Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KEHITTÄMISTEHTÄVÄN SUUNNITELMA

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KEHITTÄMISTEHTÄVÄN SUUNNITELMA"— Esityksen transkriptio:

1 KEHITTÄMISTEHTÄVÄN SUUNNITELMA
Maatalousalan työssäoppimispaikkojen ja niiden tietojen päivittäminen, työpaikkaohjaaja koulutustarpeen selvittäminen. Kirsi Heikkinen Kymmeneen vuoteen kukaan ei ole pävittänyt tietoja. Tiloilla on tullut mm sukupolvenvaihtoja, tuotantosuuntiin on voinut tulla muutoksia, nykyisestä rekisteristä on opiskelijoiden ja uusien opettajien hankala löytää sopiva työssäoppimispaikka, uusien työssäoppimispaikkojen ”värvääminen”. Haluamme selvittää top-paikat tutkinnonosittain, niin että meillä on rekisteri, josta selviää mitä tutkinnonosia ja näyttöjä voi eri top-paikoissa tehdä. Kehittämistehtävän tavoitteet Laaditaan lomakkeet ja testataan niitä pienellä ryhmällä, 5.  Kehittämistehtävän toteuttaminen Aika: huhti-touko 2014, OSAO Muhoksen yksikkö, Työelämäedustus: Lännenratsastus talli, Kopoti, Oulu Tellun koirapalvelu Lemmikkihoitola Vierashuone, Kempele Ratsutalli Nelzas, Muhos Maatalousyhtymä Alaketo, Muhos Illansuun tila, Muhos Animagi, Oulu Oulun eläinlääkäripäivystys, Oulu Eläinlääkäri Esa Valkonen, Muhos 6. Lomakkeisto ja toimintatapa miten asiaa jatkossa toteutetaan.     Esimiehen allekirjoitus __________________________________________

2 Kehittämistehtävän taustaa
Kymmeneen vuoteen kukaan ei ole pävittänyt tietoja. Tiloilla on tänä aikan tullut mm. sukupolvenvaihtoja, tuotantosuuntiin on voinut tulla muutoksia. Nykyisestä rekisteristä on opiskelijoiden (ja uusien opettajien) hankala löytää sopiva työssäoppimispaikka Uusien työssäoppimispaikkojen ”värvääminen” Haluamme selvittää top-paikat tutkinnonosittain, niin että meillä on rekisteri, josta selviää mitä tutkinnonosia ja näyttöjä voi eri top-paikoissa tehdä. Kehittämistehtävän tavoitteet: Laaditaan lomakkeet ja testataan niitä pienellä ryhmällä  Kehittämistehtävän toteuttaminen: Aika: huhti-touko 2014, OSAO Muhoksen yksikkö,

3 Kehittämistehtävän toteuttaminen
Oppilaitokselle kutsuttiin kahtena peräkkäisenä päivänä eläinyrityksiä edustavia työssäoppimispaikkoja tutustumaan pieneläinhoitolaan ja navettaan sekä nauttimaan Koivikon Sapuskaan kevätbuffettia. 10 työelämäedustajaa saapui paikalle, Muhokselta ja Oulun seudulta. Minulla oli hyvä tilaisuus päästä samalla testaamaan laatimaani lomakkeistoa ja parantamaan sitä.

4 Kehittämistehtävän jatko
Kehittämistehtävä (lomakkeiston laatiminen) onnistui hyvin, mutta tästä tekeminen vasta alkaa. Lomakkeisto on tarkoitus tehdä loppuun myös kone- ja kasvinviljely sekä vapaasti valittavien tutkinnonosien osalta ja saada ne ohjaavien opettajien mukaan. Tarkoitus on jalkautua Päivä maalla – tapahtumaan jossa voisi kysellä uusia maatiloja työssäoppimispaikoiksi.

5 Kehittämistehtävän jatko
Kerätyn tiedon kirjaaminen rekisteriksi, kuka tekee ja millä resursseilla, on vielä auki. Kyselyssä ilmeni halukkuutta työpaikkaohjaajakoulutukseen, miten ja kuka toteuttaa, on sekin vielä auki.


Lataa ppt "KEHITTÄMISTEHTÄVÄN SUUNNITELMA"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google