Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tenses. Mikä aikamuoto?  Opiskeletko ensi jaksossa englantia?  Minä en opiskellut ranskaa.  Minä en ole opiskellut ranskaa.  Minä en ollut opiskellut.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tenses. Mikä aikamuoto?  Opiskeletko ensi jaksossa englantia?  Minä en opiskellut ranskaa.  Minä en ole opiskellut ranskaa.  Minä en ollut opiskellut."— Esityksen transkriptio:

1 Tenses

2 Mikä aikamuoto?  Opiskeletko ensi jaksossa englantia?  Minä en opiskellut ranskaa.  Minä en ole opiskellut ranskaa.  Minä en ollut opiskellut ranskaa.  Etkö sinä ollut opiskellut ranskaa?  Oletko opiskellut ranskaa.  Opiskelisin ranskaa.  Olisin opiskellut ranskaa.

3 Konditionaali  Opiskelisin ranskaa.  Voisin opiskella ranskaa.  Saattaisin opiskella ranskaa.  Minun pitäisi opiskella ranskaa.  Minä olisin opiskellut ranskaa.  Minä olisin voinut/saattanut opiskella…  Minun olisi pitänyt opiskella ….

4 IF + WILL / WOULD

5 Ehtolauseet ___________ a car if I _______ in the lottery. Ostan voitan ___________ _____________ Ostaisinvoittaisin _____________ _____________ Olisin ostanut olisin voittanut

6 Ehtolause + konditionaali  Ostaisin auton, jos voisin ajaa.  Ostaisin auton, jos minun pitäisi muuttaa kauaksi koulusta.  Ostaisin auton, jos sattuisin voittamaan lotossa.


Lataa ppt "Tenses. Mikä aikamuoto?  Opiskeletko ensi jaksossa englantia?  Minä en opiskellut ranskaa.  Minä en ole opiskellut ranskaa.  Minä en ollut opiskellut."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google