Tervetuloa Sotungin lukion abi-infoon 10.2.2006 Ohjeita YO- kuunteluihin.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen kevään 2009 kirjoituksiin viimeistään pe henkilökohtaisesti lukion kansliassa
Advertisements

Grönroosin luokassa, äidinkielen tunnin alussa. Abien oporeissut • Pori, Satakunnan korkeakoulut (n. klo ) • Helsinki, Studia-messut.
YLIOPPILAS KEVÄT 2015 LUKION KURSSIT YLIOPPILASKIRJOITUKSET
Ylioppilaskirjoitukset
Ylioppilastutkinto Vieras kieli Reaalikoe Toinen kotimainen kieli
Toimintaohjeita kesää varten Lue huolella! Jälkiohjauksesta vastaavat: • 9A, 9D, 9E, 9F : Opo Elina Nissinen, p • 9B, 9C, 9G: Opo Satu Hietala,
Yo-kokeiden käytännön järjestelyt k. 2014
Ohjeet ja aikataulut Ohjeet kesällä valmistuville
Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy kevät 2013
YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.
LUKION 2. VUOSITASO TIISTAI 4.3. RO-TUOKIO/AUDITORIO
Ylioppilaskirjoitukset
Paimion lukio, Heikki Turpeinen Ylioppilaskokeiden aikataulua syksy 2012 ja kevät 2013 Vanhempainilta ja infot Paimion lukiossa TERVETULOA.
Viikko 18 (29.4. – 3.5.) Maanantai: (29.4.) - Tiistai: (30.4.) -9.LK: Rästikoe klo 8 luokassa C LK: Susiniemi -9.LK: Tanssiaiset klo Keskiviikko:
Lukio-opiskelusta Syksy 2014.
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2014.
Vaasan yliopiston ylioppilaskunta KuVa-valiokunnan kokous klo 16 - Akvaario Skål!
ABIN LOPPUSUORA Vanhempainilta ABIN LOPPUSUORA Preliminäärit Rehtorin ja opon infot Kaikki pakolliset kurssit oltava suoritettuna Tutkintomaksut.
Millainen on MEIDÄN KOULU?
Viikko 19 (6. – 10.5.) Maanantai: (6.5.) -Koulupoliisin liikennetunti salissa 1.-3.LK klo 10 ja 4.-6.LK klo 11 Tiistai: (7.5.) -Tulevien 1.luokkalaisten.
Sotungin etälukio Täydennä päivälukion opiskelujasi etäkursseilla.
Yleiset ohjeet ja info yo-kirjoituksia varten
YO-info K2015.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!.
ABI-INFO KEVÄT 2015 SUOMALAIS-VENÄLÄINEN KOULU
Tehtävätunnit – miten korvata jälki-istunto kasvatuksella?
ABI-INFO Lyseonpuiston lukio. ”Pois unteluus ja hervakkuus …” viimeistään nyt vastuun omista ratkaisuista valintasi ja ilmoittautumiset ovat.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Suonenjoen lukio1 YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista.
 Ke (6. palkin päättöpäivä) lyhyiden kielten kuunteluita koululla. Liiku siis hiljaa ja noudata opettajien ohjeita.  To Penkkaripäivä.
Abiturientin aikatauluja lukio-opinnot Ylioppilaskirjoitukset Jatko-opintoihin hakeminen.
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: Puh WebOodi -asiat:
Ylioppilastutkinnon rakenne  Tutkintoon on sisällyttävä vähintään neljä koetta, joista äidinkielen koe on kaikille pakollinen.  Kolme muuta pakollista.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Ma A-englanti kuuntelu VJS/luokkatila päärakennus klo 8.30 Ti ruotsi kuuntelu/vanha.
Ohjeita ykkösille yo suunnitelmia varten Hanna Närhi 2013.
VANHEMPAINILTA ILLAN OHJELMA vanhempainyhdistyksen puheenvuoro ylioppilastutkinnon rakenne ja ylioppilaskokeen käytännön järjestelyt koulun.
Kakkoset lähtökuntoon! Kurssimääriä ja YO-aikatauluja.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Pe 12.2.äidinkieli/ vanha juhlasali klo 9.00 Ma vieras kieli pitkä oppimäärä kuuntelu/
YO-INFO Ti Oulunsalon lukio, Tuula Tervonen rehtori.
YO-info K2016. Kevään 2016 koepäivät Kuullunymmärtämiskokeet ma vieras kieli, pitkä oppimäärä englanti 8.30, paikalla oltava 8.00 saksa paikalla.
Ylioppilastutkinto. Ylioppilaskokeet Valtakunnalliset loppukokeet Kaikille neljä pakollista koetta, lisäksi opiskelija voi suorittaa ylimääräisiä kokeita.
YO-INFO SYKSY aikuislukio
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Abien YO-INFO Viherlaakson lukio 2016.
ABI-INFO Sähköiset yo-kokeet
Kahden tutkinnon suorittaminen - info-tilaisuus ti 15. 8
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
Ilmoittautuminen syksyn 2016 kirjoituksiin, info
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo- tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
Abiturientin ohje syksy 2017
= YLIOPPILAS-KIRJOITUKSIIN VALMENTAVA KOULUTUS
Ilmoittautuminen kevään 2017 kirjoituksiin, info
Vanhempainilta Tervetuloa!
Ykkösten vanhempainilta
Ilmoittautuminen kevään 2018 kirjoituksiin, info
2. Luokan OPO1 osa 2.
Kahden tutkinnon suorittaminen Joensuussa info-tilaisuus TI
Ohjeita ylioppilaskirjoituksiin tulevalle
Opintopolku-info
III vuosikurssin vanhempainilta
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
ABIN LOPPUSUORA Vanhempainilta
SYKSYN 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
elokuun virtuaalivesijumpat
ABI-INFO Lyseon lukio Syksy 2019.
Esityksen transkriptio:

Tervetuloa Sotungin lukion abi-infoon Ohjeita YO- kuunteluihin

Kuullun ymmärtämiskokeet (Sotungin lukiossa) ma A-englanti klo 8.30 (reaaliluokissa) ti A- ja B-ruotsi klo 8.30 (reaaliluokissa) ke lyhyt ranska klo lyhyt englanti klo (Peuhulassa)

Ennen kuuntelua - ajoissa paikalle, viimeistään tarkista istumapaikkasi ja kokelasnumerosi luokan ovesta - sisään luokkaan tarkista, että pöydälläsi on vain kynä, kumi, viivain ja paperit. Mahdollisissa juomapulloissa ei ole tekstejä. -Kaikki laukut ja takit ja mahdolliset audiovisuaaliset välineet ovat käytävässä. -täytä huolella papereihin omat tiedot ja Sotungin etälukion numero odotetaan, että kaikki on valmista ja rehtori antaa luvan kuuntelulle - käytävävalvoja huolehtii viimeisenä, että kukaan ei enää tule luokkaan kuuntelun alettua.

Kuuntelu -tehtävävihot avataan kuuntelun alettua. Tehtävävihossa on ohjeet kokeen suorittamisesta. -jos kuuntelun aikana tapahtuu jokin häiriö niin kuuntelu keskeytetään ja häiriön korjaamisen jälkeen kuuntelua jatketaan häiriötä edeltäneestä taukopaikasta. -kuuntelun lopussa on kahdeksan minuuttia aikaa, pitkäkestoisilla 16 minuuttia

Kuuntelun jälkeen - kuunteluista poistutaan aulaan kakkosvalvojan johdolla hiljaa, koska pitkäkestoiset kuuntelut jatkuvat edelleen. Kuuntelujen tulokset - kuuntelujen alustavat tulokset näet luokan vieressä olevalta ilmoitustaululta

Osallistumisoikeus yo-tutkintoon -Osallistumisoikeus syksyn ylioppilas-tutkintokokeisiin edellyttää, että tutkintoaineesta on saatu kaikkien pakollisten kurssien suoritukset maanantaina mennessä. Arvosanat viedään tietokantaan ke 13.9 mennessä -Myös tutkintoon valmentavien valinnaisten kurssien suorittaminen ennen yo-koetta on suositeltavaa.

Opinto-ohjaus palvelee Ota yhteyttä opo Hanna Helmiseen, jos sinulla on kysyttävää