Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

VTT - OSAAMINEN RATKAISEE. 16.10.2003 VTT lyhyesti VTT ON PUOLUEETON JA MONIALAINEN ASIANTUNTIJAORGANISAATIO Palveluksessa noin 3000 asiantuntijaa Liikevaihto.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "VTT - OSAAMINEN RATKAISEE. 16.10.2003 VTT lyhyesti VTT ON PUOLUEETON JA MONIALAINEN ASIANTUNTIJAORGANISAATIO Palveluksessa noin 3000 asiantuntijaa Liikevaihto."— Esityksen transkriptio:

1 VTT - OSAAMINEN RATKAISEE

2 16.10.2003 VTT lyhyesti VTT ON PUOLUEETON JA MONIALAINEN ASIANTUNTIJAORGANISAATIO Palveluksessa noin 3000 asiantuntijaa Liikevaihto noin 220 milj. euroa Kuusi tutkimusyksikköä VTT tuottaa uutta teknologiaa ja innovaatioita yhteistyössä koti- ja ulkomaisten kumppanien kanssa. VTT:n asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ovat kotimaiset ja kansainväliset teollisuusyritykset, muu elinkeinoelämä, yliopistot ja korkeakoulut, Tekes ja KTM.

3 16.10.2003 VTT lyhyesti VTT - TEKNOLOGIAN EDELLÄKÄVIJÄ VTT on monialainen, Pohjoismaiden suurin tutkimuslaitos ja yksi suurimmista koko Euroopassa. VTT on olennainen osa suomalaista innovaatiojärjestelmää. Pääosa tutkimustyöstä on toimeksiantotutkimuksia => parempaa kilpailukykyä: uusia tai parannettuja tuotteita, laitteita sekä tuotantomenetelmiä ja -prosesseja. Julkisesti rahoitettua teknologiansiirtoa edistävää tutkimustietoa => pohjaa uusille innovaatioille ja päätöksenteolle Aktiivinen osallistuminen kotimaisiin ja kansainvälisiin tutkimusohjelmiin sekä yhteistyöverkostoihin => tehoa teknologiansiirtoon ja yhteistyökumppaneita VTT visioi tulevaa teknologista kehitystä ja suuntaa oma-aloitteisesti voimavarojaan uusiin lupaaviin ja teknistieteellisesti haastaviin teknologioihin.

4 16.10.2003 VTT lyhyesti VTT:N TUTKIMUSYKSIKÖT JA MUUT PALVELUT Tutkimusyksiköt VTT Elektroniikka VTT Tietotekniikka VTT Tuotteet ja tuotanto VTT Prosessit VTT Biotekniikka VTT Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka Muut palvelut VTT Tietopalvelu VTT Sertifiointi VTT Teknologian tutkimus VTT Osaamisportaalit

5 16.10.2003 VTT lyhyesti Älykkäät tuotteet ja järjestelmät Puhdas maailma Turvallisuus ja käyttövarmuus Tulevaisuuden tiedonsiirto- teknologiat STRATEGISET TEKNOLOGIATEEMAT Teemat yhdistävät VTT:n tutkimusyksiköitä ja osaamisalueita Teknisesti ja teknologisesti haastavia Kansainvälistä huipputasoa Verkottuminen parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa Synerginen yhteistyö


Lataa ppt "VTT - OSAAMINEN RATKAISEE. 16.10.2003 VTT lyhyesti VTT ON PUOLUEETON JA MONIALAINEN ASIANTUNTIJAORGANISAATIO Palveluksessa noin 3000 asiantuntijaa Liikevaihto."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google