23/06/2014 www.ksetk.fi Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kausi Alustus ● Nokian Torpedo käynnistää kaudelle oman kuntourheilujaoston, jonka tavoitteena on liikkua iloisella ilmeellä yhteisissä.
Advertisements

Urheiluseura vuodesta 1947
Seinäjoen Yrittäjät ry
HARRASTAJA SEURA KILPAILUTOIMINTA-, EROTUOMARI- JA OLOSUHDEPROSESSI NUORISO- JA HARRASTEPROSESSI VALMENNUS- JA HUIPPU-URHEILUPROSESSI KOULUTUS JA.
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Joukkueenjohtajan tehtävät Pajamäen Pallo-Veikot, PPV
Urheilua, liikuntaa ja yhdessäoloa hyvässä seurassa
Rohkeus toimia Keski-Suomen MS-yhdistys ry
23/06/ Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
TASO OHJELMA Muutokset 2010.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Jorma Fisk
Popkatu-yhdistys Ari Tarkiainen, Kajo- seminaari
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Tikkurilan Palloseura
Tunnemmeko jäsenemme? Järjestöpäivät Etappi 1: Rekrytointi.
Ovatko klubini IT-asiat kunnossa Sivujen ajantasaisuus Uudet mahdollisuudet.
Viestiupseeriyhdistys ry
2/2009 CIMOn palvelut ohjaajille Hanna Isoranta
Seura ja seuran aineistoa Jyväskylän Nousu ry Laatinut: Jarmo Hyvärinen
Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö – Tietotekniikan Majava-kilpailu Timo Poranen, Tampereen yliopisto, Tietotekniikan.
1 TUKIHAKEMUKSET KK  Kilpailukomitea voi jakaa tukea mm.  Harjoittelu- ja kilpailutoimintaan  Valmennukseen (oma valmentautuminen tai valmentajakoulutus)
Lasten kilpailutoiminnan kehityshanke
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Pelaajakysely Tampereen piirin pelaajille 2013 TKT.
Twitter reaaliajan seurannassa Kiravo-projekti 2013 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
KOKE GOLF Tarvo Viita-aho.
Kausi Alustus ● Nokian Torpedolla on tarkoitus käynnistää kaudelle oma kuntourheilujaosto, jonka tavoitteena on liikkua iloisella.
Laskelma kuntien ja kuntayhtymien menoista v. 2012
Jalkapallojaoston tehtävät ja vastuualueet
RecultCode ohjeet Erotuomareiden kirjautumis- ja Pöytäkirjojen täyttö ohjeet erijärjestelmiin.
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
Lähtötilanne LC Vähäkyrön klubi aloite Heinolan vuosikokoukselle 2013 – Vk hyväksyi.
Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
Punaisen Ristin nuorisotoiminta
Tammi 01 heinä 07 kesä 06 helmi 02 maalis 03 huhti 04 touko 05 marras 11 loka 10 syys 09 elo 08 joulu 12 Rangers - Kesäleirien suunnittelu ja tilojen varaaminen.
Yleisurheiluseura 1000 jäsentä Jalkapallo 300 jäsentä Uinti 100 jäsentä Jääkiekko 300 jäsentä Hiihto 100 jäsentä Jalkapallo Liito Uinti Liitto Jääkiekko.
Oulu ALO-luokka 12kyl, 4pys Tuomari: Tytti Lintenhofer Kyl:
Jukka Läärä puheenjohtaja
Kirkon vastuullisen sijoittamisen projekti 2008 – 2010 Kirkon Hallintovirkamiehet ry Koulutuspäivät Tampereella Projektipäällikkö Magdalena Lönnroth,
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Tulevaisuutta rakentamassa -alueelliset järjestöpäivät TERVETULOA.
KANSAINVÄLISEN STRATEGIAN TARKOITUS Oppisopimuskoulutuksen kansainvälisen toiminnan tavoitteena on edistää suomalaisen työelämän kansainvälistymistä ja.
OAJ:n valtuustovaalit Ennakkoäänestys netissä Varsinaiset äänestyspäivät
1 Pirkanmaan tietojenkäsittely- yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region Timo Poranen,
EuroSkills ja WSC-tilanne Olavi Lähteinen Turun ammatti-instituutti, suunnittelupäällikkö WSC elektroniikan pääekspertti EuroSkills elektroniikan.
Musiikkiteollisuus-tapahtuma – kontakteja työelämään.
INTERNET ja ROTARY Piiri 1420 Piirineuvottelu ROTARY INTERNATIONAL PIIRI 1420 PIIRINEUVOTTELU INTERNET JA ROTARY Jaakko Castrén Lauttasaaren.
ILVES ry:n viestintäsuunnitelma Sisäinen ja ulkoinen viestintä Sisäiseen viestintään kuuluu seuran tavoitteiden toteutukseen suoraan tai epäsuoraan liittyvien.
Seuratuomaritoiminta – uusi mahdollisuus Suomen Jääkiekkoliitto1.
Liikunnan ja kulttuurin kilpailutoiminta osana oppilaitoksen toimintaa
Ohjeistus kouluttajille
Lions tietoa uusille jäsenille
Iitin Reserviupseerikerho ry.
Suomen palloliiton Satakunnan piiri järjestää yhdessä erotuomarikerhon
Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.
Nokian Luonto ry. Nokian Luonto ry :
Jyväskylän vanhempainfoorumi ry JVF
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
Geomatiikan opiskelijoiden ammattiainekerho
Joensuun seudun Pohjola-Nordenin nuoret (JSPNN) on Pohjola-Nordenin nuorisoliiton (PNN) paikallisosasto Joensuussa PNN on valtakunnallinen, puoluepoliittisesti.
Lions tietoa uusille jäsenille
X-breikki: SAKU ry SAKU ry.
Suomen Jääpalloliitto Visio 2020 Erotuomarin polku
Yhdistysten kannusteet
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
Esityksen transkriptio:

23/06/ Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-

23/06/  Lajeina ovat olleet jalkapallo, jääpallo, kaukalopallo, salibandy ja futsal – nykyään jalkapallo ja futsal.  Kerhon tarkoituksena on edistää ja kehittää jalkapallo- ja futsalerotuomareiden kouluttamista ja kasvattamista sekä toimia erotuomareiden edunvalvojana.  Jäsenmäärä vuoden 2009 lopussa oli 61.

23/06/  Kerho on SPL:n Keski-Suomen piirin ja Suomen Jalkapalloerotuomariliiton jäsen.  Seuramme järjestää jäsenilleen koulutusta (esim. kuukausikerhot), tarjoaa mahdollisuuden yhteisharjoitteluun (salivuoro, lenkit) ja tukee jäseniään erotuomarivarusteiden ja –tarvikkeiden hankinnassa.

23/06/  Lisäksi kerho tarjoaa mahdollisuuden yhteydenpitoon erotuomarikollegojen kanssa vuosittaisten virkistystapahtumien muodossa (esim. kerho-ottelut, saunaillat ja päättäjäiset).

23/06/  Vuonna 2010 kerho yhteistyössä piirin kanssa panostaa aktiivisesti nuoriin tuomareihin mm. koulutusten ja varustehankintojen muodossa.

23/06/  Liittymällä kerhoon, nautit välittömästi jäseneduista (varusteet, palkkiot, tapahtumat, materiaalit). Asioista tiedotetaan sähköpostitse, WWW-sivujen kautta sekä Pupillissa ja Erotuomarin tietosivut -julkaisussa.  Vuoden 2010 jäsenmaksu on 30€. Lisäksi edelleen käytössä pysyy ns. juniorijäsenmaksu 15€ vuonna 90 ja sen jälk. syntyneille.  Kerhon tilinumero on ja viite jäsenmaksulle

23/06/  Lisätietoja saa WWW-sivuilta ja kaikilta kerhon hallituksen jäseniltä: Santtu Keto (pj), Timo Onatsu (siht., futsal), Petri Laahanen (kerhomest.), Ville Koskiniemi (tiedotus), Paavo Komppa (talous), Jouni Aapajärvi (koul. ja tark.) ja Markku Sundvall (koul. ja tark.)   Kiitos ja tervetuloa mukaan.