Suomen Siivoustekninen Liitto ry

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Suuri sosiaalinen innovaatio
Advertisements

Kysely vertaistuen kehittämisen tarpeista. 1. Millainen rooli vertaistoiminnalla ja vertaistuella on yhdistyksenne missiossa ja visiossa?
Vanhustyön keskusliitto kolmannen sektorin toimijana
Lähde: Tilastokeskuksen väestöennuste
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Akavan Erityisalat on kulttuurin, hallinnon ja liike-elämän asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivien ja niihin valmistuvien opiskelijoiden etujärjestö.
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
Orionin Ylemmät Toimihenkilöt OYT ry
SMAL Vilhonkatu 4 B Helsinki (09)
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Tulevaisuus käsissä. Joka päivä. - ammattilaiset lasten arjessa.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Suomen latu ry Marina Tuura.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Mitä valtakunnallinen TVT-strategia kertoo meille? Kaisa Vähähyyppä
”Tulevaisuus on ammattiosaajissa”
Tilastotietoja suuralue- ja maakuntajaolla (NUTS2 ja NUTS3)
HÄTÄKESKUSLAITOS TÄNÄÄN
(Yhdistyksen oma logo tähän)
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
1 STM ja Stakes Rintanen H., toukok Hoitotakuun toteutuminen suun terveydenhuollossa terveyskeskuksissa Kysely terveyskeskusten ylihammaslääkäreille.
Anna kehitysmaiden lapsille hyvä koulutus – ja tulevaisuus! Päivätyökeräys 2014–2015.
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Uudistunut aluehallinto ja työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä -seminaari Helsinki Merja Leinonen.
Väestönmuutos , maakunnittain
Presidentti Tarja Halosen aikakausi KESKI-POHJANMAALLA.
Suomalaisten yli sata kilometriä pitkien matkojen suuntautuminen.
Sosiaali- ja terveysjärjestöt kumppanina yhteispalveluissa Anu Kari Keski-Suomen sosiaali- ja terveyspolitiikan kehittämispäivät
HALLITUSBAROMETRI Barometrin toteutus Toteutus 14 kauppakamarin alueella Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Helsingin seutu, Häme, Keski-Suomi,
KESKI-SUOMEN KEHITTÄMISEN HAASTEET
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
1 Pirkanmaan tietojenkäsittely- yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region Timo Poranen,
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO UNIVERSITY OF JYVÄSKYLÄJYVÄSKYLÄN YLIOPISTO UNIVERSITY OF JYVÄSKYLÄ Marja Kankaanranta Tiedottaminen verkostojen.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö jo vuodesta 1970.
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
KOULUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ RAVITSEMISALAN OSAAJILLE.
M.H, Amko ry Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi.
Autismi- ja Aspergerliitto ry
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Ohjeistus kouluttajille
VALTION ALUEHALLINTO.
Kuntien lukumäärä 2017 asukasluvun* mukaan
Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.
Väliaikaisen valmistelutoimielimen asettamistilanne
JYTY KUULUU LÄHELLE JA KAUAS
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
Jaana Joutsiluoma ja Minttu Ojanen
Sote-järjestöt ovat jykevä laiva IHMISET jäsentä vapaaehtoista vertaistukijaa ammattilaista työllistettyä YHDISTYKSET.
PoSoTe – työryhmän kokous
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
Maakunta/hankkeen nimi Lisätietoa hankkeen toiminnasta
Ulkomaalaiset Lapissa
Esityspaikka/tapahtuma pp.kk.vvvv
Lisätietoa Sokra-koordinaatiosta
Tarve PERA -hankkeelle syntyy
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Kansainvälisyys ja tasa-arvo Turku
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Taloudellisia sopeutustoimia tuottajaliitossa
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Yhdistysten kannusteet
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Esityksen transkriptio:

Suomen Siivoustekninen Liitto ry

Suomen Siivoustekninen Liitto ry on vuonna 1970 perustettu yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. ei puutu politiikkaan eikä TES- kysymyksiin. vaikuttaa aktiivisesti siihen, että puhtausalan arvostus kasvaa ja sen merkitys ymmärretään yhteiskunnassa.

Suomen Siivoustekninen Liitto ry julkaisee puhtausalan ammattilehteä, PUHTAUS&PALVELUsektoria tuottaa puhtausalan oppikirjoja, oppaita, videoita ja verkkomateriaalia järjestää Finnclean-messut ja miniClean- tapahtumat järjestää koulutusta, esim. Esimiespäivät ja Ohjaajapäivät myöntää Clean Card -sertifikaatit

Suomen Siivoustekninen Liitto ry organisoi Puhtausalan ammattilainen ja Puhtausalan esimies -kilpailut osallistuu lasten puhtauskasvatukseen myöntää stipendejä koulutus- ja tiederahastoistaan kehittää menetelmä- ja aikastandardeja yhdistää puhtausalasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet ihmiset ja yhteisöt.

SSTL:n ja Siivoussektorin tuotemerkkejä valistaa kehittää kouluttaa tiedottaa organisoi innostaa

Suomen Siivoustekninen Liitto ry Vietetään vuosittain viikolla 15. Tavoitteena tehdä puhtausalaa näkyväksi. Kaikki puhtausalan toimijat voivat osallistua.

Siivoussektori Oy liiton kokonaan omistama osakeyhtiö perustettu vuonna 1986 hoitamaan liiton arvonlisäveronalaista toimintaa ei pyri tuottamaan voittoa, vaan tarjoamaan laadukkaita palveluja ja julkaisuja puhtausalalle.

Siivoustekniset yhdistykset SSTL:llä on 16 paikallista siivousteknistä yhdistystä ja yksi valtakunnallisesti toimiva senioreiden siivoustekninen yhdistys. SSTL:llä on noin 80 yritysjäsentä, jotka edustavat kattavasti puhtausalaa. Siivoustekniset yhdistykset

Siivoustekniset yhdistykset yhdistykset päättävät toiminnastaan itsenäisesti: toimintamuotoja ovat mm. koulutukset, matkat, tutustumiskäynnit, jäsenillat sekä teemaviikot ja -tapahtumat toiminnasta tiedotetaan jäsenkirjeillä, PUHTAUS&PALVELUsektori-lehdessä ja liiton nettisivujen tapahtumakalenterissa. Joillakin yhdistyksillä on myös omat nettisivut Siivoustekniset yhdistykset

Siivoustekniset yhdistykset Etelä-Savon Sty Helsingin Sty Kainuun Sty Kanta-Hämeen Sty Karjalan Sty Keski-Suomen Sty Kymen Sty Lapin Sty Länsi-Pohjan Sty Oulun Seudun Sty Pirkanmaan Sty Pohjanmaan Sty Pohjois-Savon Sty Päijät-Hämeen Sty Satakunnan Sty Turun Sty Senioreiden Sty (valtakunnallinen)

Henkilöjäsenen edut puhtausalan luetuin ammattilehti PUHTAUS&PALVELUsektori 8 numeroa vuodessa SSTL:n, Siivoussektori Oy:n ja siivousteknisten yhdistysten järjestämät tapahtumat, koulutukset, tutustumiskäynnit ja retket edulliseen jäsenhintaan tai jopa veloituksetta. vapaa-ajalle hotelli-, risteily- ja muita matkaetuja. kaikki SSTL:n julkaisut jäsenhintaan mahdollisuus verkostoitua alan henkilöiden ja yritysten kanssa.

Mitä jäsenyys maksaa? Varsinaiset jäsenet maksavat noin 12 senttiä / päivä eli 45 € / vuosi. Opiskelijajäsenet noin 8 senttiä / päivä eli 30 € vuodessa. Seniorit 10 senttiä / päivä eli 38 € vuosi. Jäsenyys tuo sinulle runsaasti rahanarvoisia etuja. Liity siis joukkoomme! Täytä jäsenhakemus osoitteessa www.puhtausala.fi

Lapsille ja nuorille Sipi Sammakon Siivouskoulu, joka toimii jo sadoissa päiväkodeissa ja ala-asteilla eri puolilla Suomea Sipiviikkoa vietetään viikolla 7 Sipimateriaalia: kortit, tehtäväkirja, juliste, siivouspyyhe. Sipikoulun ohjeet ja materiaalit: www.puhtausala.fi

Puhtausalan koulutus ja työtehtävät Alan koulutus on monipuolista toisen asteen oppilaitoksista ja näyttötutkinnoista ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Työtehtävät ovat haasteellisia monenlaista ammattitaitoa vaativia tehtäviä.

Ammattitutkintomerkki Merkin voivat hankkia puhdistuspalvelualan perustutkinnon, laitoshuoltajan ammattitutkinnon tai siivousteknikon tai siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinnon suorittaneet. Tarkemmat ohjeet: www.puhtausala.fi

Yhteystiedot Suomen Siivoustekninen Liitto ry. Siivoussektori Oy Haapaniemenkatu 7-9 B 14 00530 HELSINKI puhelin: (040) 766 0055 sähköposti: konttori@siivoussektori.fi www.puhtausala.fi