Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö 2009 Tietoja sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä ja koulutuksesta vuoden 2009 lopussa (julkinen ja yksityinen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Terveys- ja sosiaalipalvelujen henkilöstö 2011
Advertisements

VALTIONHALLINNON YLIMMÄN VIRKAMIESJOHDON PALAUTEPÄIVÄ
Kotihoidon laskenta Päivi Tossavainen Raija Kuronen.
Sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstö 2008 Reijo Ailasmaa.
Paneeli – Tehokkuutta ja toimivuutta laadulla ja kilpailulla?
Työllisyystiedustelu 2008 Kunnallinen työmarkkinalaitos.
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet
S OSIAALIALAN T YÖNANTAJAT RY 1 Kohti hyvinvoivaa Suomea Sosiaalialan Työnantajat ry:n linjauksia tulevalle hallituskaudelle
Päihdetilastollinen vuosikirja 2012
Hallitusohjelmatavoitteiden viestintä Taustatietoa Akavan koulutuspoliittisille tavoitteille Rahaa koulutukseen – Suomi kukoistukseen.
Kotihoidon asiakkaat marraskuussa 2013
1 Apteekkien ansiokehitys 10/08-10/09 ilman tulospalkkioita Työaika vähintään 34 t/vko.
Päihdetilastollinen vuosikirja 2010
Työmarkkinatutkimus 2012 Yksityinen sektori
Kuntien sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstö 2012 Reijo Ailasmaa.
Kuntien sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstö 2010 Reijo Ailasmaa.
Tilastoraportin 13/2014 aineisto
Innovaatiotilastot 2012 ja Pohjois-Savon ja Kuopion seudun asema Lähde: Tilastokeskus, tutkimus- ja kehittämistoiminta (tietokanta) Tekes, Teknologiateollisuus.
Taloudellinen huoltosuhde Etelä-Savossa ja koko maassa aluejako ETELÄ-SAVON MAAKUNTALIITTO Lähde: Tilastokeskus, työssäkäyntitilasto.
Päihdetilastollinen vuosikirja 2011
Väestö pääasiallisen toiminnan mukaan Etelä-Savon maakunnassa aluejako ETELÄ-SAVON MAAKUNTALIITTO Lähde: Tilastokeskus, työssäkäyntitilasto.
TYÖLLISTYMINEN JEDUN OPISTOISSA TUTKINNOITTAIN VUOSINA Kulttuuriala.
Pendelöinnistä tilanne Lähde: Tilastokeskuksen työssäkäyntitilasto Pohjois-Savon liitto 2012 u/tr/powerpoint/kuopion ja lähikuntien pendelöinnistä_tilanne_2010.ppt.
1 Akavalaisten ja kaikkien palkansaajien palkkatietoja Lähde: Tilastokeskus n Palkkarakennetilasto 2007, diat 2-24 n Sektorikohtaiset palkkatilastot.
Lasten päivähoito 2011 – Tilastoraportti 30/20121 Lasten päivähoito 2011 Salla Säkkinen ja Tuula Kuoppala.
Työttömien määrän kehitys 2007–2013 iän mukaan
Steriloinnit 2012 Anna Heino & Mika Gissler.
MITÄ SUOMALAISET AJATTELEVAT SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON PALVELUISTA JA NIIDEN TULEVAISUUDESTA?
Yritysten toimipaikkojen, niiden henkilöstön ja liikevaihdon vuosimuutos maakunnittain vuosina Lähde: Tilastokeskus, yritysrekisteri 1 (6)
Erikoissairaanhoidon hoitoonpääsy vuosina 2007–2012 Pirjo Häkkinen Lähde: THL/ Erikoissairaanhoidon hoitoonpääsytiedot1.
TYÖVOIMA JA TYÖPAIKAT vuotiaan väestön työllisyysaste (%) Helsingissä peruspiireittäin Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2.
Väestö ja väestönmuutokset. Väestö äidinkielen ja iän mukaan Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Tilastokeskus. Miehet.
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Onnistuvat Opit –juurruttamishankkeen päätösseminaari Riitta Säntti Neuvotteleva virkamies.
Tiedon ja tiedon käytön merkitys työelämän arjessa tänään ja huomenna Marjo Huovinen-Tervo Ylihoitaja Kainuun maakunta –kuntayhtymä, Sosiaali-
Terveyspalvelut ja terveydentila. Yksityisestä sairaanhoidosta korvauksia saaneet helsinkiläiset, osuus % väestöryhmästä 2000– Naisten ja.
TÖISSÄ FINANSSIALALLA
Erilaiset alueet – erilainen hyvinvointi? Ilkka Mella TEM/ AKY Alueet ja hyvinvointi - seminaari.
Yksityinen palvelutuotanto sosiaali- ja terveyspalveluissa 2009
Ulkomaalaiset tausta ja pohjakuviot 2009 tilanne, raportti Esityksen nimi / Tekijä1.
Salla Säkkinen ja Tuula Kuoppala
Sosiaalimenot ja rahoitus 2012 Hannele Tanhua, Nina Knape Tilastoraportti 4/2014. Suomen virallinen tilasto, Sosiaalimenot. THL
Tulot ja palkat. Tulonsaajat sukupuolen ja iän mukaan Helsingissä Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Tilastokeskus, Veronalaiset.
Tilastoja Vantaalta Väestönmuutokset (ennakkotieto) Vantaalla tammikuussa 2015 Lähde: Tilastokeskus, päivitetty
Uudenkaupungin lukiosta valmistuneiden ylioppilaiden SIJOITTUMISTIETOJA Opinto-ohjaaja Mirja Niiranen Uudenkaupungin lukio
Hedelmöityshoitotilastot 1992–2010 Mika Gissler Anna Heino.
Sosiaali- ja terveyspalveluiden henkilöstön kansainvälinen liikkuvuus 2010 Tilastoraportin 14/2013 aineisto.
Terveys- ja sosiaalipalvelujen henkilöstö 2012
Terveyspalvelut ja terveydentila. Yksityisestä sairaanhoidosta korvauksia saaneet helsinkiläiset, osuus % väestöryhmästä 2000– Naisten ja.
Sosiaalinen hyvinvointi. Kunnallisessa päivähoidossa olevat lapset Helsingissä % vastaavan ikäisestä väestöstä – Naisten ja miesten.
TYÖVOIMA JA TYÖPAIKAT vuotiaan väestön työllisyysaste (%) Helsingissä peruspiireittäin Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2.
Yrittäjyys ammattina Akavalaiset ja korkeakoulutetut yrittäjinä 2008–2015.
Muistisairaat asiakkaat sosiaali- ja terveyspalveluissa 2009 Satu Vuorio Riikka Väyrynen.
Vaalit. Helsingin kaupunginvaltuutetut sukupuolen mukaan 1997– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Tilastokeskus, SVT XXIX kunnallisvaalit.
Kuntien sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstö 2011 Reijo Ailasmaa.
Naisten ja miesten palkkaerot 2006–2014 Tilastokeskus, Palkkarakennetilastot 2006–
Terveys- ja sosiaalipalvelujen henkilöstö 2013 Reijo Ailasmaa.
Diabeteslääkkeiden erityiskorvausoikeudet Kainuussa vuosina : Koulutusryhmien väliset erot vuotiailla Risto Kaikkonen TEROKA
Väestö ja väestönmuutokset
Varhaiskasvatuksen tietotuotannon nykytila ja haasteet Tarja Kahiluoto, neuvotteleva virkamies Yleissivistävän koulutuksen ja varhaiskasvatuksen osasto.
Tutkimus- ja kehittämistoiminta 2015, Pohjois-Savon ja Kuopion seudun asema Lähde: Tilastokeskus (aluejako ), tutkimus- ja kehittämistoiminta.
Perusterveydenhuollon vuodeosastohoito vuosina 2015–2016
Väestö ja väestönmuutokset
NAISET JA MIEHET TYÖELÄMÄSSÄ
Työpaikkaomavaraisuus kunnittain 2015
Työpaikkaomavaraisuus kunnittain 2016
Finanssialan henkilöstö ja koulutus
Väestö pääasiallisen toiminnan mukaan Etelä-Savon maakunnassa *
Terveys- ja sosiaalipalvelujen työpaikat kunnan asukasluvun mukaan 2016 TOL2008 toimiala Q 2018 tilastokeskus.fi/alueonline.
Tietoja kuntaomisteisista yrityksistä vuonna 2016
Taloudellinen huoltosuhde Etelä-Savossa ja koko maassa
Esityksen transkriptio:

Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö 2009 Tietoja sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä ja koulutuksesta vuoden 2009 lopussa (julkinen ja yksityinen sektori

Sisällys Sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstö eri toimialoilla –Henkilöstön lukumäärä yhteensä –Osuus kaikkien toimialojen työllisistä –Henkilöstö sosiaali- ja terveyspalvelujen eri toimialoilla –Yksityinen ja julkinen sektorin osuudet –Miesten ja naisten lukumäärät sekä keskiarvo-ikä Terveys- ja sosiaalialan koulutuksen työllistyminen –Työllisyysasema –Työllistyminen eri toimialoille

Sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstön lukumäärät Lähde: Tilastokeskus, Työssäkäyntitilasto

Terveys- ja sosiaalipalvelujen osuus kaikista työllisistä Lähde: Tilastokeskus, Työssäkäyntitilasto

Terveys- ja sosiaalipalvelujen osuus kaikista työllisistä miehet ja naiset erikseen Lähde: Tilastokeskus, Työssäkäyntitilasto

Sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstö eri toimialoilla vuosina 2000, 2005 ja Lähde: Tilastokeskus, Työssäkäyntitilasto

Sosiaali- ja terveyspalveluiden henkilöstö organisaation oikeudellisen muodon mukaan vuosina 2000, 2005 ja Lähde: Tilastokeskus, Työssäkäyntitilasto

Miesten ja naisten lukumäärät sosiaali- ja terveyspalveluissa ja henkilöstön keskiarvo-ikä vuosina 2000, 2005 ja Lähde: Tilastokeskus, Työssäkäyntitilasto

Sosiaali- ja terveysalan koulutuksen saaneiden työllisyysasema Lukumäärät vuosinaprosenttijakauma Työlliset Työttömät Eläkkeellä olevat muut ei-työvoimaan kuuluvat * Yhteensä * eivät työelämässä - kotona olevat, opiskelijat yms. Lähde: Tilastokeskus, Työssäkäyntitilasto

Sosiaali- ja terveysalan koulutuksen saaneiden työllisyysasema ja sijoittuminen eri toimialoille Lähde: Tilastokeskus, Työssäkäyntitilasto

Lisätietoja Sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstö : osto_palvelut.htm Tilastokeskus: