Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TOIMINTAKYKY Oppilaan kyvyt ja rajoitteet Ympäristö- ja yksilötekijät Oppilaan toimintakykyä kuvataan ICF-luokituksen avulla. Toimintakykykuvaus rakentuu.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TOIMINTAKYKY Oppilaan kyvyt ja rajoitteet Ympäristö- ja yksilötekijät Oppilaan toimintakykyä kuvataan ICF-luokituksen avulla. Toimintakykykuvaus rakentuu."— Esityksen transkriptio:

1

2 TOIMINTAKYKY Oppilaan kyvyt ja rajoitteet Ympäristö- ja yksilötekijät Oppilaan toimintakykyä kuvataan ICF-luokituksen avulla. Toimintakykykuvaus rakentuu terveyteen liittyvistä tekijöistä, rajoitteista, suorituksista ja osallistumisesta sekä ympäristötekijöistä. Toimintakykykuvauksen perustana on oppilaan tuntemus, joka syvenee toimintakykykuvausta tehtäessä. Oppimisympäristöön ja toimintakulttuuriin liittyvillä tekijöillä on merkittävä vaikutus oppilaan kokemaan toimintakykyyn ja ne huomioidaan opetuksen järjestämisessä.

3 OPPIMISYMPÄRISTÖ Mahdollistava turvallinen, esteetön, moniaistinen, ajanmukainen, yksilölliset tarpeet huomioiva, joustavat aikataulut ja opetusjärjestelyt sisältävä Elämyksellinen monipuolisesti kommunikoiva, innostava, virikkeellinen, haastava Osallistava arki ja käytäntö läsnä, aktivoiva, kannustava, yhteisöllinen

4 TOIMINTAKULTTUURI Ulos ja tulevaisuuteen Käytäntöä ja kokemuksia Arvostaen ja luottaen Arki/elämä on oppimista Kannustaen ja rohkaisten


Lataa ppt "TOIMINTAKYKY Oppilaan kyvyt ja rajoitteet Ympäristö- ja yksilötekijät Oppilaan toimintakykyä kuvataan ICF-luokituksen avulla. Toimintakykykuvaus rakentuu."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google