Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vuoden 2011 hirsirakennus.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vuoden 2011 hirsirakennus."— Esityksen transkriptio:

1 Vuoden 2011 hirsirakennus

2 15 EHDOKASTA 14 TÄYTTI VAATIMUKSET NELJÄLTÄ JÄSENYRITYKSELTÄ 1 SAUNA 3 LOMA-ASUNTOA 8 OMAKOTITALOA 2 MUITA RAKENNUKSIA

3 JURY Jouni Koiso-Kanttila Ristomatti Ratia

4 Arvostelukriteerit Kilpailussa arvostetaan rakennuksen antamaa myönteistä kuvaa hirsirakentamisesta. Erityisesti arvostetaan hirsimateriaalin luontevaa käyttöä ja soveltuvuutta rakennukseen. Voittajarakennuksen tulee edustaa suomalaisen hirsirakentamiskulttuurin jatkumoa uudella ja innovatiivisella tavalla.

5 Tämänvuotisen kilpailun taso oli korkea
Tämänvuotisen kilpailun taso oli korkea. Palkittavaksi oli monta vaihtoehtoa, eikä voittajan valinta ollut helppoa. Kilpailuohjelman mukaisesti muita ehdokkaita ei asetettu paremmuusjärjestykseen.

6 Voittaja Honkarakenteen Lokki huvila
Valittu rakennus toteuttaa kaikki kilpailukriteerit. Erityisesti kiitettiin rakennuksen persoonallista muotoa ja pohjaratkaisua. Rakennus osoittaa, että hirsi soveltuu luontevasti moderniin rakentamiseen. Rakenteiltaan rakennus on luontevasti ja uskottavasti hirren ehdoilla tehty. Tämä kuvastuu erityisesti pohjaratkaisussa, jossa on sujuvasti käytetty hyväksi hirsirakenteiden arkkitehtonista voimaa. Terassien ja sisätilojen moderni yhdistäminen soveltuu hyvin rakennukseen ja korostaa sisä- ja ulkotilojen luontevaa vuorovaikutusta. Terasseissa on aina yksi seinä hirrestä. Rakennus on hiljaisesti kaunis ja istuu hyvin maisemaan.

7

8

9

10 Sanna Wester Honkarakenne Oyj
Sisustusarkkitehti Kari Lappalainen

11 Huvilan omistajat saivat seinään kiinnitettävän kyltin

12 14 eri lehden toimittajaa ilmoittautui tilaisuuteen sen lisäksi tuli vielä pari muuta.


Lataa ppt "Vuoden 2011 hirsirakennus."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google