Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ammattiosaajan liikuntavuosi MORO! SAKU-seminaari, 2017

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ammattiosaajan liikuntavuosi MORO! SAKU-seminaari, 2017"— Esityksen transkriptio:

1 Ammattiosaajan liikuntavuosi MORO! SAKU-seminaari, 2017
Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry MORO!

2 Koko vuosi on liikuntavuosi

3 Amisrata syys-lokakuu
Amisradan voi rakentaa minne vain oppilaitoksen ympäristöön Radan rakentamiseen voi soveltaa mm. liikuntasalista, työsaleista, harrastetiloista saatavia välineitä. Radan suorittamisessa on kysymys sakumaisuudesta, yhteisöllisyydestä, rohkeudesta ja ilosta!

4 Amispito marras-joulukuu
Voit testata omaa tai kaverin kestävyyttä kolmen eri lajin avulla. Nämä on helppo toteuttaa missä vaan, mitään erillisiä välineitä ei tarvita: seinäpito, lankutus ja riipunta Seinäpito Seiso noin 40 sentin päässä seinästä Nojaa seinää vasten ja liu’uta itsesi istuma-asentoon Olet riittävän alhaalla, kun polvesi ovat noin 90 asteen kulmassa Pidä vatsa tiukkana ja selkä sekä pää kiinni seinässä Seinäpito-ranking alle 20 s: riukureisi 20 s tai yli: tutinajalka 40 s tai yli: kramppikinttu 1 min tai yli: bilepuntti 1 min 20 s tai yli: väsymätön 1 min 40 s tai yli: rautareisi 2 min tai yli: timantti

5 SAKU-keilailu tammi-maaliskuu
SAKU-keilailu on joukkuelaji. Joukkueen voi muodostaa minkä tahansa alan/luokan opiskelijoista, tutoreista tai asuntolaporukasta. Ammattiosaajan liikuntavuosi tekee yhteistyötä Suomen Keilailuliiton kanssa. Täytetty tuloslomake jätetään keilahallin kassalle, josta huolehditaan tulokset Suomen Keilailuliittoon ja sitä kautta SAKU ry:lle. Näin helppoa se on!

6 SAKU-kätköily huhti-toukokuu
Geokätköily on kaikille sopiva ulkoiluharrastus. Geokätköilyssä etsitään GPS-satelliittipaikannuksen tai kartan avulla mielenkiintoisiin paikkoihin piilotettuja kätköjä. Kätköjä on piilotettu kymmeniä tuhansia ympäri maailmaa ja Suomestakin löytyy useita tuhansia. Olet todennäköisesti tietämättäsi kulkenut päivittäin monen kätkön ohitse!

7 SAKUsports 10.-11.5.2017 PAJULAHTI
Vuoden 2017 SAKUsports –tapahtuman teemana on tutortoiminta. Tapahtumassa osallistujatkin pääsevät treenaamaan ryhmän ohjaamisen taitoja sekä omien pienten tapahtumien ideointia omaan oppilaitokseen! Ennakkoilmoittautuminen päättyy

8 KIITOS! MORJES! Ammattiosaajan liikuntavuoden tiimi Miia ja Tiina
Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry MORJES!


Lataa ppt "Ammattiosaajan liikuntavuosi MORO! SAKU-seminaari, 2017"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google