Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Joensuun normaalikoulun opetussuunnitelmatyö

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Joensuun normaalikoulun opetussuunnitelmatyö"— Esityksen transkriptio:

1 Joensuun normaalikoulun opetussuunnitelmatyö
Arvopohjan luominen oppilaiden kanssa Jnor/KK/2014

2 OPS ILTAPÄIVÄ OPPILAILLE 18.3.2014
1. JA 2. OPPITUNTI TYÖJÄRJESTYKSEN MUKAAN 3. OPPITUNNIN ALUSSA KLO 11 TUVASSA YHTEINEN TILAISUUS, JOSSA OPPILAILLE KERROTAAN OPS- PROSESSISTA. (KESTO N. 15 MIN) OPPILAAT SIIRTYVÄT 3.OPPITUNNIN PITÄJÄN JOHDOLLA LUOKKIIN, JOSSA TYÖSKENTELY ALOITETAAN. 4.OPPITUNNIN PITÄJÄ JATKAA OPPILAIDEN KANSSA TYÖSKENTELYÄ. HARJOITTELIJOITA ON MUKANA TYÖSKENTELYSSÄ. (Harjoittelijoiden ohjauksesta vastaavat 3. ja 4. tunnin pitäjät) LUOKANOHJAAJA ON TYÖSKENTELYSSÄ MUKANA JOKO 3. TAI 4.TUNNILLA. (1H) 5.OPPITUNTI PIDETÄÄN TYÖJÄRJESTYKSEN MUKAISESTI. (klo – ) JOS PROJEKTI JÄÄ KESKEN, SOVITAAN LUOKKAKOHTAISESTI ERIKSEEN AJANKOHDASTA, JOLLOIN SE TEHDÄÄN VALMIIKSI.

3 Luokan yhteinen projekti – ”Millaisessa koulussa on hyvä olla ja oppia
Jokainen luokka päättää itse, millaisen tuotoksen he annetusta teemasta tekevät. Tuotoksia voi olla luokkaa kohti yksi tai useampia. Valmiit projektit olisi hyvä saada jollain tavalla näkyviin. Esittely riippuu tuotantotavasta. Koonti luokan tuotoksista tehdään lo-palavereissa luokka-asteittain. Luokan puheenjohtajat ovat mukana.

4 PROJEKTIN TOTEUTUS Esimerkkejä Kollaasi Näytelmä Käsitekartta Laulu
Video- tai kuvaesitys Esitysohjelmaesitys (PP, Keynote, Prezi ym.) Rakennelma Esillepano on mietittävä tapauskohtaisesti. Arvokeskustelun etenemisen olisi hyvä näkyä vierailijoille ja opiskelijoille.

5 OPISKELIJAN VASTUULLA
Ops-iltapäivässä > Tarvittaessa oppilaiden työskentelyn ohjaaminen. -> Työskentelyn dokumentointi esim. kuvaaminen. -> Tarvikkeiden ja välineiden järjestäminen tarpeen mukaan. Ops-iltapäivän jälkeen -> tuotosten esillepanon suunnittelu ja toteutus

6 Ops-teemapäivänä 18.3. 3. oppitunnin opettaja klo 11 – 12.45
Käynnistää oppilaiden työskentelyn (kts. diat 3 ja 4). Huolehtii tarvittavista tarvikkeista yhdessä opiskelijoiden kanssa.

7 Ops-teemapäivänä 18.3. 4. oppitunnin opettaja klo 13 – 14.15
Huolehtii lainattujen tavaroiden palauttamisesta. Toimittaa tuotokset luokanohjaajille

8 LUOKANOHJAAJA On vähintään yhden tunnin ajan mukana oman luokkansa työskentelyssä ops-teemapäivänä. Sopii keskeneräisten töiden viimeistelyn ajankohdasta. Tuotokset on oltava valmiina ti mennessä. Ilmoittaa luokan puheenjohtajalle (tai varapuheenjohtajalle) koontipalaverin ajankohdan.

9 Tuotosten esittelyt vuosiluokittain
Mukana ovat luokanohjaajat, luokan puheenjohtaja (tai varapuheenjohtaja) ja opiskelijat Paikka: Tulliportin neuvotteluhuone 7. lk ke 2.4. klo 8 - 9 8. lk ti klo – 15.30 9. lk to klo 9.30 – 10.30


Lataa ppt "Joensuun normaalikoulun opetussuunnitelmatyö"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google