Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Jäsenrekisteri + ilmoittautumis- ja laskutusohjelma

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Jäsenrekisteri + ilmoittautumis- ja laskutusohjelma"— Esityksen transkriptio:

1 Jäsenrekisteri + ilmoittautumis- ja laskutusohjelma
Suomen Voimisteluliitto Svolin hallitus on tehnyt päätöksen seuroille tarjottavasta jäsenrekisteriohjelmasta ja sen hinnoittelusta. Ohjelmiston toimittaja on Nepton Oy. Ohjelma on suunniteltu voimisteluseuroja varten, ja se on jo käytössä esimerkiksi Vihti-Gym:issä.

2 Ohjelman hyödyt seuroille
Ohjelmisto on suunniteltu voimisteluseurojen tarpeita varten ja sen lähtökohtana on seuratoimijoiden työn helpottaminen sekä ajan säästäminen. Ohjelmistoa on mahdollista hallinnoida miltä tahansa koneelta, jossa on nettiyhteys. Ohjelmisto helpottaa työtä mm. seuraavissa seuroille tärkeissä osa-alueissa: JÄSENREKISTERI: yhdistyslain edellyttämän jäsenrekisterin ylläpito helposti. (Jos seuralla ei ole omia www- sivuja, käyttö tapahtuu Svolin www-sivujen kautta, seuran omilla tunnuksilla) ILMOITTAUTUMINEN: ryhmiin ilmoittautuminen seuran www-sivujen kautta siten, että ohjelmistoon on määritelty ryhmän maksimiosallistujamäärä sekä automaattiset varasijapaikat.

3 LASKUTUS: ohjelmisto luo ilmoittautumisen jälkeen laskun suoraan osallistujan sähköpostiin tai vaihtoehtoisesti seura voi lähettää laskun postitse. Lisäksi ohjelma mahdollistaa helppokäyttöisen ryhmäkohtaisen laskutuksen (esim. valmennusmaksut). Ohjelmiston lisäominaisuutena on suora verkkomaksu pankkinappien avulla. Pankki veloittaa nappien käytöstä. TIEDOTTAMINEN: ohjaajien ja jäsenten tiedottaminen sähköisesti ja myös ryhmäkohtaisesti. TAPAHTUMAT: kilpailuiden ja tapahtumien ilmoittautumiset ja laskutukset helposti seuran itsemuokattavaan sähköiseen lomakepohjaan. RAPORTIT: Rekisteri mahdollistaa Svolin vuositilaston tai kunnan avustuksiin liittyvän tiedon keräämisen mm. jäsenjakauman osalta helposti raporteilla. Ohjelman hyödyt seuroille


Lataa ppt "Jäsenrekisteri + ilmoittautumis- ja laskutusohjelma"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google