Rakennus on kaksikerroksinen, jonka lisäksi rakennuksessa tulee olemaan toimintatilaa kellarikerroksessa sekä IV-konehuone katolla. Hankkeen suunniteltu laajuus on yhteensä noin kem² (8 000 brm² sis. uimahallin allastekniikan ja huoltotilat kellarikerroksessa).


Lataa ppt "Tynnyripuiston hankekokonaisuus Meri-Matti sekä Matinkylän uimahalli"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google