Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Harjoittelun ensimmäinen ”observointiviikko” on merkittävä koko harjoittelun kannalta. Kehittämistehtävänäni on pohtia, millaisia erilaisia työtapoja.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Harjoittelun ensimmäinen ”observointiviikko” on merkittävä koko harjoittelun kannalta. Kehittämistehtävänäni on pohtia, millaisia erilaisia työtapoja."— Esityksen transkriptio:

1

2 Harjoittelun ensimmäinen ”observointiviikko” on merkittävä koko harjoittelun kannalta. Kehittämistehtävänäni on pohtia, millaisia erilaisia työtapoja ja opetusmetodeja käyttäen harjoittelijat 1) kokevat itsensä tervetulleeksi luokkaan, 2) saavat paremmin ensikosketuksen luokan oppilaisiin ja alkavat kasvattamaan oppilaantuntemusta ja 3) luokan yhteiset arvot ja säännöt konkretisoituvat.

3

4 1. Oppilaiden kanssa keskusteltiin alkavasta harjoittelusta. 2. Oppilaat valitsivat tutustumisleikin ensimmäiselle harjoittelupäivälle. 3. Yhteisen keskustelun jälkeen kirjoitimme oppilaiden kanssa kirjeen harjoittelijalle. 4. Jokaisella oppilaalla oli läksynä kirjoittaa oma henkilökohtainen kirje harjoittelijalle. 5. ”Harjoittelupakettiin” lisäsin luokan yhteiset säännöt.

5

6 Opiskelija oli hyvin otettu kirjeistä ja alkoi heti harjoittelun alussa muodostamaan oppilaisiin henkilökohtaista suhdetta. ”Harjoittelupakettiin” sisälletyt säännöt teki luokan pelisäännöt ja arvomaailman heti harjoittelun alussa näkyväksi. Jäähyväistunti päättyi siihen, kun opiskelija jakoi jokaiselle luokan 23 oppilaalle oman kirjeen. Nyt oppilaat olivat otettuja.


Lataa ppt "Harjoittelun ensimmäinen ”observointiviikko” on merkittävä koko harjoittelun kannalta. Kehittämistehtävänäni on pohtia, millaisia erilaisia työtapoja."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google