Uudistuen eteenpäin. Ilo toimia yhdessä!

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Koulutus ja viestintä yhteistyön välineinä Siru Aura, ohjelmavirkailija, tiedotus ja koulutus Pohjoisen ja etelän kuntien yhteistyöohjelma p ,
Advertisements

Joensuun Alue-Fidan syyskuu: Kauneutta ja rentoutumista sekä Syyskokous.
Tunnemmeko jäsenemme? Järjestöpäivät Etappi 1: Rekrytointi.
Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2012.
Shuffle reagointi Luetunymmär- täminen ymmärtäminen palaute itsearvio kuullun- rakenne- ja sanasto OSAT: lisätietoa Opi oppimaan lisätehtäviävälitodistus.
Seuratoiminnan kehittäminen
W HotSport – tuntuvia etuja seurallesi. Urheilijan valttikortti, yksi kortti kahdet bonukset! Bonukset seuralle ja kortinhaltijalle HotSport on ilmainen.
Opiskelijakunta Pekka Halosen akatemiassa Päivitetty
HakuVerkko Jatka katselua, uutta tietoa tulossa tapahtumista ja tapaamisista!!!
TRIANGLE Avoin ammattiopisto-teemaryhmä
SITOVA ILMOITTAUTUMINEN ILTAPÄIVÄKERHOON lukuv
LAMPPU Sarvijoen laavulla jumalanpalvelus
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Turun seutu hyvinvoinnin malliseutu liikunnan keinoin vuonna 2016 Torstaina klo Ravintola Olè, Veritas stadion, 3 krs., Blomberginaukio.
Ilo toimia yhdessä! Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
OLETKO KIINNOSTUNUT VAIKUTTAMISESTA? HALUATKO EDISTÄÄ OPPILAIDEN ASIOITA KOULUSSA? TAHDOTKO TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ ERI TAHOJEN KANSSA? NYT SIIHEN ON MAHDOLLISUUS:
Omenahotelli tarjous SOT r.y.:n jäsenille Näköä 2014 päiville Varaukset: Alennuskoodi: NAKOA2014www.omenahotels.com Varaukset
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Soveltaen taitavaksi.
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
Savonlinnan kansalliset seniorit ry
Lämpimästi tervetuloa!
Perheentalo on matalan kynnyksen yhteisötalo.
Rakennus- ja kiinteistöalan esiintymiskoulutus
Tervetuloa koulutukseen!
KAAKKOIS-SUOMEN ALUE KOULUTUKSET 2017
Uudenmaan martat Vapaaehtoisten päivä
Monikielinen kirjasto
TAI:n valmistutuminen
Kassos ry.
Tammikuu 2010 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
KUTSU Kiitos-illanviettoon Tervetuloa koko perheen voimin!
ULKOILUPÄIVÄ kuusijärvellä
TERVETULOA AVH-INFOON ! (AVH = AIVOVERENKIERTOHÄIRIÖ)
Tervetuloa!! Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi
Suomen Narkolepsiayhdistys ry 30 v Juhlakokous!
K U T S U 1996 – 2016, 20 vuotta.
Tammikuu 2010 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
PAM-Liikealan Pohjois-Karjalan osasto 022 järjestää koulutuksen 21. 3
Pekingin suomi-koulun lukiolaiset
Tammikuu 2010 SUNNUNTAI MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI
Tilastoja Vantaalta Tilastokeskuksella on ongelmia väestön ennakkotilastojen tuottamisessa. Alkuvuoden ennakkotiedot joudutaan tekemään uudelleen.
Maksuton koulutus, miksei!
Oulun kaupungin ammattiosaston vuosikello 2018
TERVETULOA AVH-INFOON ! (AVH = AIVOVERENKIERTOHÄIRIÖ)
Espoon, Kirkkonummen ja Vantaan Es-Ki-Va:n Seuturyhmän
Tervetuloa ! Kontiolahden Omakotiyhdistys ry
Suomen CP-liitto ry / Organisaatio
Savonlinnan kansalliset seniorit ry Olemme myös Facebookissa
23. Mittaajatapaaminen Kuopiossa
Suomen Jääkiekkoliitto / Pekka Peltola
PUUKAUPPA KOULUTUKSET
KUTSU ILLANVIETTOON Tervetuloa koko perheen voimin!
LAJITEKNIIKKAVALMENTAJA 1
LAJITEKNIIKKAVALMENTAJA 2
Elokuu 2009 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
ERÄTAUKO-KOULUTUKSEN SUUNNITTELUPOHJA
HERKKYYSKAUSIVALMENTAJA
MATKAMESSUT   SFC Kouvolan Seutu ry järjestää matkan Helsinkiin matkamessuille. Matkan hinta 30,00 €/henkilö, joka sisältää matkan ja pääsylipun.
Voimaa arkeen II Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Voimaa arkeen II Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Voimaa arkeen II Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Voiman Polku - koulutuksen
Marttayhdistyksen vuosikello
Puheenjohtajan terveiset
Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen jäsenpalvelut taloyhtiöille
TOIMINTAOHJELMA SYKSY 2019
Päijät-Hämeen Luustoterveys ry.
Esityksen transkriptio:

Uudistuen eteenpäin. Ilo toimia yhdessä! Kymenlaakson jaoston jäsentiedote 7/2017 Uudistuen eteenpäin. Ilo toimia yhdessä! Syyskuun tapaaminen 27.9. Syyskuussa vierailimme Kouvolan seudun ammattiopistolla 8 jäsenen voimin. KSAOlla meidät vastaanotti kouluttaja Susanna Rintala. Meille oli varattu kauniisti katettu pöytä ravintola Pikkukokkiin ja nautimmekin aluksi maittavaa broilerisalaattia yrttikastikkeen ja sämpylöiden kera. Ruokailun jälkeen Susanna kertoi meille ammattikoulutuksen nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä. Kuinka paljon onkaan mahdollisuuksia opiskeluun, niin nuorten kuin aikuiskoulutuksenkin puolella. Kosmetologikouluttaja Piritta Tujula antoi meille vinkkejä kasvojen- ja vartalonhoidosta. Muistattehan, että syksyn tullen myös ihomme kaipaa erityishuomiota! KSAOn Pikku Salonki tarjoaa edullisesti oppilastyönä niin jalka- ja käsihoitoja kuin kokovartalohoitojakin. Myös kampaamopalvelut kuuluvat Pikku Salongin tarjontaan. Kahvin ja makoisan marjapiirakan nautittuamme oli meille vielä tarjolla koulutusta asiakaspalvelusta ja palvelumuotoilusta. Kouluttaja Pia Karppelan joustava ja huumorilla höystetty lähestymistapa aiheeseen sai meidät kaikki innostumaan. Sevisipä meille sekin mitä tuolla sanalla Palvelumuotoilu tarkoitetaan. Palvelumuotoilu = Palvelumuotoilun keskeisenä tavoitteena on palvelukokemuksen (engl. service experience) käyttäjälähtöinen suunnittelu siten, että palvelu vastaa sekä käyttäjien tarpeita että palvelun tarjoajan liiketoiminnallisia tavoitteita. Kun tarvitset tietoa koulutuksista tai muusta KSAOn tarjonnasta Susanna Rintala lupautui olemaan yhteyshenkilönä. Eli ota rohkeasi Susannaan yhteyttä, jos on jotakin kysyttävää tai haluat varata palveluita tai tiloja. susanna.rintala@ksao.fi puh. 020 615 6290 http://www.ksao.fi/ 1 SY Kymenlaakson jaoston jäsentiedote 7/2017

Sihteeriyhdistyksen syyskokous Ennakkotieto marraskuun tapaamisesta Lokakuun tapaaminen Tiistai 31.10. klo 17.30 Sihteeriyhdistyksen Kymenlaakson jaoston syyskokous pidetään tiistaina 31.10.2017 klo 17.30 UPM-Kymmene, Kymillä, Selluntie 1, 45700 Kuusankoski. Aloitamme tapaamisen pitämällä jaoston syyskokouksen ja sen jälkeen pääsemme tutustumis-kierrokselle kuivaus- sekä paperikoneille. Nyt on ainutkertainen mahdollisuus pitkästä aikaa päästä vierailulle paperitehtaalle ja kuulemaan Kymin viimeisimmät uutiset. Tervetuloa mukaan! Syyskokouskutsu/esityslista ovat liitteenä. Ilmoittautumiset viimeistään ma 23.10. mennessä. Ilmoitathan kyytitarpeesta ja ruokarajoitukset. https://www.lyyti.in/Lokakuun_tapaaminen_ja_syyskokous JAOSTON HALLITUS Tiina Laine, puheenjohtaja tiina.laine@pp7.inet.fi puh. 040 675 7720 Katja Waldén, varapuheenjohtaja, Secretarius-yhdyshenkilö, jäsenasiat, pöytäkirjasihteeri katja.walden@ibs-finland.com puh. 040 559 3517 Sini Aalto, tiedotus sini.aalto68@gmail.com puh. 050 370 5575 Mari Vihervuori-Akkanen, rahastonhoitaja mari.vihervuori-akkanen@elisanet.fi puh. 040 821 3353 -------------------------------------------------- Tuula Matikainen, Sihteeriyhdistyksen hallituksen vj. 2017 tuula.matikainen@poyry.com puh. 040 756 2263 Ritva Korri, KymKlubin yhteyshenkilö ritva.korri@kymp.net puh. 050 372 8924 Sihteeriyhdistyksen syyskokous Sihteeriyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous (avoin kaikille jäsenille) pidetään lauantaina 18.11. klo 9.30 Hotelli Katajanokalla, Merikasarminkatu 1 A, Helsinki. Ilmoittautuminen 1.11. mennessä. Sihteeriyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous Helsingissä (avoin kaikille jäsenille)! Ennakkotieto marraskuun tapaamisesta Tiedoksenne, että jaoston marraskuun tapaaminen on keskiviikkona 29.11. tai torstaina 30.11. Vierailukohde ja ajankohta vahvistuu lähiaikoina, siitä lisää seuraavassa tiedotteessa. 2 SY Kymenlaakson jaoston jäsentiedote 7/2017