Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kemikaalin tunnistustiedot

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kemikaalin tunnistustiedot"— Esityksen transkriptio:

1 Kemikaalin tunnistustiedot
TOXAN NURMIKON VOIKUKKAHÄVITE

2

3 Erinomainen tuote voikukkien hävittämiseen nurmikolta
Erinomainen tuote voikukkien hävittämiseen nurmikolta. Tappaa leveälehtiset rikkakasvit, kuten voikukan ja ratamon, mutta säästää nurmikon. Voidaan käyttää heti kun voikukka on kasvattanut lehtiruusukkeensa, paras teho saadaan silloin kun kukka ei ole vielä ehtinyt siementämään. Saatavilla sekä heti valmiina ruiskutteena että riittoisana tiivisteenä.

4 Rikkakasvien torjuntaan nurmikoista, kotipuutarhoissa ym.
Vaaran yksilöinti: Voi hieman ärsyttää silmiä Voi aiheuttaa allergisen reaktion Varoitusmerkki: Xn; R22; Xi; R38-41; R43; N; R50-51. Aineosien nimet: Diklorproppi-P; MCPA; dikamba.

5 S2 – säilytettävä lasten ulottumattomissa
S13 – ei saa säilyttää yhdessä elintarvikkeiden eikä eläinravinnon kanssa S29 – ei saa tyhjentää viemäriin Sisältää diklorproppi-P:tä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Muut ohjeet, varoitukset ja käytön rajoitukset. R22-terveydelle haitallista nieltynä R38-ärsyttää ihoa R41-vakavan silmävaurion vaara R43-ihokosketus voi aiheuttaa herkistymistä R50-erittäin myrkyllistä vesieliöille R52-haitallista vesieliöille R53-voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesiympäristössä


Lataa ppt "Kemikaalin tunnistustiedot"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google