Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Urheiluseura vuodesta 1947
Advertisements

PJM jäsenkirje Hallitus 2009 Puheenjohtaja Kimmo Ulvelin Vasamantie Siivikkala Sihteeri, rahastonhoitaja Tuomo Sivonen Vuorikuja.
Seinäjoen Yrittäjät ry
HARRASTAJA SEURA KILPAILUTOIMINTA-, EROTUOMARI- JA OLOSUHDEPROSESSI NUORISO- JA HARRASTEPROSESSI VALMENNUS- JA HUIPPU-URHEILUPROSESSI KOULUTUS JA.
Joukkueenjohtajan tehtävät Pajamäen Pallo-Veikot, PPV
Urheilua, liikuntaa ja yhdessäoloa hyvässä seurassa
Rohkeus toimia Keski-Suomen MS-yhdistys ry
23/06/ Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
23/06/ Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
Mikä? •Matemaattis-luonnontieteellisten alojen ammattilaisia yhdistävä ja edustava ammatillis-aatteellinen järjestö. •Tavoitteena edistää matemaattis-luonnontieteellisten.
TASO OHJELMA Muutokset 2010.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
Popkatu-yhdistys Ari Tarkiainen, Kajo- seminaari
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Tikkurilan Palloseura
Tunnemmeko jäsenemme? Järjestöpäivät Etappi 1: Rekrytointi.
Ovatko klubini IT-asiat kunnossa Sivujen ajantasaisuus Uudet mahdollisuudet.
Maataloustoimittajien jäsenkysely Vastauksia yhteensä 74 kappaletta Finnish Net Solutions Oy.
Viestiupseeriyhdistys ry
2/2009 CIMOn palvelut ohjaajille Hanna Isoranta
Seura ja seuran aineistoa Jyväskylän Nousu ry Laatinut: Jarmo Hyvärinen
1 TUKIHAKEMUKSET KK  Kilpailukomitea voi jakaa tukea mm.  Harjoittelu- ja kilpailutoimintaan  Valmennukseen (oma valmentautuminen tai valmentajakoulutus)
Lasten kilpailutoiminnan kehityshanke
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
KOKE GOLF Tarvo Viita-aho.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Kausi Alustus ● Nokian Torpedolla on tarkoitus käynnistää kaudelle oma kuntourheilujaosto, jonka tavoitteena on liikkua iloisella.
Jalkapallojaoston tehtävät ja vastuualueet
Toimintasuunnitelma kaudelle Joukkueenjohto Johtokunta Open
RecultCode ohjeet Erotuomareiden kirjautumis- ja Pöytäkirjojen täyttö ohjeet erijärjestelmiin.
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
JÄSENKYSELY 2005 Porin Jääkiekkoerotuomarit ry Suluissa vuoden 2004 tietoja.
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
Punaisen Ristin nuorisotoiminta
Jukka Läärä puheenjohtaja
TYÖNIMI: Pelaamalla kuntoon Projektin toinen työnimi: Bandy is fun, parasta paikanpäällä nautittuna Suomen Jääpalloliitto ry.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
KANSAINVÄLISEN STRATEGIAN TARKOITUS Oppisopimuskoulutuksen kansainvälisen toiminnan tavoitteena on edistää suomalaisen työelämän kansainvälistymistä ja.
1 Pirkanmaan tietojenkäsittely- yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region Timo Poranen,
INTERNET ja ROTARY Piiri 1420 Piirineuvottelu ROTARY INTERNATIONAL PIIRI 1420 PIIRINEUVOTTELU INTERNET JA ROTARY Jaakko Castrén Lauttasaaren.
Poliittinen Historia.
Tervetuloa seuraan Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958.
SJTL hallitus Jäsenyhdistyksellä täytyy olla vuosikokouksen valitsema hallitus. Hallituksen tehtävät koskevat yhdistyksen hoitamista huolellisesti.
ILVES ry:n viestintäsuunnitelma Sisäinen ja ulkoinen viestintä Sisäiseen viestintään kuuluu seuran tavoitteiden toteutukseen suoraan tai epäsuoraan liittyvien.
Seuratuomaritoiminta – uusi mahdollisuus Suomen Jääkiekkoliitto1.
Syyskokous Syyskokouksen esityslista Kokouksen avaus 2.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
Liikunnan ja kulttuurin kilpailutoiminta osana oppilaitoksen toimintaa
Ohjeistus kouluttajille
Lions tietoa uusille jäsenille
Iitin Reserviupseerikerho ry.
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.
JOPOX RATKAISEE! Kun pelkät kotisivut eivät riitä! Tom Hedman KOULUTUS
Nokian Luonto ry. Nokian Luonto ry :
Jyväskylän vanhempainfoorumi ry JVF
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
Suomen Motoristit (SMOTO) r.y – 2001
Suomen Fysiikkavalmentajat ry
Geomatiikan opiskelijoiden ammattiainekerho
Joensuun seudun Pohjola-Nordenin nuoret (JSPNN) on Pohjola-Nordenin nuorisoliiton (PNN) paikallisosasto Joensuussa PNN on valtakunnallinen, puoluepoliittisesti.
Lions tietoa uusille jäsenille
X-breikki: SAKU ry SAKU ry.
Suomen Jääpalloliitto Visio 2020 Erotuomarin polku
Yhdistysten kannusteet
Yhdistysten kannusteet
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
Jätehuoltoyhdistys ry Syyskokous Solo Sokos Hotel Torni, Tampere 2. 10
Esityksen transkriptio:

Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956- 07/04/2017 www.ksetk.fi

Jäsenmäärä vuoden 2008 lopussa oli 62. Lajeina ovat olleet jalkapallo, jääpallo, kaukalopallo, salibandy ja futsal – nykyään jalkapallo ja futsal. Kerhon tarkoituksena on edistää ja kehittää jalkapallo- ja futsalerotuomareiden kouluttamista ja kasvattamista sekä toimia erotuomareiden edunvalvojana. Jäsenmäärä vuoden 2008 lopussa oli 62. 07/04/2017 www.ksetk.fi

Kerho on SPL:n Keski-Suomen piirin ja Suomen Jalkapalloerotuomariliiton jäsen. Seuramme järjestää jäsenilleen koulutusta (esim. kuukausikerhot), tarjoaa mahdollisuuden yhteisharjoitteluun (salivuoro, lenkit) ja tukee jäseniään erotuomarivarusteiden ja –tarvikkeiden hankinnassa. 07/04/2017 www.ksetk.fi

Lisäksi kerho tarjoaa mahdollisuuden yhteydenpitoon erotuomarikollegojen kanssa vuosittaisten virkistystapahtumien muodossa (esim. kerho-ottelut, saunaillat ja päättäjäiset). 07/04/2017 www.ksetk.fi

Vuonna 2009 kerho yhteistyössä piirin kanssa panostaa aktiivisesti nuoriin tuomareihin mm. koulutusten, varustehankintojen ja talenttiryhmän muodossa. 07/04/2017 www.ksetk.fi

Kerhon tilinumero on 529002-495305 ja viite jäsenmaksulle 20051. Liittymällä kerhoon, nautit välittömästi jäseneduista (varusteet, palkkiot, tapahtumat, materiaalit). Asioista tiedotetaan sähköpostitse, WWW-sivujen kautta sekä Pupillissa ja Erotuomarin tietosivut -julkaisussa. Vuoden 2009 jäsenmaksu on 20€. Lisäksi edelleen käytössä pysyy ns. juniorijäsenmaksu 10€ vuonna 89 ja sen jälk. syntyneille. Kerhon tilinumero on 529002-495305 ja viite jäsenmaksulle 20051. 07/04/2017 www.ksetk.fi

www.ksetk.fi, etunimi.sukunimi@ksetk.fi Kiitos ja tervetuloa mukaan. Lisätietoja saa WWW-sivuilta ja kaikilta kerhon hallituksen jäseniltä: Santtu Keto (pj), Jukka Koskiniemi (siht.), Timo Onatsu (kerhomest, futsal), Ville Koskiniemi (tiedotus), Paavo Komppa (talous), Jouni Aapajärvi (koul. ja tark.) ja Markku Sundvall (koul. ja tark.) www.ksetk.fi, etunimi.sukunimi@ksetk.fi Kiitos ja tervetuloa mukaan. 07/04/2017 www.ksetk.fi