Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 15.12.2017 –Tiedotettavat asiat Maakunnan ja muiden toimijoiden yhteistyörakenteet.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 15.12.2017 –Tiedotettavat asiat Maakunnan ja muiden toimijoiden yhteistyörakenteet."— Esityksen transkriptio:

1 Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous –Tiedotettavat asiat Maakunnan ja muiden toimijoiden yhteistyörakenteet ja –mallit sekä viranomaistehtävien organisointi vaatii selvittelyä Ehkäisevän päihdetyön kansallisen toimintaohjelman työsuunnitelman esitelty Alatyöryhmien vetäjät sovittu; ryhmä 4 puheenjohtajan tehtävä vielä avoin. Toimintasuunnitelmia työstetään vielä Sharepoint työryhmätilaan kirjautuminen ja hyödyntäminen on ollut ongelmallista, kaikki eivät ole päässeet kirjautumaan työtilaan. Riskit ja vahvuudet analysoidaan omaan taulukkoonsa Kunnista kerättävä tieto hankitaan koordinoidusti. Useiden tilastojen tiedot vanhoja mikä vaikeuttaa tiedon hyödyntämistä Osallistaminen tärkeää alatyöryhmien työskentelyssä, työtä tehdään asiakkaita varten


Lataa ppt "Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 15.12.2017 –Tiedotettavat asiat Maakunnan ja muiden toimijoiden yhteistyörakenteet."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google