Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä."— Esityksen transkriptio:

1 Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.
Atk-8lk Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.

2 Postimerkki Tein postimerkin Paint Shop Pro ohjelmalla. Aiheeksi tuli poliitikot.Työ ei ollut vaikea. Epäonnistui silti vähän.

3 Internetin historia Selasimme erästä kirjaa josta etsimme tietoa Internetistä, sitten siitä tehtiin esitys.

4 Reittisuunnitelma Joku kulttuuripäivä jolloin kaikki oppilaat kävelisivät tietyn reitin ja tekisivät tehtäviä tietyissä pisteissä.Onnistui aika hyvin.

5 Kotisivut Teimme kotisivut, tein ne kaverin kanssa. Järkevää aihetta ei tullut ja ne epäonnistui muutenkin.Teimme ne Adobe Pagemill ohjelmalla. Seuraavissa dioissa ohjeet niiden tekoon:

6 Ohje mailin tekoon kotisivuille
Ohje mailin tekoon kotisivuille .kirjoita teksti kotisivuillesi, josta haluat antaa surffailijalle mahdollisuuden lähettää sinulle postia. .Maalaa sana joista, joista linkki tulee postin kirjoittamiseen .Mene alas BROWSE- rivin viereen ja kirjoita alariville: mailto: Paina enter ja maili on valmis … Tallenna sivu ja kokeile.

7 Kotisivun teko- ohjelma Adobe Page Mill 3
Kotisivun teko- ohjelma Adobe Page Mill Site, New – anna sivujesi nimi Browse –(selaa) valitse kansio johon sivualue tulee Create - luo alue. .Sivun tallennus, kun yksi sivusi on ”valmis” Tiedosto, Save Page as Index. Html 1. sivun nimi on AINA index Sääntö 1. nimeäminen Kotisivun pääsivu eli ensimmäinen aloitussivu on aina nimeltään index. Html

8 Sääntö Älä käytä sivun nimissä ä, ö- kirjaimia vaan korvaa ne a ja o kirjaimella. Ei myöskään välilyöntejä nimiin tai tavu viivoja tai erikoismerkkejä (?+ %#¤#”). O H J E linkittämiseen 1.maalaa sana(t) joihin linkki tulee. 2.mene ruudun alareunaan, jossa Link to- rivi. Näpäytä BROWSE eli selaa valintaa ja hae sivu johon haluat linkittää. .tallenna aina heti linkityksen jälkeen! 4. Jos haluat linkittää sivuiltasi ulos esim. , kirjoita haluamasi osoite link to- riville

9 Istumajärjestystyö Teimme istumajärjestykset Wordilla ja tulostimme ne. Nyt tosin paikat ovat muuttuneet.Kuvaa ei löytynyt.

10 Kurssisuunnitelma 8.lk ... jatkuu jossain...


Lataa ppt "Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google