Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PalauteOodi Version 2.9 tulleet muutokset. PalauteOodin käyttöoikeusuudistus Ennen vain 1 käyttöoikeus PalauteOodissa (Palautevirkailija) Nyt oikeus jaettu.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PalauteOodi Version 2.9 tulleet muutokset. PalauteOodin käyttöoikeusuudistus Ennen vain 1 käyttöoikeus PalauteOodissa (Palautevirkailija) Nyt oikeus jaettu."— Esityksen transkriptio:

1 PalauteOodi Version 2.9 tulleet muutokset

2 PalauteOodin käyttöoikeusuudistus Ennen vain 1 käyttöoikeus PalauteOodissa (Palautevirkailija) Nyt oikeus jaettu 2 osaan + opettajan oikeus muokata omien opettap. lomakkeita

3 Kopioitavan lomakkeen esikatselu Lisätty mahdollisuus katsoa etukäteen kopioitavaa lomaketta. Katso -painike

4 Opettajan sähkpostiviesti Opettajan sähköpostiviestistä ei enää tekstipalautteeseen Lay_palyhtvetraj - räätälöinnnistä, jos alle 5 on antanut palautetta.

5 Lomakkeiden massakopiointi Palautelomakkeiden massakopiointi toiminto Voidaan valita opetustapahtumia ja luoda niille kaikille samanaikaisesti lomake kopioimalla jo joku Oodissa oleva vanha lomake.

6 Yhteenvetonäytön näkyminen Opetustapahtuman opettaja/-t päättää, kenelle palautteen yhteenveto näkyy Vaihtoehdot ovat; ◦Kaikille WebOodiin kirjautuneille ◦kurssille osallistuneille, ◦palautetta antaneille, ◦ei kenellekään (paitsi opettajalle itselleen ja palautevirkailija 2:lle)

7 Opettajalle esikatselu Opettaja pystyy katsomaan itselleen luotua lomaketta Oma opetus -kautta

8 Lukukausipalaute –osio poistettu PalauteOodin lukukausipalaute - osio poistettu kokonaan ja kaikki siihen liittyvät viittaukset

9 Opettajien kysymysten haku Opettaja voi hakea vain omista luomista kysymyksistään kysymyksiä hae kysymys näytöllä


Lataa ppt "PalauteOodi Version 2.9 tulleet muutokset. PalauteOodin käyttöoikeusuudistus Ennen vain 1 käyttöoikeus PalauteOodissa (Palautevirkailija) Nyt oikeus jaettu."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google