Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tutkijaliikkuvuuden byrokratiassa Tutkijan kokemuksia Satu Mikkola, TY / Kemian laitos.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tutkijaliikkuvuuden byrokratiassa Tutkijan kokemuksia Satu Mikkola, TY / Kemian laitos."— Esityksen transkriptio:

1 Tutkijaliikkuvuuden byrokratiassa Tutkijan kokemuksia Satu Mikkola, TY / Kemian laitos

2 Kokemuksia Englantiin muutosta v. 1996 Ainoat vaikeudet Suomessa; Verovirastossa ei tunnuttu tietävän verotuksesta, vakuutusyhtiöllä oli vaikeuksia kattavan vakuutuksen kanssa Ainoat vaikeudet Suomessa; Verovirastossa ei tunnuttu tietävän verotuksesta, vakuutusyhtiöllä oli vaikeuksia kattavan vakuutuksen kanssa Englannissa asiat järjestyivät helposti: ainoa mitä tarvittiin, oli muuttoilmoitus kaupungille Englannissa asiat järjestyivät helposti: ainoa mitä tarvittiin, oli muuttoilmoitus kaupungille Terveydenhuolto, äänioikeus yms. Terveydenhuolto, äänioikeus yms.

3 Post-doc Unkarista Suomeen EU-rahoituksella Lausuntopyyntö työministeriöltä työ- ja oleskeluluvan saamiseksi. Lausuntopyyntö työministeriöltä työ- ja oleskeluluvan saamiseksi. Ministeriön lausunto saatiin nopeasti, mutta sen jälkeen lupa-asian käsittely kesti kauan Ministeriön lausunto saatiin nopeasti, mutta sen jälkeen lupa-asian käsittely kesti kauan Maistraatti: henkilöllisyystunnus Maistraatti: henkilöllisyystunnus Verovirasto: verokortti Verovirasto: verokortti Poliisilaitos: oleskelu- ja työluvat (uusittavat vuoden välein: kallista ja työlästä) Poliisilaitos: oleskelu- ja työluvat (uusittavat vuoden välein: kallista ja työlästä)

4 Kaikenkaikkiaan.... Palvelu kaikissa virastoissa on aina ollut ystävällistä ja asiallista, englanninkielellä on aina pärjännyt Palvelu kaikissa virastoissa on aina ollut ystävällistä ja asiallista, englanninkielellä on aina pärjännyt Silti, tarvitaanko kaikki tämä byrokratia, erityisesti kun henkilö tulee EU-rahoituksella määräajaksi EU:n liitännäisvaltiosta? Silti, tarvitaanko kaikki tämä byrokratia, erityisesti kun henkilö tulee EU-rahoituksella määräajaksi EU:n liitännäisvaltiosta? Apurahalla työskentelevällä jatko-opiskelijalla byrokratia vähäisempi, mutta samoin myös yhteiskunnan palvelut Apurahalla työskentelevällä jatko-opiskelijalla byrokratia vähäisempi, mutta samoin myös yhteiskunnan palvelut

5 Yliopiston sisäisistä palveluista Tutkimuspalvelut: Auttavat EU- hakemuksen teossa ja ovat vastuussa EU- sopimuksesta ja raportoinneista Tutkimuspalvelut: Auttavat EU- hakemuksen teossa ja ovat vastuussa EU- sopimuksesta ja raportoinneista Suurimmat ongelmat palkanmaksussa: Eu-rahoitukseen kuuluvien matka- avustusten maksu. Suurimmat ongelmat palkanmaksussa: Eu-rahoitukseen kuuluvien matka- avustusten maksu.


Lataa ppt "Tutkijaliikkuvuuden byrokratiassa Tutkijan kokemuksia Satu Mikkola, TY / Kemian laitos."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google