Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Veget ja hiilet haltuun pk-ruokapalveluyrityksissä –hanke Kick off

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Veget ja hiilet haltuun pk-ruokapalveluyrityksissä –hanke Kick off"— Esityksen transkriptio:

1 Veget ja hiilet haltuun pk-ruokapalveluyrityksissä –hanke 2018-2019 Kick off
Merja Ylönen Rahoitus: Etelä-Savon maakuntaliitto EAKR-Euroopan aluekehitysrahasto ja XAMK Toiminta-alue: Mikkelin, Savonlinnan sekä Pieksämäen seutukuntiin

2 Hankkeen tavoitteena hiilijalanjäljen pienentäminen, kohderyhmänä pk-ruokapalveluyritykset
Kuva:EkoCentria/Tero Takalo-Eskola Edistää vähähiilistä toimintaa pk-ruokapalveluyrityksissä Vaikuttaa osallistuvien yritysten kykyyn vastata muuttuviin asiakastarpeisiin ja ajankohtaisiin ruokatrendeihin. Vaikuttaa ruokahävikin määrään Kehittää uusia tuotteita kasvis- ja vegaaniruokavaliot (proteiinin lähteet, lähiruoka) Lisätä tietoutta edellä mainittuihin asioihin sekä markkinoinnin hyödyntämiseen liittyen Merja Ylönen

3 Merja Ylönen

4 Info/koulutuspäivät alustava ohjelma
Savonlinna ja Mikkeli > Syke messut Kannattava ruokatuotanto Sesonkituotteiden hyödyntäminen, Lähi- ja luomuruoka Savonlinna ja Mikkeli Vinkit hyvänolon ruokaan mm. lihan korvaaminen sekä lisäarvoa lounaspöytään, yhteistyökumppani Valio, Tuomas Hämäläinen, leipomokonsultti, Jaana Rantanen, myyntiedustaja Savonlinna ja Mikkeli Vegaaniruokailijan täysipainoinen ateria, niiden valmistaminen, uudet kasviproteiinituotteet (villiyrtit?) Helmikuu 2019 Savonlinna ja Mikkeli Millä keinoin markkinointi onnistuu, mitä mahdollisuuksia on olemassa, mitä vaatii yrittäjältä, toiminnan tuoma lisäarvo > mitä se voi olla ja miten sitä voisi hyödyntää Opintomatka Eurooppaan (omakustanteinen 500 €) Grüne Woche ruokamessut Berliini. Messut ajalla ? Innopaja maalis-/huhtikuu 2019 Merja Ylönen


Lataa ppt "Veget ja hiilet haltuun pk-ruokapalveluyrityksissä –hanke Kick off"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google