HISTORIAA Autojoukkojen Helsingin kilta ry on aloittanut toiminnan perustamistoimikunnan johtamana 1964. Itse varsinainen perustamiskokous pidettiin 14.2.1965.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Autojoukkojen Keski-Pohjanmaan Kilta ry
Advertisements

Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
Ystävän avulla apua yksinäiseen arkeen
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
Autojoukkojen Keski-Pohjanmaan Kilta ry
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
SUOMEN OLYMPIA-AKATEMIA
T A M P E R E E N K A U P U N K I – TAMPEREEN INFRATUOTANTO LIIKELAITOS 1 Tampereen Infratuotanto Liikelaitos 2009 Johtokunta Suunnittelu- palvelut Auto-
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
PORI Taloyhtiöiden info-ilta Tapio Kallioinen Projektipäällikkö Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy.
Suomen latu ry Marina Tuura.
Viestiupseeriyhdistys ry
Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Tervetuloa.
Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Tervetuloa Killan esittely- ja palkitsemis tilaisuuteen
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Suomen CP-liitto ry / Organisaatio
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Kokemuksia esimiestiimin työskentelystä Palvelupäällikkö Marja Hänninen Forssa
Lions Clubs International MD 107 Finland Suomen Lions-liitto r.y./Lionsklubin johtaminen RJ/OE Lions-toiminta on meidän yhteinen iloinen asia.
Toimintasuunnitelma kaudelle Joukkueenjohto Johtokunta Open
Viestiupseeriyhdistys ry
Vammaisneuvosto ♥ Vammaisuuteen liittyvien asioiden asiantuntijaelin ♥ Vammaisten yhteiskunnallisen tasa-arvon edistäminen.
Suomen kartta.
-Jäseniä (Kaupungissa 54627) -Ikäluokka vuotiaat Mikkelin hiippakunta -Hallinnollisesti 6 alueseurakuntaa, nuorisotyö hoidetaan keskitetysti.
Väestönmuutos , maakunnittain
Lajipäällikköpäivät Skills –oppisopimus ja huippuvalmennus painotekniikkalajissa.
HALLITUSBAROMETRI Barometrin toteutus Toteutus 14 kauppakamarin alueella Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Helsingin seutu, Häme, Keski-Suomi,
HELSINKI KAIKILLE Verkostoseminaari Raimo K. Saarinen Kaupungininsinööri Ohjausryhmän puheenjohtaja Helsinki kaikille -projekti.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Suomen itsenäistyminen ja sisällissota 1918
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
Teema ja strategiset alueet 2 Yhdessä 2017 Kaikki suomalaiset ja Suomen ystävät Suomi nyt Suomen 100 vuotta Suomi tulevaisuu- dessa.
Suomalaisuuden Liiton osastojen lähtölaukaustilaisuus Tieteiden talo, Helsinki Sakari Linden, toiminnanjohtaja.
Kauppakamarin Luotsi 1/2010 Valtakunnalliset tulokset Julkaistavissa
KOULUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ RAVITSEMISALAN OSAAJILLE.
M.H, Amko ry Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi.
Keskustan politiikka keskustan kunnallispolitiikkaa johtaa kunnallisjärjestö kunnallisjärjestö hyväksyy kunnallisvaaliohjelman, ohjaa valtuustoryhmän nelivuotiskauden.
Kirjaston kotipalvelu  Toimitetaan kirjaston aineistoja niille asiakkaille, jotka eivät itse pääse kirjastoon  Palvelu on asiakkaille sama, mutta toteutustapa.
Syyskokous Syyskokouksen esityslista Kokouksen avaus 2.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
Jaana Joutsiluoma ja Minttu Ojanen
Lions tietoa uusille jäsenille
VALTION ALUEHALLINTO.
Hyssän sukuseura Vuosikokous
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
Iitin Reserviupseerikerho ry.
Iitin Reserviupseerikerho ry. .
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Vammaispalvelujen kehittämishanke 2 Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan osahanke Tukiasukkaan polun kartoittaminen Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän.
Lions tietoa uusille jäsenille
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
TÄLLÄ PAIKALLA SIJAITSI OINAAN SEURAINTALO
Jaana Joutsiluoma ja Minttu Ojanen
Kuntaliiton valtuuskunnan valinta vuonna 2017
Seuraavana Autojoukkojen Keski-Pohjanmaan Kilta ry:n esittely
Suomen CP-liitto ry / Organisaatio
Lions tietoa uusille jäsenille
Ulkomaalaiset Lapissa
Erikoiskirjastojen päivä Säteilyturvakeskuksessa
Satakunnan alueryhmä 2017 – 2018
Tarve PERA -hankkeelle syntyy
Sopimuspalokuntabarometri 2017
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
SAK:N TASA-ARVOVIIKONLOPPU
Kentän neuvottelupäivät
Sotainvalidien Perinnejärjestö ry
Esityksen transkriptio:

AUTOJOUKKOJEN HELSINGIN KILTA HELSINKI KILLAN ESITTELY AUTOJOUKKOJEN HELSINGIN KILTA 22.11. 2013 HELSINKI

HISTORIAA Autojoukkojen Helsingin kilta ry on aloittanut toiminnan perustamistoimikunnan johtamana 1964. Itse varsinainen perustamiskokous pidettiin 14.2.1965 Mechelininkadulla Helsingissä sijainneessa Autopataljoonan lka1:ssä ) Perinnepäivä 20.1.

AJHK lippu vihittiin käyttöön 5.9.1971 HISTORIAA AJHK lippu vihittiin käyttöön 5.9.1971 20.4. 1976 vuokrasopimuksella ns PAUKKULAN kiinteistö Malmin ampumaradan maastossa oli killan toimintakeskuksena aina 1.12.1994 PAUKKULA rakennettiin vuoden 1937 ammunnan MM- kilpailuja varten Kilpailujen avauslaukauksen ampui ”Ukko Pekka” seuranaan presidentti Kyösti Kallio, sotamarsalkka Mannerheim, kenraali Åkerman, kenrali Österman ja luutnantti Lindgren Paukkulasta jouduttiin luopumaan valtion (PLM) ja Helsingin kaupungin kanssa tehtyjen maanvaihtokauppojen vuoksi:

Pystyyn jäi vain muistometsikkö HISTORIAA AJHK olisi saanut kiinteistöstä käyttöön ns saunaosaston 1000 mk/kk vuokraa vastaan, mutta sopimus olisi pitänyt solmia 10 vuodeksi – ehto oli killalle mahdoton Huhtikuussa 1995 saimme lukea lehdestä, että Paukkulan kiinteistö oli poltettu ilkivallan tekona Pystyyn jäi vain muistometsikkö

HISTORIAA Paukkulasta saatuja rahoja käytettiin mm nykytaiteen museon Kiasman rakentamiseen

Autopataljoona lakkauttamiseen 1968 saakka (Taivallahden kasarmi) HISTORIAA Jo alusta alkaen yhteistoiminta puolustusvoimien kanssa oli erittäin kiinteätä: Autopataljoona lakkauttamiseen 1968 saakka (Taivallahden kasarmi) 1968-1996 Kaartin Pataljoona (Autokomppania/ Taivallahden kasarmi) 1996- KULJK/KAARTP/KAARTJR

Kilta on Maanpuolustuskiltojen Liiton suora jäsen JOHTAMINEN Kilta on Maanpuolustuskiltojen Liiton suora jäsen Tällä hetkellä killalla on myös edustaja MPKL:n liittovaltuustossa Kilta on valtakunnallisen Autojoukkokiltojen Liiton eräs paikalliskilta: TURKU, TAMPERE, OULU, KESKI-SUOMI, PÄIJÄT- HÄME, KYMENLAAKSO, HÄMEENLINNA, KESKI-POHJANMAA

Killan toimintaelimenä on johtokunta (pj+8 jäsentä). JOHTAMINEN Killan toimintaelimenä on johtokunta (pj+8 jäsentä). Killalla on kaksi yleistä kokousta vuodessa. Killan kunniapuheenjohtaja on Jorma Piippo

Vaalii autojoukkojen historiallisia perinteitä TOIMINTA-AJATUS Vaalii autojoukkojen historiallisia perinteitä Ylläpitää ja kehittää maanpuolustushenkeä Edistää Kaartin Jääkärirykmentin (erit Kuljetuskomppanian) varusmiesten viihtyisyyttä ja tukee heidän koulutustaan On mukana vapaaehtoisessa maanpuolustuskoulutuksessa

TOIMINTA Kilta on mukana tukemassa yhdessä Kaartin Jääkärirykmentin killan ja muiden yhteistyökiltojen kanssa Kaartin Jääkärirykmentin toimintaa.

TOIMINTA retket eri kuljetus- ja logistiikka-alan yrityksiin ja museoihin kuljetus- ja logistiikka-alan esitelmätilaisuudet osallistuminen vapaaehtoiseen maanpuolustuskoulutukseen järjestää ammuntamahdollisuuksia jäsenilleen on mukana Kaartin Jääkärirykmentin varusmiesten omaistenpäivien tilaisuuden järjestelyissä sekä osallistua KAARTJR:n valatilaisuuksiin killan lipun kera kokoaa ja taltioi pv:n autojoukkojen historiasta kertovia dokumentteja Välittää tietoutta pv:n autojoukkojen historiasta

TOIMINTA Vuosittaiset yhteistoimintaretket AJHK:n jäsenten ja KAARTJR:n hlöstön (erit varusmiesten) kanssa aina vuodesta 1965 alkaen

UUDET JÄSENET TERVETULLEITA TOIMINTA Killan jäsenet ovat saaneet asevelvollisuuskoulutuksen lähinnä kuljetusalalla. Monet ovat palvelleet aikanaan Helsingissä automiesten kehdossa Autopataljoonassa tai myöhemmin Kaartin Pataljoonan Autokomppaniassa Taivallahdessa sekä nykyisessä Kaartin Jääkärirykmentin Kuljetuskomppaniassa Santahaminassa. Monilla jäsenillä myös työ ja elinkeino ovat kuljetus-, liikenne ja logistiikka-alalla. UUDET JÄSENET TERVETULLEITA

Eero Hakkarainen Runeberginkatu 48 A 17 00260 HELSINKI TOIMINTA MITEN JÄSENEKSI? WWW.AJHK.FI TÄYTÄ JÄSENHAKEMUS TAI.. TÄYTÄ PAPERINEN JÄSENANOMUS JA POSTITA SE KILLAN SIHTEERILLE OSOITTEELLA: Eero Hakkarainen Runeberginkatu 48 A 17 00260 HELSINKI JOHTOKUNNAN KÄSITTELYN JÄLKEEN SAAT PALUUPOSTINA HYVÄKSYMISILMOITUKSEN SEKÄ JÄSENMERKIN