Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ET ja filosofia – ainedidaktiikan perusteet: opetuksen suunnittelun harjoitustehtävä Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ET ja filosofia – ainedidaktiikan perusteet: opetuksen suunnittelun harjoitustehtävä Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos."— Esityksen transkriptio:

1 ET ja filosofia – ainedidaktiikan perusteet: opetuksen suunnittelun harjoitustehtävä Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos

2 Tehtävä opetuksen suunnittelusta Tavoite: oppia suunnittelemaan opetusta harjoittelua (ja myöhempiä opetustilanteita) varten Tehtävä: pari (tai yksi henkilö) suunnittelee kolmen 75 min oppitunnin kokonaisuuden (yhdellä 2 * 75 min tai 3 * 45 min, jos yläkoulu) ja sen kunkin tunnin filosofian pakolliselle kurssille tai jollekin lukion tai perusopetuksen (voi olla 45 min!?) ETn pakolliselle kurssilla.

3 Tehtävä opetuksen suunnittelusta Kiinnittäkää huomiota työmuotojen vaihteluun tuntien sisällä. Lisäksi kaikkien 3 tunnin pääopetusmuoto ei saa olla sama.  Lähtökohtana OPS + oma osaaminen opetusmuodoista  Apuna oppikirjat ja opettajanoppaat  Tehdään oheisille jakso- ja tuntisuunnitelmakaavakkeille.  Valmiina esiteltäväksi 11.10. (puolet) ja 15.10. (puolet).


Lataa ppt "ET ja filosofia – ainedidaktiikan perusteet: opetuksen suunnittelun harjoitustehtävä Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google