Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TAI-E1126 Taidekasvatusseminaari

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TAI-E1126 Taidekasvatusseminaari"— Esityksen transkriptio:

1 TAI-E1126 Taidekasvatusseminaari
(muunto)

2 Mitä? Taidekasvatusseminaarin tarkoitus on harjoitella oman alan käsitteistöä, tutkielman tekemistä, tieteellistä kirjoittamista ja argumentointia. Seminaarilaiset kirjoittavat 10–15 sivun tutkielman valitsemastaan aiheesta.

3 Miten? Tutustutaan tieteellisiin teksteihin, tiedonhakuun, kirjoittamisen muotoseikkoihin ja tutkimusmenetelmiin. Opponoidaan kurssitoverin tutkielma. Keskustellaan muiden tutkielmista sekä seminaarissa että MyCourses -oppimisympäristössä.

4 Opetustavat Kontaktiopetusta 12.–13.9. & 28.–30.11.2017
luentoja, keskustelua, parityöskentelyä Henkilökohtaista ohjausta (1–2 t/opiskelija) ohjausaikoja varataan opettajalta

5 Oppimistavat Tutkielman itsenäistä työstämistä.
Omaehtoista tiedonhankintaa. Lukemista. Itsenäistä tutustumista kurssimateriaaleihin. Keskustelua kurssitovereiden ja opettajan kanssa. Keskustelua tovereiden töistä (MyCourses ja live).

6 Käytännössä Jokaiselle nimetään opponentti.
Opettajalta varataan henkilökohtaisia ohjausaikoja: ensisijaisesti sähköpostilla, jos varattu aika täytyy pätevästä syystä perua, tekstari numeroon Valmiit työt palautetaan MyCoursesin oppimisalustalle (kohtaan Marraskuun seminaari) mennessä.

7 Palaute Kurssipalaute annetaan AaltoARTSin sähköisessä palautejärjestelmässä. Taidekasvatusseminaarin palaute voi vaikuttaa myös maisterin opinnäyteseminaariin, joten palautteenanto hyödyttää myös teitä itseänne.


Lataa ppt "TAI-E1126 Taidekasvatusseminaari"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google