Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Maailmanlaajuinen palveluryhmä

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Maailmanlaajuinen palveluryhmä"— Esityksen transkriptio:

1 Maailmanlaajuinen palveluryhmä

2 Me olemme globaali järjestö, joka keskittyy palvelemaan muita ihmisiä
Me olemme globaali järjestö, joka keskittyy palvelemaan muita ihmisiä. Me olemme johtava järjestö maailmanlaajuisessa palvelutyössä! Aloittaessamme uutta vuosisataamme tarvitsemme nyt – enemmän kuin koskaan ennen – kaikkialla maailmassa olevia lioneita… TOIMIMAAN! Toimimaan, jotta pystymme toteuttamaan visiomme, jonka mukaan jonain päivänä lionit ja leot pystyvät vastaamaan maailman kaikkiin tarpeisiin. Maailmanlaajuinen toimintaryhmä koostuu Maailmanlaajuisesta jäsentyöryhmästä (GMT), Maailmanlaajuisesta johtajakoulutusryhmästä (GLT) ja vasta perustetusta Maailmanlaajuisesta palveluryhmästä (GST). Lions Clubs Internationalin säätiön tavoin tämä maailmanlaajuinen ryhmä tuo lionit yhteen, jotta he voivat toteuttaa mottomme: ”Me palvelemme”. Ryhmä luo uuden ja yhtenäisen lähestymistavan palveluun, jäsenyyteen ja johtajuuskoulutukseen järjestön kaikilla tasoilla! Visiomme on, että jonain päivänä lionit ja leot pystyvät vastaamaan maailman kaikkiin tarpeisiin.

3 Maailmanlaajuinen toimintaryhmä
Visio: Tehtävä: Tavoite: Visiomme on, että jonain päivänä lionit ja leot pystyvät vastaamaan maailman kaikkiin tarpeisiin. Maailmanlaajuinen toimintaryhmä edistää LCI:n ja LCIF:n visiota ja innostaa lionien ja leojen palvelutyötä. Varmistaa, että Lions Clubs International vaikuttaa palvelun kautta 200 miljoonan ihmisen elämään 1,7 miljoonan lionin ja leon voimin sekä tarjoaa oppimismahdollisuuksia jäsenelle vuoteen 2020 mennessä.

4 GLT:n tärkeimmät velvollisuudet
edistää kaikkien jäsenten johtajuuskoulutus- ja oppimismahdollisuuksia kasvattaa johtajakoulutus- ja oppimistapahtumiin osallistuvien lionien määrää 10 %:lla. tunnistaa ja valmentaa uusia johtajia varmistaa, että seuraavat koulutustapahtumat toteutetaan moninkertaispiirin tai piirin tasolla: klubivirkailijoiden koulutus lohkon puheenjohtajan koulutus 1. ja 2. varapiirikuvernöörin koulutus GLT:n vastuulla on tunnistaa uusia lionsjohtajia ja kouluttaa heitä. Joitakin tämän ryhmän vastuualueita ovat: - kaikkien jäsenten johtajuuskoulutus- ja oppimismahdollisuuksien edistäminen - johtajakoulutus- ja oppimistapahtumiin osallistuvien lionien määrän kasvattaminen 10 %:lla - uusien johtajien tunnistaminen ja valmentaminen - sen varmistaminen, että klubivirkailijoiden koulutus, lohkon puheenjohtajan koulutus sekä ensimmäisen ja toisen varapiirikuvernöörin koulutus toteutuvat moninkertaispiirin tai piirin tasolla (Anna osallistujien ideoida/keskustella ajan salliessa): Mitä muuta uskot meidän voivan odottaa GLT:ltä?

5 GMT:n tärkeimmät velvollisuudet
vähentää eroavien jäsenten määrää lisäämällä jäsenten osallistumista perustaa uusia klubeja uusiin paikkoihin perustaa erityisalojen klubeja kutsua mahdollisia jäseniä osallistumaan palveluprojekteihin toteuttaa jäsenhankintakampanjoita kohdella jokaista jäsentä perheenjäsenenä varmistaa, että uudet jäsenet perehdytetään viivyttelemättä GMT työskentelee ahkerasti parantaakseen jäsenten tyytyväisyystasoa, mikä puolestaan lisää jäsentemme määrää. Joitakin tämän ryhmän vastuualueita: vähentää pois jättäytyvien jäsenten määrää lisäämällä jäsenten osallistumista perustaa uusia klubeja uusiin paikkoihin perustaa erityisalojen klubeja kutsua mahdollisia jäseniä osallistumaan palveluprojekteihin toteuttaa jäsenhankintakampanjoita kohdella jokaista jäsentä perheenjäsenenä varmistaa, että uudet jäsenet perehdytetään viivyttelemättä (Anna osallistujien ideoida/keskustella ajan salliessa): Mitä muuta uskot meidän voivan odottaa GMT:ltä?

6 GST:n tärkeimmät velvollisuudet
Tehokas viestintä ja yhteistyö GAT-jäsenten keskuudessa, jotta varmistetaan: Johtajakoulutuksen kehittäminen, Jäsenkasvu ja Humanitaarisen palvelun kasvattaminen Tuetaan palveluprojektien kehittämistä ja toteuttamista, jotka: Sopivat yhteen LCI:n palvelurakenteen sekä yleisen tehtävän ja vision kanssa Luovat yhteenkuuluvuuden tunteen ja ylpeyttä lionien ja leojen keskuudessa Innostavat mukaan eri sukupolvien edustajia osallistumaan mielekkääseen palvelutyöhön

7 GST:n tärkeimmät velvollisuudet
Auttaa lisäämään ihmisten tietoisuutta lionien palvelun vaikutuksesta paikallisissa yhteisöissä Etsii ja kertoo muille tietoja menestyneistä palveluprojekteista, mahdollisuuksista ja haasteista Tekee yhteistyötä LCIF-koordinaattoreiden kanssa, jotta varmistetaan kaikkien olemassa olevien resurssien käyttäminen ja lisätään osallistumista varainkeruuseen

8 GST:n tavoite LCI Forward Laajenna palvelun vaikutusta ja aluetta
Palvelurakenne Palvelutavoite Maailmanlaajuinen palveluryhmä Miksi perustimme GST:n? Kuten tiedät, LCI Forward on viiden vuoden strateginen suunnitelmamme, joka kehitettiin ohjaamaan lionsklubit seuraavalle palvelun vuosisadallemme. Eräs LCI Forwardin tärkeimmistä tavoitteista on kutsua meidät laajentamaan palvelun vaikutusta ja aluetta, minkä seurauksena kehitimme viidestä maailmanlaajuisesta palvelukehyksestä koostuvan palvelurakenteen. Palvelumahdollisuuksien luominen viiden strategisesti valitun palvelualueen ympärille auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme palvella 200 miljoonaa ihmistä toimivuoteen 2020–2021 mennessä. Maailmanlaajuinen palveluryhmä luotiin Maailmanlaajuisen toimintaryhmän osaksi, jotta voimme toteuttaa uuden palvelukehyksen ja saavuttaa uuden vuosisadan palvelutavoitteemme. GST:n asiantuntijat työskentelevät lionien kanssa alueellisella tasolla parantaakseen palveluprojekteista saatavaa arvoa ja palveluprojektien kehittämistehokkuutta. He työskentelevät läheisesti lionien ja ohjelmakehitysryhmän kanssa sen takaamiseksi, että lionien palvelun vaikutus on paras mahdollinen ja että palvelu saavuttaa kaikki avun tarvitsijat.

9 Maailmanlaajuisesta palvelukehyksestä tulee toisen vuosisatamme pysyvä jalanjälki.
Historiamme kunnioittaminen ja uusiin tarpeisiin vastaaminen sekä uusien palvelumahdollisuuksien antaminen nuorille. [[Katso video napsauttamalla]] Nämä ovat palvelurakenteen viisi palvelualuetta: näkökyky, nälän helpottaminen, ympäristö, lapsuusiän syöpä ja diabetes. Diabetes on ensimmäinen maailmanlaajuinen aloitteemme ja painopistealueemme. Jatkamme nuorison palveluperinnettämme ottamalla heidät mukaan vapaaehtoisiksi ja palvelujohtajiksi kaikilla viidellä palvelualueella. Keskittymällä paremmin ja investoimalla strategisesti ohjelmien ja resurssien kehittämiseen voimme luottavaisesti pyrkiä saavuttamaan uuden vuosisatamme palvelutavoitteen palvelemalla 200 miljoonaa ihmistä vuodessa vuoteen 2020–2021 mennessä, mikä kolminkertaistaa nykyisen humanitaarisen vaikutuksemme. On tärkeää pitää mielessä, että vaikka resurssien kehittäminen keskittyy näihin viiteen alueeseen, GST jatkaa kaikkien paikallisten lionsprojektien tukemista yleisten palveluresurssien avulla. Palvelukehys antaa lioneille ja leoille mahdollisuuksia osallistua kansainvälisiin palvelualoitteisiin viiden palvelualueen myötä. Näitä aloitteita tuetaan LCI:n resurssien (kuten suunnitelmien, pienapurahojen, innovatiivisten kilpailuiden, toiminnan kannattamisen ja kumppanuuksien) sekä LCIF:n rahoitusmahdollisuuksien avulla. Näitä uusia jännittäviä resursseja ja palvelumahdollisuuksia ollaan parhaillaan kehittämässä ja julkistetaan vuoden 2018 vuosikokouksessa Las Vegasissa. Kaikki saa alkunsa ylpeydestä, jota lionit tuntevat palvellessaan avun tarpeessa olevia. Kun palvelemme paikkakunnillamme, lionit luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vaalivat kunnioitusta niin klubin jäsenten kesken kuin paikkakunnallakin. Palvelijoina lionit työskentelevät yhdessä varmistaakseen, että heidän paikkakuntiensa asukkaiden tarpeisiin vastataan, sekä vahvistaakseen klubejaan ja lujittaakseen jäsenyyttään. Tämän ansiosta muut vuorostaan innostuvat auttamaan ja palvelemaan.

10 Tarkastelemme nyt hieman lähemmin, miten GST sopii palveluaktiviteetteihin ja maailmanlaajuiseen toimintaryhmään. Uusimpana lisäyksenä palveluaktiviteettien jaostossa Maailmanlaajuinen palveluryhmä työskentelee ohjelmakehityksen ja leojen rinnalla asettaakseen palvelun johtoasemaan organisaatiossamme. Jokainen palveluaktiviteettien osasto työskentelee yhdessä korvauksetta, saavuttaakseen tavoitteemme. Voimme ajatella ohjelmakehitystä aivoriihenä: siinä tutkitaan ja kehitetään palveluohjelmia ja -malleja, luodaan työkaluja tukemaan projektien toteuttamista ja laaditaan pilottiohjelmia, joiden avulla testataan uusia aloitteita. GST toimii mobilisoijana: se antaa lioneille tarmoa kentällä, jotta he voivat toteuttaa käytännön palveluprojekteja, ja se myös kerää ja analysoi palautetta tarpeista ja mahdollisuuksista kaikissa vaalipiireissä. Meillä on tärkeä rooli sen varmistamisessa, että GST saa tarvitsemansa tiedot. Nämä tiedot muunnetaan sitten arvokkaiksi näkemyksiksi ohjelmakehitysryhmälle, jotta se voi parantaa entisestään kullekin alueelle ominaisia ohjelmia ja resursseja. Palveluaktiviteettien jaoston lisäksi Maailmanlaajuinen palveluryhmä työskentelee yhdessä Maailmanlaajuisen jäsentyöryhmän ja Maailmanlaajuisen johtajakoulutusryhmän kanssa. Yhdessä GST, GMT ja GLT muodostavat Maailmanlaajuisen toimintaryhmän, joka yhdistää lionien kolme pääaluetta: johtajuuden, jäsenyyden ja palvelun. GST toimii yhteistyössä myös säätiön kanssa lisätäkseen palveluprojekteissa tarvittavia resursseja, tuodakseen näkyvyyttä järjestöllemme ja säätiöllemme sekä tukeakseen paikallisesti lioneita, jotka hakevat niin tarpeiden arviointiin, edistyksestä raportointiin, paikan päällä käynteihin ja loppuraporttiin liittyviä apurahoja apurahaprosessin kautta. Haluamme lionien olevan tietoisia kaikesta siitä, mitä säätiö tekee ja auttavan tästä kertomisessa kaikille muillekin.

11 Maailmanlaajuisen toimintaryhmän rakenne
Hallintovirkailijat Lähettiläät Entiset kansainväliset presidentit Kansainvälinen hallitus LCIF:n hallitus Kautensa päättävät kansainväliset johtajat Maailmanlaajuisen toimintaryhmän puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja LCIF:n hallituksen yhteyshenkilö GLT Vaalipiirien aluejohtajat GMT Vaalipiirien aluejohtajat GMT GST Vaalipiirien aluejohtajat GLT Vaalipiirien vara-aluejohtajat GMT Vaalipiirien vara-aluejohtajat GMT GST Vaalipiirien vara-aluejohtajat GMT GST GLT Aluejohtajat GMT Aluejohtajat GST Aluejohtajat Moninkertaispiirin maailmanlaajuisen toimintaryhmän puheenjohtaja (kuvernöörineuvoston puheenjohtaja) GLT Moninkertaispiirin koordinaattori GMT Moninkertaispiirin koordinaattori GST Moninkertaispiirin koordinaattori LCIF Moninkertaispiirin koordinaattori Piirin maailmanlaajuisen toimintaryhmän puheenjohtaja (piirikuvernööri) Tässä kaaviossa esitetään yleisesti Maailmanlaajuisen toimintaryhmän ja LCIF:n välinen yhteistyö. GLT Piirikoordinaattori GMT Piirikoordinaattori GST Piirikoordinaattori LCIF Piirikoordinaattori Klubin maailmanlaajuisen toimintaryhmän puheenjohtaja (klubipresidentti) GLT Klubin puheenjohtaja GMT Klubin puheenjohtaja GST Klubin puheenjohtaja LCIF Klubin koordinaattori

12 Maailmanlaajuisen palveluryhmän ja LCIF:n rakenne
Hallintovirkailijat Maailmanlaajuisen toimintaryhmän puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja LCIF:n hallituksen yhteyshenkilö Lähettiläät Entiset kansainväliset presidentit Kansainvälinen hallitus LCIF:n hallitus Kautensa päättävät kansainväliset johtajat GST Vaalipiirien aluejohtajat Aluejohtajat Moninkertaispiirin toimintaryhmän puheenjohtaja (kuvernöörineuvoston puheenjohtaja) Moninkertaispiirin koordinaattori Piirin maailmanlaajuisen toimintaryhmän puheenjohtaja (piirikuvernööri) Piirikoordinaattori Klubin maailmanlaajuisen toimintaryhmän puheenjohtaja (klubipresidentti) Klubin puheenjohtaja LCIF Klubin koordinaattori Vaalipiirien vara-aluejohtajat Katsomme nyt tarkemmin GAT:n ja LCIF:n välistä suhdetta. LCIF sopii mukaan erityisesti Maailmanlaajuisen toimintaryhmän kanssa tekemänsä yhteistyön perusteella, jota kuvataan tässä kaksisuuntaisilla nuolilla. LCIF-koordinaattorit ja GST:n jäsenet hyötyvät toistensa mainostamisesta. LCIF tukee lionien antamaa palvelua ja lionien antamaa palvelua voidaan avustaa LCIF:ltä saatavan taloudellisen tuen avulla.  Korostamalla molempien tärkeyttä palvelun ja taloudellisen tuen välinen suhde säätiölle vahvistuu. GST:n jäsenet ja LCIF-koordinaattorit palvelevat johtajina klubien, piirin ja moninkertaispiirin tasoilla. Toimimalla yhteistyössä jokaisella tasolla suunnitelmia voidaan integroida ja kehittää useiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Vaalipiirin ja alueiden tasolla, joilla LCIF:llä ei ole koordinaattoriedustusta, me olemme vastuussa säätiön mainostamisesta jäsenille. LCIF laatii varainkeruutavoitteet, jotta me voimme vastata lionien hakiessa rahoitusta ehdot täyttävistä apurahoista.  Ilman LCIF:n tukea lionit eivät voi vastata joihinkin suuriin tarpeisiin paikkakunnillaan eivätkä he voi vastata odottamattomiin katastrofeihin.

13 GST:n velvollisuus tukea LCIF:tä
innostaa ja motivoida palvelemaan edistää LCIF:ää ja kertoa sen tarina palvelun tukemistarkoituksessa tukea LCIF:ää lahjoitusten ja varainkeruun avulla tukea projektien valvontaa jatkaa tuhkarokkokampanjan tukemista, jotta voimme täyttää lupauksemme kerätä vielä 5,5 miljoonaa dollaria Suunnittelemme saavuttavamme seuraavat GST:n ja LCIF:n välisen yhteistyösuhteen avulla: Meidän lisäksemme moninkertaispiirien ja piirien GST-koordinaattorit auttavat tunnistamaan projekteja, jotka tarvitsevat apurahoja, täyttävät vaadittavat ehdot ja auttavat koko apurahaprosessissa. Tähän sisältyy prosessin jokaisen vaiheen ymmärtäminen tarpeiden arvioinnista loppuraporttiin, paikan päällä vierailut mukaan lukien. Meidän on myös kannustettava ihmisiä tekemään lahjoituksia ja innostettava lioneita kertomalla LCIF:n tarina. LCIF voi tuoda useisiin palveluprojekteihin resursseja, erityisesti apurahoja. LCIF voi parantaa lionien palvelun näkyvyyttä ja luoda kumppanuuksia Haluamme parantaa katastrofeihin valmistautumiseen liittyvää lionien asiantuntemusta. Tämä johtaa nopeampaan, tehokkaampaan ja syvällisempään reagointiin katastrofien tapahtuessa.

14 GST:n tavoitteet ja strategia
Maailmanlaajuinen palveluryhmä Tavoitteet Strategia GST on tehnyt töitä asettaakseen konkreettisia tavoitteita ja muodostaakseen strategian näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

15 GST:n tavoitteet käytännönläheisten palveluprojektien toteuttaminen diabetesprojektien toteuttaminen MyLCI-raportointi LCI-sovelluksen hyödyntäminen yhteistyö LCIF-koordinaattoreiden kanssa Kansainvälisen presidentti Aggarwalin vuoden 2017–2018 tavoitteen tukeminen: palvella 150 miljoonaa ihmistä Kehitteillä: nuorten mukaan ottaminen – lionien ja leojen yhteistyö kumppanuudet maailmanlaajuisten ja paikallisten organisaatioiden kanssa Auta meitä luomaan tarpeitasi vastaava GST Jotta uusi arvostettu tavoite palvella 200 miljoonaa ihmistä vuosittain ja maksimoida palvelun vaikutus voidaan saavuttaa, GST:lle annetaan joukko tavoitteita. ENSIMMÄISEN vuoden tavoitteiksi on määritetty seuraavat: - kasvata palveluprojektien toteuttamista 5 %:lla. - kasvata palvelusta raportointia 5 %:lla. - kasvata diabetespalveluprojekteja 7 %:lla. - kannusta käyttämään LCI-sovellusta aina, kun mahdollista - yhteistyö klubin LCIF-koordinaattoreiden kanssa Jokainen näistä tavoitteista auttaa tukemaan IP Aggarwalin vuoden 2017–2018 tavoitetta palvella 150 miljoonaa ihmistä tänä vuonna. Kehitteillä on myös lisästrategioita, jotta voimme saavuttaa seuraavat tavoitteet: - nuorten ottaminen mukaan laajemmin projektien kehittämiseen - enemmän kumppanuuksia paikallisten organisaatioiden ja yritysten kanssa Tulevina vuosina tavoitteiden asettamisesta tulee piirikohtaista, minkä ansiosta piirien GST-koordinaattorin on tarkasteltava lähemmin piirinsä tarpeita ja mahdollisuuksia sekä kommunikoitava nämä tarpeet rakenteen kautta, minkä jälkeen me ja päämajan GST-ryhmä voimme vuorostamme tarjota aluekohtaisempaa tukea. Loppujen lopuksi tärkein prioriteettimme on auttaa luomaan tulevaisuuden GST, eli tarvitsemamme GST. Voidaksemme luoda vahvan ja menestyvän tiimin, joka voi tukea lioneita parhaalla tavalla alueellamme, meidän on työskenneltävä GST-asiantuntijoiden kanssa kollegoina ja suunniteltava kommunikoivamme säännöllisesti heidän kanssaan tämän pilottivuoden aikana.

16 Resurssit Kaikille johtajuustasoille mukautetut koulutusmateriaalit
Tällä hetkellä saatavana Satavuotisjuhlan palveluhaaste Perintöprojektit Saatavana olevat raportit eri raportteja johtajuustason mukaan voidaan seurata klubeja, jotka eivät ole raportoineet aktiviteetteja yhteenvedot aktiviteettien tyypin mukaan Päämajan GST-ryhmä haluaa työskennellä kanssamme kootakseen aluekohtaisia resursseja, jotka auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme. Jo saatavana olevat sekä kehitteillä olevat resurssit on tarkoitettu kaikentasoisille lioneille. Lionien koulutuskeskus on käytettävissä koulutusmahdollisuuksiin piiritason johtajille ja klubitason lioneille. Muita jo käytettävissämme olevia resursseja: Satavuotisjuhlan palveluhaaste, johon sisältyy diabetes vuodelle 2017–2018, satavuotisjuhlan perintöprojektit sekä erilaiset johtajuuskoulutuksen työkalut, kuten Lionien koulutuskeskuksen kurssit, verkkoseminaarit sekä alueelliset instituutit ja seminaarit, jotka voivat kehittää taitojamme laajemmin. Lisäksi MyLCI:n kautta on saatavana useita raportteja. Johtajuustasosta riippuen voimme nähdä, miten eri klubit pysyvät aktiivisina. Pystymme katsomaan, mitkä klubit eivät ole vielä raportoineet palveluaktiviteetteja ja mitkä ovat raportoineet aktiviteeteista tyypin mukaan. (Meillä on kattava luettelo kunkin tason raporteista, jotka ovat käytettävissäsi).

17 Resurssit Kehitteillä
projekti-ideat projektisuunnittelun perusresurssit projektisuunnitelmat Jatkuva LCI:n ja GST-johtajien välinen kommunikaatio on erittäin tärkeää aluekohtaisen resurssikehittelyn kannalta Kehitteillä on myös projekti-ideoiden luettelo, joka tarjoaa lioneille ja leoille ideoita yksinkertaisista, käyttövalmiista ja vaikuttavista palveluprojekteista, jotka voidaan mukauttaa eri lionsyhteisöjen tarpeisiin. Projekti-ideoita on tarjolla niin aloittelijoille kuin edistyneillekin lioneille, ja ne voidaan mukauttaa kaikkien alueiden tarpeisiin. Ohjelmakehityksen osasto työskentelee parhaillaan mullistavan projektisuunnitelmaksi kutsutun palveluprojektityökalun parissa, joka mahdollistaa palveluprojektien suunnittelun ja toteuttamisen tehokkaammalla ja eri alueisiin mukautettavalla tavalla. Jatkuva kaksisuuntainen kommunikaatio alueellisten asiantuntijoiden ja meidän välillämme on siis erittäin tärkeää, jotta voimme kehittää aluekohtaisempia resursseja. Tähän sisältyy lionien kanssa keskusteleminen, tietojen kerääminen ja palautteen antaminen asiantuntijoille uusien resurssien tullessa saatavilla.

18 KAIKILLE moninkertaispiireille ja piireille koulutuksen tukemiseen saatavilla olevat maailmanlaajuiset palvelurahat: Moninkertais-piirin GST-koordinaattorin toimintabudjetti (600 USD) Piirin GST-koordinaattorin toimintabudjetti (250 USD) Piirin rahoittama lohkon puheenjohtajan koulutus Moninkertaispiirin rahoittama 1. ja 2. varapiirikuvernöörin koulutus Maailmanlaajuisen toimintaryhmän moninkertaispiirien ja piirien palvelukoordinaattorit saavat käyttöönsä toimintabudjetin (ei vielä käytettävissä). Tämän budjetin varoista katetaan kulut, jotka syntyvät koordinaattorin suorittaessa tehtäviään (esim. verkkoseminaari- ja koulutuskulut sekä matkustamiseen liittyvät kulut, kun tarkoituksena on osallistua palveluaktiviteetteihin tai piirin kokouksiin). Moninkertaispiirien koordinaattorit voivat saada 600 USD:n suuruisen budjetin ja piirien koordinaattorit voivat saada 250 USD:n suuruisen budjetin, kun kaikki vaatimukset on täytetty.

19 Toimintabudjetit: varojen saaminen
Vuosittainen suunnitelma Toiminta-budjetti Varojen hakulomake Kaksi verkko-kurssia Jotta moninkertaispiirit ja piirit voivat saada toimintabudjettinsa, niiden koordinaattoreiden on täytettävä seuraavat: Lähetä kehityssuunnitelma (palvelukohtainen). Tämä tehdään Maailmanlaajuisen toimintaryhmän kehityssuunnitelmien ja edistysraporttien verkkosivulla. Suorita kaksi vaadittua verkkokoulutuskurssia, jotka ovat käytettävissä lionien koulutuskeskuksessa (LLC:ssä); luettelot ehdotetuista kursseista tulevat pian koordinaattoreiden saataville. Vaikka moninkertaispiirien ja piirien koordinaattoreiden on suoritettava nämä kurssit, meidän pitäisi johtajina myös tutustua näihin materiaaleihin. Koordinaattoreiden on lähetettävä moninkertaispiirin/piirin toimintabudjetin hakulomake maailmanlaajuiselle palveluryhmälle osoitteeseen

20 Projekti-ideoita Sponsoroikaa avun tarpeessa olevaa lasta, jotta hän voi osallistua diabetesleirille. Järjestäkää varainkeruutapahtuma paikallisen diabetesleirin tai -säätiön hyväksi. Istuttakaa puita. Kysykää paikallisilta ympäristöviranomaisilta, mitä puita ja mihin niitä tulisi istuttaa. Järjestäkää valokuvakilpailu, jossa keskitytään luontoon ja ympäristöön. Kootkaa ja viekää ruokakoreja apua tarvitseville perheille. Järjestäkää terveellisiä ruokailutottumuksia korostava tapahtuma. Kutsukaa ravintoterapeutti puhumaan. Järjestäkää tukiopetusta syöpää sairastaville lapsille sekä heidän sisaruksilleen. Viekää sisarukset ostamaan koulutarvikkeita tai vaatteita. Tukekaa opaskoirien koulutusohjelmaa varainkeruun tai vapaaehtoistyön kautta. Järjestäkää sokeiden pesäpallopeli tai -turnaus. Tehkää seinämaalaus tai luokaa mosaiikkiteos yhdessä nuorten kanssa. Kunnostakaa lasten leikkikeskus tai koulun luokkahuone nuorten kanssa: voitte maalata, korjata tai kunnostaa pihaa. Tässä on joitain projekti-ideoita aiemmin mainitusta resurssiluettelosta. On tärkeää muistaa, että nämä ovat vain ehdotuksia toteutettavista projekteista. Kaikki nämä projektit ovat onnistuneet eri puolilla maailmaa. Ne voidaan toteuttaa muuttamalla ne paikkakuntienne erityisiä tarpeita ja paikallisten resurssien saatavuutta vastaaviksi.

21 Mitä voitte tehdä jo nyt:
Maailman diabetespäivä tiistai, 14. marraskuuta 2017 maailmanlaajuiset pyrkimykset luoda tietoisuutta lisääntyvistä diabeteksen aiheuttamista terveysriskeistä paikalliset aloitteet tai ennakkoon laaditut aktiviteetit Maailmanlaajuinen palvelun viikko nälän helpottaminen: 9.–15. tammikuuta planeettamme suojeleminen: 17.–23. huhtikuuta nuorille: 7.–13. elokuuta palvelu näön hyväksi: 10.–16. lokakuuta PIP Tam on pyytänyt meitä toimimaan välittömästi. Kannustakaamme siis paikkakuntiemme lioneita osallistumaan joihinkin palvelutapahtumiin ja -kampanjoihin, joita järjestetään satavuotisjuhlakauden viimeiseen vuoteen liittyen. Maailman diabetespäivä on 14. marraskuuta. Diabetes on uusi globaali palvelualue, joten pyydämme, että kannustatte lioneita kaikkialla maailmassa osallistumaan diabetekseen liittyviin projekteihin. Jatkamme myös satavuotisjuhlan jokaisen palveluhaasteen kampanjaan liittyviä maailmanlaajuisia palvelun viikkoja. Jos tarvitset apua projekti-ideointiin, ota yhteyttä alueelliseen LCI-asiantuntijaasi.

22 Muistettavaa palvelun arvo raportointi tehokas projektisuunnittelu
vaakatasoinen yhteistyö GMT:n, GLT:n ja LCIF:n kanssa tarpeitamme vastaavan GST:n luominen hyödyntäkää alueellisia asiantuntijoita resurssina kysely Tarvitsemme sinua jakamaan GST:n viestin ja tavoitteet lioneille kaikkialla. On erittäin tärkeää, että meillä on käytettävissämme oikeaa tietoa, jotta voimme jakaa tavoitteemme lionien kanssa ja saavuttaa ne. Muista seuraavat seikat tästä esityksestä. Pyrkimyksemme on - parantaa projektien käytännön toteuttamisen arvoa voidaksemme saavuttaa uuden palvelutavoitteemme. - parantaa palvelusta raportointia jokaisella alueella. Emme voi saavuttaa palvelun vaikutukseen liittyviä tavoitteitamme, jos lionit eivät raportoi projektiensa palveluvaikutusta. - parantaa projektikehittelyn tehokkuutta. Tämä tarkoittaa yksinkertaisten ja käyttövalmiiden projektien suunnittelemista tehokkaasti ja huomioiden palvelun laajempi vaikutus hyödyntämällä käytettävissä olevia työkaluja ja resursseja. - toimia yhteistyössä GMT:n, GLT:n ja LCIF:n kanssa. - toimia alueellisten asiantuntijoiden kanssa, jotta voimme luoda tarpeitamme vastaavan GST:n. Viimeinen kohta on avainasemassa Maailmanlaajuisen palveluryhmän ensimmäisen vuoden aikana. Se tarkoittaa alueellisuuden hyödyntämistä ja säännöllistä kommunikointia alueellisten asiantuntijoiden kanssa. Alueellisten asiantuntijoidemme lisäksi meitä tukee ohjelmakehitysryhmä. Asiantuntijat muodostavat yhteyden kehitysosaston ja meidän välillemme. Yhdessä me pystymme asettamaan palvelun etualalle järjestössämme. LCI haluaa tukea meitä ja meidän on työskenneltävä yhdessä saavuttaaksemme tavoitteemme ja parantaaksemme palvelun vaikutusta kaikilla alueilla. Tämän vuoksi te kaikki osallistutte kyselyyn: se auttaa tunnistamaan kunkin alueen vahvuudet ja tarpeet sekä alueiden väliset erot. Myöhemmin syksyllä tämä kysely lähetetään moninkertaispiirien ja piirien koordinaattoreille. Pyydämme, että kannustatte GST-koordinaattoreitanne vastaamaan kyselyyn, jotta voitte auttaa LCI:tä luomaan tarpeita vastaavia työkaluja.

23 On aika toimia Nyt on aika toimia. Näytämme maailmalle, että välitämme. Näytämme maailmalle, että olemme valmiita ryhtymään toimeen ja ratkaisemaan ongelmia.


Lataa ppt "Maailmanlaajuinen palveluryhmä"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google