KORKALOVAARAN LUKIOSSA

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen kevään 2009 kirjoituksiin viimeistään pe henkilökohtaisesti lukion kansliassa
Advertisements

YLIOPPILAS KEVÄT 2015 LUKION KURSSIT YLIOPPILASKIRJOITUKSET
Ylioppilastutkinto Vieras kieli Reaalikoe Toinen kotimainen kieli
Tervetuloa vanhempainiltaan!
LUKION 2. VUOSITASO TIISTAI 4.3. RO-TUOKIO/AUDITORIO
YO-TUTKINTO TUTKINNON RAKENNE
Ylioppilaskirjoitukset
VANHEMPAINILTA ABIEN.
TAMMERKOSKEN LUKION ABI-info
Tervetuloa!.
Ylioppilastutkinto Äidinkieli/ Vieras kieli Reaalikoe
LUOKATON LUKIO OPPIMISYMPÄRISTÖNÄ
UUDISTUVA YO-TUTKINTO
YO-info K2015.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!.
Syksyn 2015 kirjoituksissa huomioitavaa Koepäivät www
2. vu0sikurssin opiskelijoiden vanhempainilta
YLIOPPILASTUTKINTO.
VALTAKUNNALLINEN LUKION TUNTIJAKO
Ylioppilastutkinnon rakenne  Tutkintoon on sisällyttävä vähintään neljä koetta, joista äidinkielen koe on kaikille pakollinen.  Kolme muuta pakollista.
YLIOPPILASTUTKINTO VANHEMPAINILTA
Ylioppilaskirjoitukset Syksy Kirjoitusaineet Pakol.äidinkieli + 3  suomi (A- tai B-taso)  englanti (A- tai C-taso)  (1) reaalikoe  matematiikka.
2. Vuosikurssi 2. vuosikurssin vanhemmille
YLIOPPILASKIRJOITUKSET JA JATKO-OPINNOT Opinto-ohjaaja: Satu Alatalo (3a, 3b, 3c, 3d)
YO-kirjoitukset Ylioppilaskirjoitusten ja päättötodistuksen merkitys jatkokoulutukseen haettaessa Opinto-ohjaajat: Satu Alatalo (2c ja 2d) Eeva Stenbacka.
YLIOPPILASTUTKINTO Ounasvaaran lukio TUTKINNON RAKENNE PAKOLLISET KOKEET Äidinkieli + 3 omaa valintaa  Toinen kotimainen kieli*  Yksi vieras.
Ylioppilastutkin to. YO-kokeiden rakenne: PAKOLLISET AINEET (4 kpl) KAIKILLE PAKOLLINEN: Äidinkielen koe tai Suomi toisena kielenä KOLME PAKOLLISTA SEURAAVISTA.
Ohjeita ykkösille yo suunnitelmia varten Hanna Närhi 2013.
2012-ryhmien vanhempainilta TERVETULOA!.
 Voit hajauttaa tutkinnon pakolliset kokeet kolmeen peräkkäiseen kertaan (esim. kevät 2015, syksy 2015, kevät 2016)  Ilmoittautuminen on sitova, syksyn.
VANHEMPAINILTA ILLAN OHJELMA vanhempainyhdistyksen puheenvuoro ylioppilastutkinnon rakenne ja ylioppilaskokeen käytännön järjestelyt koulun.
Ylioppilastutkinto 2016 Suunnitelma ja ilmoittautuminen.
YO-TUTKINTO  Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
ABIEN VANHEMPAINILTA. YO-TUTKINTO Kaikille pakollinen Äidinkieli Toinen kotimainen Vieras kieli Matema- tiikka Reaali- aine Toinen kotimainen Vähintään.
YO-info K2016. Kevään 2016 koepäivät Kuullunymmärtämiskokeet ma vieras kieli, pitkä oppimäärä englanti 8.30, paikalla oltava 8.00 saksa paikalla.
Tutkinto alkaa ja päättyy Alkaa ensimmäisestä osallistumiskerrasta ◦Jos aloittaa syksyllä 2016 jollain aineella,… …pitää pakolliset kirjoittaa viimeistään.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
YLIOPPILASTUTKINTO Lukiolaki (766/2004, 18, 18a ja 18b §) Laki ylioppilastutkinnon järjestämisestä (672/2005) Asetus ylioppilastutkinnosta (915/2005) YLEISTÄ.
Tuusulan lukio Jokelan toimipiste
UUDISTUVA YO-TUTKINTO
Toinen kotimainen kieli Tutkintoon voit liittää ylimääräisiä kokeita:
Kaksoistutkintoilta Ylioppilastutkinto
AINEVALINTAINFO 1. ja 2. VUOSIKURSSI
Ohjeita valintaa varten
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
YLIOPPILASTUTKINTO.
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo- tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
YLIOPPILASKIRJOITUKSET
Lukion tuntijakotaulukko 2016
Ilmoittautuminen kevään 2017 kirjoituksiin, info
Toinen kotimainen kieli Tutkintoon voit liittää ylimääräisiä kokeita:
Vanhempainilta Tervetuloa!
AINEVALINTAINFO 1. ja 2. VUOSIKURSSI
Ykkösten vanhempainilta
Ilmoittautuminen kevään 2018 kirjoituksiin, info
YO- JA JATKO-OPINTOINFO HUOLTAJILLE
LUKIO-OPINNOT.
Kevään 2018 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Kiinnostaako lukio?
2. Luokan OPO1 osa 2.
Ylioppilastutkinnosta
Toiselle vuosikurssille
Lämpimästi tervetuloa
III vuosikurssin vanhempainilta
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
OPO2 Jatko-opinnot ja työelämä- luennot
SYKSYN 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
YO-info Syksy 2019.
Esityksen transkriptio:

KORKALOVAARAN LUKIOSSA UUSI YLIOPPILASTUTKINTO LUONNONTIEDELINJA www.rovaniemi.fi/koulut/korkalovaara

YO- tutkinto uudistuu UUSI YLIOPPILASTUTKINTO REAALIAINEEN KOE kaikissa lukioissa 2006 alkaen ÄIDINKIELEN KOE Kaikissa lukioissa 2007 alkaen www.rovaniemi.fi/koulut/korkalovaara

UUSI YLIOPPILASTUTKINTO PAKOLLISET 4 äidinkieli ja lisäksi kokelas valitsee kolme koetta seuraavista toinen kotimainen vieras kieli reaalikoe * matematiikka YLIMÄÄRÄISET 1 tai useampia kokelaan valinnan mukaan toinen kotimainen vieras kieli reaalikoe * matematiikka * 2006 reaaliaineen koe www.rovaniemi.fi/koulut/korkalovaara

UUDESSA YO-KOKEESSA enemmän valintamahdollisuuksia vain äidinkieli pakollinen kaikille muut pakolliset ( 3 ) voi valita neljästä vaihtoehdosta yksi pakollinen kielen koe riittää www.rovaniemi.fi/koulut/korkalovaara

TUTKINNON VAIHTOEHTOJA pakolliset kokeet äidinkieli englanti A matematiikka B reaaliaineen koe äidinkieli englanti C matematiikka A reaaliaineen koe www.rovaniemi.fi/koulut/korkalovaara

REAALIAINEEN KOE keväästä 2006 alkaen 1. tutkintopäivänä psykologia filosofia historia fysiikka biologia 2. tutkintopäivänä ev.lut. uskonto ort. uskonto elämänkatsomustieto yhteiskuntaoppi kemia maantiede terveystieto www.rovaniemi.fi/koulut/korkalovaara

LUONNONTIEDELINJA Vierailuja tutkimuslaitoksiin. Ammattilaisten esitelmiä työstä ja opinnoista. Ohjausta alan opintoihin. www.rovaniemi.fi/koulut/korkalovaara

LUONNONTIEDELINJA Tutustuminen luonnontieteitä soveltaviin ammatteihin ja opintoihin. Kursseissa painotus luonnontieteissä. Oman tutkielman valmistelu ja esitys. www.rovaniemi.fi/koulut/korkalovaara

LUONNONTIEDELINJA Poikkileikkaus lukion luonnontieteestä. Vähintään 13 kurssia luonnontieteitä (mat, fys, kem, bi, ge), joista yksi työkurssi. www.rovaniemi.fi/koulut/korkalovaara

LUONNONTIEDELINJA Tutkielman aiheet eri luonnontieteistä. Etsitään, kootaan ja analysoidaan tieteellistä aineistoa. Kirjallinen tutkielma ja esitys. Tutkielma on yksi lukion kurssi. www.rovaniemi.fi/koulut/korkalovaara

www.rovaniemi.fi/koulut/korkalovaara

www.rovaniemi.fi/koulut/korkalovaara

www.rovaniemi.fi/koulut/korkalovaara

LISÄTIETOJA KORKALOVAARASTA Allan Valasmo, rehtori puhelin 016-322 2615 tai 040 831 5279 email allan.valasmo@rovaniemi.fi Helena Kesti, opinto-ohjaaja puhelin 016-322 2793 email helena.kesti@rovaniemi.fi www.rovaniemi.fi/koulut/korkalovaara